Udbudsjurist til kontor for Jura & Rådgivning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du rådgive om udbud og kontrakter, vil du forenkle indkøbs- og udbudsprocesser i staten, og vil du være en del af et meget fagligt stærkt miljø, som løser opgaverne i fællesskab og med godt humør?

Så er det dig, vi leder efter. Vi har fortsat vokseværk, da vi møder enorm efterspørgsel efter vores bistand, og derfor søger vi endnu en kollega, som vil være med til at præge indkøbs- og udbudsdagsordenen i staten.

Rådgivningsenheden – Statens indkøb er en selvstændig enhed oprettet i et samarbejde mellem Økonomistyrelsen og Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen. Vi sidder i hjertet af København hos Økonomistyrelsen i Skt. Annæ Palæ tæt på Kongens Nytorv og Kongens Have. Læs mere om enheden og dine kommende kollegaer på www.statensindkob.dk.

Bliv en del af et fagligt stærkt fælleskab Din kommende kollega, Peter, fortæller: ”Det er en faglig tilfredsstillelse dagligt at kunne rådgive og hjælpe kollegaer i staten. Vi har et stærkt udbudsretligt miljø, hvor vi løbende sparrer med hinanden i forhold til de spændende opgaver vi løser. Denne sparring er med til at skabe et godt socialt miljø i enheden.”

Maria supplerer: ”Vi ønsker at være det foretrukne valg. Både som rådgiver hos de kunder, som vi hjælper med indkøb og udbud, men også som arbejdsplads for dygtige udbudsjurister og udbudskonsulenter. Vi kan garantere, at du bliver fagligt udfordret, da vi løser mange af de opgaver, som du ellers typisk vil møde på et advokatkontor, ligesom vi også lover at du ofte vil have et smil på læben mens du arbejder, da vi vægter det sociale element højt.”

Da Rådgivningsenheden drives i et samarbejde med Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, vil der være mulighed for at blive udlånt til denne styrelse i en kortere eller længere periode, hvis det har din interesse.

Du kan rådgive om indkøb, udbud og kontraktstyring I din nye stilling kan du selv få lov til at præge din hverdag, da vi håndterer mange forskellige og spændende opgaver. Vi arbejder tæt sammen om vores opgaver, og du kan få lov til at fordybe dig i forhold til de opgaver, du finder spændende, hvad enten det er:

  • rådgivning af statslige kunder om indkøb, udbud og kontraktstyring
  • udarbejdelse af udbuds- og kontraktmateriale samt gennemførelse af udbud for statslige myndigheder
  • videndeling inden for området ved at deltage i vores undervisning af indkøbere i staten eller gennem facilitering af et af vores netværk, som har til formål at understøtte videndeling på tværs af de statslige institutioner
  • forenkling og ensretning af indkøbs- og udbudsprocesser i staten igennem arbejdet med fælles digitale paradigmer og skabeloner, som vi løbende udvikler og sætter strøm til
  • varetagelse af sager ved Klagenævnet for Udbud.

En hverdag med plads til både arbejds- og familieliv Vores kommunikation er ligefrem og åben. Vores kontor er kendetegnet ved en stærk holdånd, og vi lægger stor vægt på arbejdsglæde, samt at vi har det sjovt i hverdagen. Vi gør meget ud af at fejre hinandens successer, ligesom vi prioriterer sociale arrangementer og en improviseret fredagsbar, før vi går på weekend.

Arbejdet foregår til tider i et hurtigt tempo samt med en høj grad af selvstændighed, initiativ og et stærkt ønske om at levere ydelser og resultater af høj faglig kvalitet. Hverdagen er præget af en positiv tilgang til kollegaer og nye udfordringer og med fokus på, at du løbende udvikler dig.

Selvom vi ofte har travlt, insisterer vi på at være en familievenlig arbejdsplads med fleksible arbejdstider, hvor du i vidt omfang selv kan tilrettelægge din arbejdsdag.

Kontoret er i dag et juridisk team i kontoret for Statens Indkøb. Til august overgår teamet til at være et selvstændigt kontor kaldet kontor for Jura & Rådgivning i Center for Indkøb og udbud. Vi er pt. 18 medarbejdere, primært jurister, med solid udbudsretlig og kontraktretlig erfaring og baggrunde fra både den offentlige og private sektor. Vi arbejder desuden tæt sammen med kollegaer i Statens Indkøb, Økonomistyrelsen og Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, og du får således både mulighed for at træde ind i en faglig stærk og dybt specialiseret enhed, hvor vores fokus udelukkende er på at udvikle gode kontrakter og udbudsmaterialer.<br
Din kommende kollega, Kristine, fortæller om arbejdspladsen:

”Jeg arbejder som projektleder med udvikling og implementering af best practice i Rådgivningsenheden, og min arbejdsdag er derfor en rigtig god blanding af drifts- og udviklingsopgaver. Jeg får mulighed for at tænke kreativt og har samtidig en meget opmærksom leder, som er med til at sætte retning for min opgaveløsning. Mine kollegaer har en høj faglighed, og jeg er dagligt fascineret af den store omsorg og respekt, som vi viser hinanden. Det gør os til et stærkt team. Jeg føler, at jeg hver dag arbejder med netop de opgaver, hvor mine styrker ligger, og det giver en stor glæde og selvtillid. Samtidig har jeg også mulighed for løbende at prøve kræfter med nye arbejdsområder. Rådgivningsenheden er en arbejdsplads, som jeg varmt kan anbefale.”

Du kan lide at udvikle brugbare løsninger i fællesskab med andre Vi ser gerne, at du:

  • har en relevant uddannelse (eksempelvis cand.jur. eller cand.merc.jur.), og har erfaring med at gennemføre udbud og/eller rådgive om udbud og kontrakter, gerne fra en rådgivningsvirksomhed, advokatkontor eller fra en offentlig myndighed
  • er nysgerrig på hvordan man kan forenkle indkøb og udbud i staten, ligesom du ønsker at lære fra dig og løfte andres vidensniveau
  • er en dygtig formidler og kan formulere dig skarpt og præcist på skrift og i tale
  • har udpræget kundefokus og er god til at opbygge relationer både internt og eksternt
  • ser udbud som et værktøj til at foretage kommercielt attraktive indkøb og har et fokus på, hvordan man inden for udbudsrettens rammer kan skabe brugbare og kommercielt attraktive kontrakter.

Vi oplever stor efterspørgsel efter rådgivning om it-udbud og konsulentindkøb. Har du erfaring med disse områder, vil det være en fordel, og du vil blandt andet skulle arbejde sammen med Arly, som fortæller:

”Rådgivningsenheden er en mulighed for at være med til at præge, hvorledes vi griber udbud, kontrakter og det gode indkøb an i staten samt medvirke i forbindelse med nogle af de største og mest komplekse it-projekter i Danmark. Jeg har en stor interesse i samspillet med kunden og blev interesseret i Rådgivningsenheden på grund af diversiteten af opgaverne, som vi bistår med. At vi også har fokus på at bistå kunden med at kompetenceudvikle, gør min nye arbejdsplads til noget ganske særligt. Det bliver spændende at følge og være en del af.”

Ansættelsesvilkår Du ansættes efter overenskomst for akademikere i staten og vil blive indplaceret som fuldmægtig eller konsulent på baggrund af dine kvalifikationer.

Ansættelsesområdet er Finansministeriet med tilhørende institutioner, pt. Digitaliseringsstyrelsen, Finansministeriets departement, Statens Administration, Statens It og Økonomistyrelsen.

Vil du vide mere? Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Maria Haugaard på telefon: 20 28 12 55 eller e-mail: [email protected].

Det praktiske Vi ser frem til at høre fra dig. Tryk på knappen ’Søg stillingen’ og send din motiverede ansøgning med CV og eventuelle bilag senest søndag den 13. juni 2021.

Vi indkalder løbende til samtaler i løbet af juni 2021, så send gerne din ansøgning allerede i dag. Vi ønsker at byde dig velkommen til august 2021 eller snarest derefter.

Alle interesserede uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap opfordres til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • København K
  • Søndag den 13. juni 2021

Lignende jobs

  • Engageret jurist/advokat til Erhvervsjuridisk Rådg...

    Fri kontakt
    Er du en dygtig jurist eller advokat med passion for entrepriseret? Har du lyst til at blive en del af et stærkt fagligt miljø i DI Byggeri? Så har vi en tidsbegrænset stilling til juli 2025, der kunne være noget for dig! Om jobbet. Vi søger en engageret kollega med erfaring inden for entrepriseret.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Personalejuridisk koordinator med interesse for Pe...

    Fri kontakt
    Bliv en uundværlig del af vores supportteam. Trives du med at være et centralt omdrejningspunkt i en dynamisk organisation? Har du et skarpt øje for detaljer, og et talent i at holde styr på frister og deadlines? Så er vi på udkig efter dig som vores nye koordinator i Supportteam for Personalejura i Dansk Industri.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Senior Legal Counsel

    <p>We invite you to bring your expertise within contract drafting, negotiation and dispute handling into play as you work in the cross field between law and business in a global environment. .
    • Jurist
    • København S
    Få mere info
  • Advokat til Insolvens

    Har du erfaring med insolvensret, og kunne du tænke dig at blive en del af et af landets førende og mest erfarne teams, der i fællesskab arbejder for at finde de bedste løsninger for vores kunder? .
    • Jurist
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i København K over tid

Dato Alle jobs som jurister
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0