Udlændingestyrelsen søger nye fuldmægtige eller konsulent til asylindkvarteringsområdet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Trives du i et dynamisk miljø, hvor du udfordres fagligt og personligt? Og har du lyst til at arbejde med indkvartering af og vilkårene for asylansøgere m.fl. på et område med stor politisk og mediemæssig bevågenhed? Så er det måske dig, vi søger som vores nye kollega i Kontoret for Indkvarteringsvilkår. Der er tale om et antal ledige stillinger som fuldmægtig eller konsulent.

Lidt om alt det vi tilbyder
Kontoret for Indkvarteringsvilkår varetager et bredt område af opgaver i Udlændingestyrelsen – fra behandlingen af relativt enkle sagstyper til løsningen af svære juridiske problemstillinger i forhold til indkvartering af asylansøgere m.fl. Der er stor politisk og mediemæssig bevågenhed på flere af kontorets ansvarsområder. Det er derfor en fast del af hverdagen at levere bidrag til brug for betjeningen af ministeren og Folketinget.

Kontoret er ansvarlig for styrelsens generelle og konkrete juridiske opgaver vedrørende indkvartering, forsørgelse og vilkår for asylansøgere, mens de får deres asylsag behandlet i Danmark. Kontoret træffer i den forbindelse også afgørelser i en række konkrete sager om asylansøgeres mulighed for at tage beskæftigelse og blive privat indkvarteret, sundhedsbehandling af og sociale foranstaltninger til asylansøgere, erstatningssager mv. Kontoret har det overordnede ansvar for strategi og drift af landets asylcentre, herunder kontrakter med samarbejdspartnere, og kontoret koordinerer og tilrettelægger således også bl.a. opgaven med at føre tilsyn på asylcentre i en særskilt tilsynsenhed.

Hvad end du bliver ansat som fuldmægtig eller konsulent, kan du forvente et udfordrende job med en spændende hverdag, hvor du vil få et stort ansvar og bred erfaring med at samarbejde med interne og eksterne aktører. Af eksterne aktører har kontoret bl.a. en tæt og løbende kontakt med Kriminalforsorgen, Røde Kors samt en række kommunale indkvarteringsoperatører.

Som fuldmægtig vil du bl.a. kunne komme til at beskæftige dig med behandling af konkrete afgørelsessager, f.eks. om asylansøgeres adgang til at bo uden for asylcentrene og tage beskæftigelse, eller du vil kunne indgå i det team, der har ansvaret for den overordnede strategi og drift af landets asylcentre. Du vil alt efter din erfaring og kompetencer også få mulighed for at løse opgaver af mere generel karakter, f.eks. bidrag til besvarelse af folketingsspørgsmål eller tværgående opgaver i forhold til nogle af de mange – herunder juridiske og praktiske – problemstillinger, der går på tværs af kontorets områder.

Som konsulent vil du få ansvar for et eller flere af kontorets konkrete projekter eller områder, og du vil skulle bidrage til f.eks. implementering af ny lovgivning og indgå i et tæt samarbejde med øvrige aktører på området, betjene departementet i forhold til generelle og konkrete sager mv.

I kontoret er vi ca. 35 engagerede medarbejdere, og vores omgangstone er uformel. Vi er organiseret med én kontorchef, der har det overordnede faglige og ledelsesmæssige ansvar, og tre enhedschefer, der hver især har det daglige faglige og personalemæssige ansvar for forskellige dele af kontorets områder og medarbejdere.

Vores forventninger til dig
Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, f.eks. cand.jur., og gerne erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation. Du er dog også velkommen til at søge, hvis du er nyuddannet.

Du kommer til at være en del af en arbejdsplads med en stærk arbejdskultur og fællesskab, hvor tempoet kan være højt, og hvor vi forventer, at du:

  • er kvalitetsbevidst og arbejder selvstændigt, systematisk og grundigt
  • formår at holde styr på og lykkes med mange bolde i luften på én gang
  • kan håndtere dagsaktuelle og ofte hastende opgaver – uden at det går ud over kvaliteten
  • har gode kommunikative evner såvel skriftligt som mundtligt
  • har gode samarbejdsevner og bidrager til et godt arbejdsmiljø

Som konsulent er det desuden en fordel, hvis du har erfaring med projektledelse og/eller ansvar for tværgående myndighedssamarbejde samt implementering af ny lovgivning.

Yderligere information
Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer. Ligeledes er der mulighed for at blive indplaceret som special- eller chefkonsulent.

Politiets Efterretningstjeneste vil gennemføre en registermæssig undersøgelse af din person, så vi i Udlændinge- og Integrationsministeriet kan vurdere, om du er egnet til at varetage stillingen. Du skal løbende kunne bestå en registermæssig undersøgelse under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her.

Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte kontorchef Ditte Kruse Dankert på telefonnummer 26 35 33 02 eller på e-mail [email protected], enhedschef Jasmina Jankovic på telefonnummer 61 81 60 06 eller på e-mail [email protected] eller enhedschef Jeppe Kirkeskov Winkel på telefonnummer 21 36 55 04 eller på e-mail [email protected].

Vi forventer at holde samtaler i uge 15. Der vil være en skriftlig test i forbindelse med samtalen, hvor vi tester dine skriftlige danskkundskaber. Testen tager cirka et kvarter og skal løses uden hjælpemidler.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Nydansker.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • København K

Lignende jobs

  • Engageret jurist/advokat til Erhvervsjuridisk Rådg...

    Fri kontakt
    Er du en dygtig jurist eller advokat med passion for entrepriseret? Har du lyst til at blive en del af et stærkt fagligt miljø i DI Byggeri? Så har vi en tidsbegrænset stilling til juli 2025, der kunne være noget for dig! Om jobbet. Vi søger en engageret kollega med erfaring inden for entrepriseret.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Personalejuridisk koordinator med interesse for Pe...

    Fri kontakt
    Bliv en uundværlig del af vores supportteam. Trives du med at være et centralt omdrejningspunkt i en dynamisk organisation? Har du et skarpt øje for detaljer, og et talent i at holde styr på frister og deadlines? Så er vi på udkig efter dig som vores nye koordinator i Supportteam for Personalejura i Dansk Industri.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Jura- eller erhvervsjurastuderende til juridisk rå...

    Fri kontakt
    Vil du have et af Danmarks bedste og mest udviklende juridiske studiejobs? Så har du nu mulighed for at blive juridisk rådgiver i DI Personalejura. Du kommer med helt i front, når danske virksomheder har brug for ansættelses- og arbejdsretlig rådgivning.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • CLOSED - Contract Manager

    Are you skilled within contract management with a robust legal background? Do you possess a unique blend of commercial acumen and legal expertise, ready to make impactful business decisions? If so,.
    • Jurist
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i København K over tid

Dato Alle jobs som jurister
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0