Jurist til fast ejendom hos [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Jurist til fast ejendom hos By & Havn

Vil du være med på holdet, der udvikler nye bydele i København og driver Københavns havn?

Vil du være med til at skabe bæredygtig og langtidsholdbar ejendomsudvikling til Københavnerne?

Så kunne By & Havn være et godt match!

PBO Juridisk Rekruttering søger erfaren (min. 2-5 år) erhvervsrettet jurist eller advokat (cand.jur. eller cand.merc.jur.) til teamet Salg hos By & Havn med kendskab til udarbejdelse af aftaler inden for fast ejendom og gerne med en kommerciel, praktisk og økonomisk forståelse for byudvikling.

I By & Havns forretningsstrategi er der sat ambitiøse mål. For By & Havn betyder det, at der er stor fokus på udviklingen af eksisterende og nye arealer til beboelse og erhverv. Derfor søger By & Havn en jurist, der kan forankre og projektlede salgsprocessens mange elementer, og som har kommerciel, praktisk og økonomisk forståelse for byudvikling.

Du motiveres af byudvikling og fast ejendom

Din indgangsvinkel til dette spændende job kan være mange. Måske sidder du i dag i et ejendomsselskab, i en advokatvirksomhed eller i en kommune og har lyst til at bruge dine kompetencer på en ny måde. Vigtigst er, at du brænder for dit fagområde og motiveres af at arbejde med byudvikling og fast ejendom.

Dine muligheder hos By & Havn

Du bliver en del af By & Havns Salgsafdeling, som består af et team på 5 ambitiøse og kompetente medarbejdere. Du vil referere direkte til afdelingens chef, Anne Frederikke Aage. Afdelingen samarbejder med en bred vifte af interessenter og har fokus på udarbejdelse af salgsaftaler inden for fast ejendom som et led i at levere langsigtet og helhedsorienteret byudvikling af Københavns nye byområder.
Dine evner til at arbejde med udarbejdelse af aftaler og den juridisk håndtering af salgsaftaler viser sig ved, at du evner at indgå i forhandlingsprocesserne i forbindelse med salg af byggegrunde og tager ansvar for, at de følges til dørs. Ligesom du sikrer, at det rigtige fundament er til stede for indgåelse af aftalerne.

Du tilbydes

Du vil møde en kultur, som er præget af et uformelt arbejdsmiljø, hvor der lægges vægt på en god og respektfuld omgangstone og et godt samarbejde. By & Havn er en vidensvirksomhed og betragter sine medarbejdere som selskabets vigtigste ressource. By & Havn tilbyder derfor også en række personalegoder, som bidrager positivt til medarbejdernes hverdag, ligesom der er fokus på at udvikle og fastholde virksomhedens medarbejdere.

Du får stor indflydelse på egne opgaver. Du kommer til at arbejde med nogle af de mest spændende grundsalg i København og stifte bekendtskab med branchens dygtigste interessenter og rådgivere. Det forventes, at du kan tage initiativ og involvere dig i dagligdagen i forhold til opgaveløsning. Da du selv skal være opsøgende i forhold til at sparre med kolleger i afdelingen og på tværs af huset, skal dette være noget, du trives med.

Du vil få en bred berøringsflade med eksterne samarbejdspartnere, såsom developere, deres rådgivere, myndigheder mv. og får rig lejlighed til at anvende din generalistviden.

Vi forventer derudover, at du
  • Er generalist og uddannet jurist med min. 2-5 års relevant erfaring
  • Har erfaring med udarbejdelse af aftaler - gerne inden for fast ejendom
  • Har en kommerciel, praktisk og økonomisk forståelse for byudvikling


Om By & Havn

By & Havn udvikler nye bykvarterer i København og driver Københavns Havn. Ambitionen er at skabe sunde, bæredygtige og sammenhængende bykvarterer af høj kvalitet med plads til fællesskaber, det gode liv i byen og en levende havn i samspil med københavnerne. By & Havns aktiviteter finansierer offentlig infrastruktur, der gør det lettere og mere bæredygtigt at være københavner.

Vilkår og tiltrædelse

Stillingen er på 37 timer ekskl. pauser.
Arbejdsstedet er Nordre Toldbod 7, 1259 København K.
Løn efter aftale, baseret på erfaring og kompetencer. Ansøgningsfrist snarest muligt, da ansættelsens opstart er snarest muligt og efter nærmere aftale.
Samtaler afholdes løbende, og stillingen tages ned, når den rette kandidat er fundet.

By & Havn opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge. Alle henvendelser behandles fortroligt og i overensstemmelse med reglerne i Persondataforordningen.

Henvendelse til PBO

Vil du gerne i kontakt med By & Havn for uformel og fortrolig dialog om mulighederne, er du meget velkommen til at slå på tråden til mig for en uforpligtende fortrolig telefonisk drøftelse, og jeg uddyber naturligvis gerne nærmere om opgaven ved henvendelse -
ring endelig på +45 2332 9782 eller send Pia Bolander en mail på:
[email protected].
Kandidatur sker på baggrund af dit opdaterede CV og dit samtykke til fortrolig introduktion til By & Havn.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • København K
  • Fredag den 02. april 2021

Lignende jobs

  • Engageret jurist/advokat til Erhvervsjuridisk Rådg...

    Fri kontakt
    Er du en dygtig jurist eller advokat med passion for entrepriseret? Har du lyst til at blive en del af et stærkt fagligt miljø i DI Byggeri? Så har vi en tidsbegrænset stilling til juli 2025, der kunne være noget for dig! Om jobbet. Vi søger en engageret kollega med erfaring inden for entrepriseret.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Personalejuridisk koordinator med interesse for Pe...

    Fri kontakt
    Bliv en uundværlig del af vores supportteam. Trives du med at være et centralt omdrejningspunkt i en dynamisk organisation? Har du et skarpt øje for detaljer, og et talent i at holde styr på frister og deadlines? Så er vi på udkig efter dig som vores nye koordinator i Supportteam for Personalejura i Dansk Industri.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Jura- eller erhvervsjurastuderende til juridisk rå...

    Fri kontakt
    Vil du have et af Danmarks bedste og mest udviklende juridiske studiejobs? Så har du nu mulighed for at blive juridisk rådgiver i DI Personalejura. Du kommer med helt i front, når danske virksomheder har brug for ansættelses- og arbejdsretlig rådgivning.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Studentermedhjælpere til Jura, Skattefaglig afdeli...

    Kan du arbejde selvstændigt og struktureret med stor fokus på detaljerne? Så er det måske dig, vi leder efter. Skattefaglig afdeling er lige nu på udkig efter dygtige og engagerede studenterm..
    • Jurist
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i København K over tid

Dato Alle jobs som jurister
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0