Funktionschef med ansvar for flysager i Københavns Byret

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Københavns Byret søger en retsassessor, der indtil videre skal være funktionschef med ansvar for flysager.

Stillingen er ledig til besættelse snarest muligt.

De opgaver, der skal løses
Københavns Byret har en stor portefølje af sager om erstatning for flyforsinkelser eller i daglig tale flysager.

Funktionschefen er ansvarlig for den gruppe specialiserede kontormedarbejdere, der primært arbejder med flysager, og har ansvar for processuelle spørgsmål under forberedelsen, ajourføring af praksiskatalog og vejledninger, registeret over tidligere afgørelser, undervisning af nye jurister og fordelingen af sagerne til dommere og øvrige jurister.

Næsten alle jurister i Københavns Byret har flysager, og nogle dommerfuldmægtige har særlige processuelle områder som deres speciale. Flysekretariatet består af 4-5 kontormedarbejdere og i hver af byrettens 4 sektioner, er der en kontormedarbejder med ansvaret for sektionens flysager. Funktionschefen vil herudover blive tilknyttet én af sektionerne, hvor vedkommende kan have 1-2 retsdage om ugen med civile sager og straffesager.

Vores tilbud til dig
Vi tilbyder et spændende job med et godt fagligt miljø i landets største ret, hvor du kan være med til at sætte dit præg på den fremtidige opgaveløsning.

Samtidig kan du med i gennemsnit 1 til 2 retsdage om ugen holde dine kompetencer ajour med straffesager og civile sager.

Vores forventninger
Varetagelse af en stilling som funktionschef forudsætter bl.a.:

  • Gode lederegenskaber – og gerne erfaring med ledelse og effektiv organisering af opgaver.
  • Juridisk kandidateksamen og særledes gode faglige kvalifikationer
  • Lyst til ledelse og udvikling af medarbejderne
  • En veludviklet samarbejdsevne
  • Troværdighed og gode kommunikationsevner
  • En positiv indgangsvinkel til dit arbejde og dine kolleger
  • Fleksibilitet i din tilgang til opgaverne og struktur i din opgaveløsning.

Vi lægger desuden vægt på, at du ønsker at deltage i planlægningen, såvel som i implementeringen og fastholdelsen af nye arbejdsgange og samarbejdsrelationer mv. på de områder, du får ansvaret for.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte administrationschef Michael Villemoes Larsen på [email protected] eller tlf. 99687012.

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er en retsassessorstilling i lønramme 36. Udnævnelse som retsassessor forudsætter, at en landsretskonstitution er gennemført med et tilfredsstillende resultat. Ansættelse sker på tjenestemandsvilkår.

Hvis du ikke har gennemført en landsretskonstitution, vil du blive ansat som dommerfuldmægtig efter Akademikeroverenskomsten og konstitueret i stillingen som funktionschef med henblik på udnævnelse, når du har gennemført en konstitution i landsretten med et tilfredsstillende resultat. Det forventes, at du ansøger om at få en landsretskonstitution senest 2-3 år efter din konstitution.

Til stillingen som retsassessor er knyttet et personligt, stillingsmæssigt tillæg, og for varetagelsen af funktionen som chef ydes et midlertidigt funktionstillæg. Den samlede løn i stillingen udgør for tiden 57.053,11 kr. pr. måned i aktuelt niveau (1. april 2022-niveau).

Pensionsbidraget af tillæggene udgør 17,1 pct.

Ansøgning
Stillingen søges elektronisk på www.domstol.dk under ”Job”.

Du skal vedhæfte curriculum vitae, indscannet eksamensbevis, samt eventuelle udtalelser. Desuden bedes du vedhæfte et vellignende digitalt foto. Ansøgninger skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest den 24. maj 2022.

Vi opfordrer enhver, der er interesseret og kvalificeret, til at søge stillingen uanset personlige forhold som alder, køn, race, etnisk tilhørsforhold mv.

Opmærksomheden henledes på, at en ansøger i medfør af tjenestemandslovens § 5, stk. 4, inden ansøgningsfristens udløb skriftligt kan anmode om, at oplysninger fra den ansøgerliste, der kan udleveres til ansøgerne efter tjenestemandslovens § 5, stk. 3, ikke gengives offentligt. I givet fald påføres ansøgerlisten et tavshedspålæg ved udlevering.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • København K
  • Torsdag den 09. juni 2022

Lignende jobs

  • Jurist (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob får du lov til at tage et stort ansvar og tilpasse en bred vifte af opgaver til dine interesser. Du får en alsidig rolle med mulighed for at beskæftige dig med miljøre..
    • Jurist
    • København
    Få mere info
  • Jurist i København

    Har du lyst til at hjælpe landets bilvirksomheder med branchejuridiske spørgsmål? Vil du være en del af et velfungerende team, hvor service overfor medlemmer og samarbejde med kolleger har højeste .
    • Jurist
    • København
    Få mere info
  • Jurist i København Ø

    Vil du gøre en forskel i [xxxxx] og sætte dit præg på en nyoprettet rolle som teamleder for vores GDPR-team i afdelingen for informationssikkerhed? Om jobbet Du bliver spillende træner..
    • Jurist
    • København Ø
    Få mere info
  • Jurist i København K

    Opportunity About the jobAt Maersk we are embarking on an industry-defining transformation, on a bold new direction, expanding our capabilities to become a true end-to-end logistics provider .
    • Jurist
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i København K over tid

Dato Alle jobs som jurister
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0