Ambitiøs fuldmægtig til kapacitetsplanlægning og udarbejdelse af analyser om kapacitetsbehovet i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Trives du i en dynamisk organisation med stor politisk bevågenhed? Er du engageret og besidder pionerånd og vil du være med til at udvikle og styrke den fremtidige kapacitetsplanlægning og udarbejdelse af analyser om kapacitetsbehovet i Kriminalforsorgen, samt prøve kræfter med spændende projekter i et af statens største driftsområder?

Så er du måske vores nye kollega i kapacitetsenheden i Koncern Økonomi i Kriminalforsorgen.
Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Om Kriminalforsorgen og Koncern Økonomi
Kriminalforsorgen er en del af Justitsministeriets koncern og forvalter en central opgave i straffesagskæden: at fuldbyrde straf. Kriminalforsorgen har blandt andet ansvaret for landets fængsler og arresthuse samt ansvaret for at føre tilsyn med prøveløsladte og betinget dømte. Endvidere har Kriminalforsorgen ansvaret for at drive udrejsecentre for afviste asylansøgere.

Kriminalforsorgens koncern består af Direktoratet for Kriminalforsorgen, fire kriminalforsorgsområder i Danmark samt Kriminalforsorgen i Grønland. I hvert område ligger en række institutioner, hvortil de enkelte fængsler, arrester, tilsynskontorer (KiF) og pensioner hører. Kriminalforsorgens koncern har ca. 4.400 ansatte.

Koncern Økonomi er centralt placeret i Direktoratet for Kriminalforsorgen i Center for Økonomi og Kapacitet. Kontoret er opdelt i 3 enheder, som beskæftiger sig med hhv. kapacitet, bemanding og økonomi i fængsler og arresthuse.

Koncern Økonomis hovedopgave er at sikre en sammenhængende styring af Kriminalforsorgens finanslovsbevilling på ca. 3,5 mia. kr. samt direktoratets budgetter. Som led heri koordinerer Koncern Økonomi koncernens arbejde med økonomi og kapacitetsstyring, samt vagtplanlægning og bemanding. Dertil har Kriminalforsorgen en låneramme på godt 4 mia. kr., som afspejler en meget stor bygningsmasse samt væsentlige aktiver inden for blandt andet IT og sikringsudstyr. Der er således tale om en kompleks styringsopgave, som stiller store krav til en skarp økonomistyring.

Kriminalforsorgens kapacitet, bemanding og økonomi udfordres i disse år af et historisk højt antal indsatte i de danske fængsler og arresthuse. Det vil være en central opgave for Koncern Økonomi i det kommende år at bidrage med analyser og beslutningsoplæg til brug for en kommende flerårsaftale vedr. Kriminalforsorgens økonomi 2022-2025, som adresserer disse udfordringer.

Dine opgaver
Kapacitetsenheden har bl.a. ansvaret for den overordnede og generelle styring af kapacitet og belæg i Kriminalforsorgens fængsler og arresthuse mv. Belægget i Kriminalforsorgens institutioner styrer den væsentligste del af Kriminalforsorgens ressourceforbrug og opgaverne løses derfor i et tæt samarbejde med kontorets øvrige medarbejdere, kriminalforsorgsområderne og relevante kontorer i direktoratet.

Du vil skulle arbejde med både drifts- og udviklingsopgaver, der skal understøtte en forbedret kapacitets- og belægsstyring, så der sikres en transparent og effektiv ressourceanvendelse, der understøtter en målrettet varetagelse af kerneopgaven. Herunder analyser af belægsprognoser og konsekvenser af ny lovgivning for kapaciteten, bidrag til besvarelse af spørgsmål fra Folketingets forskellige udvalg og generel direktions- og departementsbetjening m.v.

Som medarbejder i Koncern Økonomi vil du endvidere skulle løse en række forskelligartede og ofte tværgående opgaver, der medfører at du vil skulle samle trådene på tværs af Kriminalforsorgen og orientere dig mod både dine kollegaer i Direktoratet for Kriminalforsorgen, i kriminalforsorgsområderne rundt i landet og i justitsministeriets departement. Det er derfor vigtigt, at du er god til at samarbejde og skabe relationer. Ligeledes vil en række opgaver være relateret til betjening af Kriminalforsorgens direktør, justitsministeren og Folketinget.

Hvem er du?
For stillingen gælder det, at vi blandt andet lægger vægt på, at du:

  • har en samfundsvidenskabelig uddannelse (nyuddannede kandidater kan også komme i betragtning).
  • er ansvarsfuld og selvstændig og kan starte opgaver helt fra bunden – og afslutte dem.
  • har interesse for og lyst til at arbejde med både tal og processer, dvs. at du er hverken bange for at ”dykke” ned i data eller systemer eller for at lave procesplaner og skarpe notater.
  • har analytisk sans, faglig nysgerrighed og gode skriftlige og mundtlige formuleringsevner.
  • er fleksibel og god til at samarbejde.

Vi tilbyder
Udfordrende og varierende arbejdsopgaver, som indebærer en bred berøringsflade i organisationen, hvor ansvar og kompetence følges ad.

  • Et stærkt fagligt miljø med kvalificerede og tværfagligt orienterede kollegaer.
  • En uformel omgangstone med et åbent og trygt arbejdsmiljø.
  • Fleksible arbejdsforhold, hvor der tilstræbes at være en god balance mellem arbejdsliv og privatliv.

Vi er ambitiøse, men vi prioriterer tid til et godt grin og det gode samarbejde i kontoret – og med dem, vi arbejder sammen med. Arbejdsopgaverne i kontoret er i konstant udvikling, og der vil være stor mulighed for faglig udvikling og ansvar. Der vil desuden være mulighed for selv at være med til at præge opgaveporteføljen efter interesser og kompetencer.

Løn- og ansættelsesvilkår
Der er tale om en fuldtidsstilling. Løn og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og AC for akademikere i staten. Ansættelsen sker som fuldmægtig.
Arbejdspladsen er beliggende i Strandgade 100, 1401 København K.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med samtalen giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister. Inden ansættelse skal vi modtage dokumentation for CV, f.eks. ansættelsesbeviser.

Hvis du indkaldes til samtale, skal du til samtalen medbringe identifikation, f.eks. pas eller kørekort.

Kriminalforsorgen opfordrer alle uanset alder, køn, race, religion eller etnisk baggrund til at søge stillingen.

Yderligere oplysninger
Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at ringe til enhedsleder for kapacitetsenheden Kirsten Lærkeholm på telefon 7255 4323.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.1.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • København K
  • Fredag den 05. februar 2021

Lignende jobs

  • Engageret jurist/advokat til Erhvervsjuridisk Rådg...

    Fri kontakt
    Er du en dygtig jurist eller advokat med passion for entrepriseret? Har du lyst til at blive en del af et stærkt fagligt miljø i DI Byggeri? Så har vi en tidsbegrænset stilling til juli 2025, der kunne være noget for dig! Om jobbet. Vi søger en engageret kollega med erfaring inden for entrepriseret.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Personalejuridisk koordinator med interesse for Pe...

    Fri kontakt
    Bliv en uundværlig del af vores supportteam. Trives du med at være et centralt omdrejningspunkt i en dynamisk organisation? Har du et skarpt øje for detaljer, og et talent i at holde styr på frister og deadlines? Så er vi på udkig efter dig som vores nye koordinator i Supportteam for Personalejura i Dansk Industri.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Jura- eller erhvervsjurastuderende til juridisk rå...

    Fri kontakt
    Vil du have et af Danmarks bedste og mest udviklende juridiske studiejobs? Så har du nu mulighed for at blive juridisk rådgiver i DI Personalejura. Du kommer med helt i front, når danske virksomheder har brug for ansættelses- og arbejdsretlig rådgivning.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Studentermedhjælpere til Jura, Skattefaglig afdeli...

    Kan du arbejde selvstændigt og struktureret med stor fokus på detaljerne? Så er det måske dig, vi leder efter. Skattefaglig afdeling er lige nu på udkig efter dygtige og engagerede studenterm..
    • Jurist
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i København K over tid

Dato Alle jobs som jurister
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0