Jurist til planlægning af vedvarende energi i Danmark

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Jurist til planlægning af vedvarende energi i Danmark Der er sat turbo på arbejdet med at sikre mere vedvarende energi til Danmark. Solcelleparker og landvindmøller skal levere billig, grøn energi hurtigt i årene frem mod 2030. Det kræver en meget omfattende arealplanlægning de kommende år, hvor staten bl.a. skal spille en aktiv rolle i planlægningen af større energiparker på land med forskellige vedvarende energiteknologier. Derfor har vi masser af spændende opgaver foran os i Indenrigs- og Boligministeriets kontor Fysisk Planlægning, og vi kan ikke vente med at finde dig, der skal være med til at løse dem sammen med os.

Dig
Du er uddannet jurist, og du har gerne nogle års erfaring med i bagagen, men det er ikke afgørende.

Det er vigtigt for os, at:

  • Du er en engageret og dygtig jurist. Hvis du er vant til at arbejde med lovgivning, er det et plus.
  • Du trives med at finde løsninger sammen med andre. Samarbejde er et nøgleord i stillingen, hvor du kommer til at indgå i både interne og tværministerielle projektgrupper.
  • Nye faglige områder ikke skræmmer dig. Udbudsret eller miljøret er måske ikke det, du beskæftiger dig med hver dag, men opgaven er kompleks og kræver, at du indimellem sætter dig ind i en del af juraen, som ikke er din hjemmebane.
  • Du motiveres af at skabe løsninger i et politisk miljø. Den politiske dagsorden skifter, og du skal forholde dig til mange forskellige problemstillinger.
  • Du trives med, at du ikke altid ved, hvad dagen bringer.

Stillingen
Du kommer især til at arbejde med:

  • Planlægning af energiparker. I tæt samarbejde med kollegaer vil du skulle udarbejde forslag til modeller for statsligt engagement i energiparker og for lokale udviklingsperspektiver, der kan give de berørte lokalområder og kommuner et tydeligt udviklingsperspektiv.
  • Ministerbetjening. Det kan være i forbindelse med politiske møder, lovbehandling, folketingsspørgsmål mv.
  • Ny lovgivning. Du vil sammen med Bolig- og Planstyrelsen skulle bidrage til udarbejdelse af lovforslag, lovgivningsprocessen i Folketinget, besvare politiske spørgsmål mv.

Du bliver en del af kontoret Fysisk Planlægning i afdelingen Bolig og Plan. I Fysisk Planlægning har vi ansvaret for planloven og dermed fysisk planlægning i Danmark, og lige nu fylder planlægningen af vedvarende energi særligt. Vi har blik for, at der tænkes på tværs af de samfundsmæssige interesser, både nutidens og fremtidens interesser, når der planlægges og bygges. Vi bestræber os på at holde os orienteret ved at komme ud af huset og møde vores interessenter og samarbejdspartnere.

Du bliver en del af et lille hold på otte erfarne medarbejdere med forskellige faglige baggrunde. Vi sidder sammen i vores gamle smukke bygning oppe under taget i Stormgade med udsigt til Christiansborg. Snakken går over bordene, og vi værner i det hele taget om fællesskabet i en uformel tone.

Departementet
I Indenrigs- og Boligministeriet arbejder vi for den geografiske, sociale og demokratiske sammenhængskraft. Det gør vi ved at skabe sammenhæng mellem land og by, udvikle den almene boligsektor, optimere de kommunale og regionale rammer, omfordele kroner på tværs af kommuner og værne om frie og fair valg.

Vi sætter en ære i at være ordentlige. Det er hverdagens pejlemærke. Samtidig gør vi en dyd ud af enkle løsninger, og at der er kort fra tanke til handling. Vi er stolte af en arbejdskultur, hvor tillid er en selvfølge, og fleksibilitet er et nøgleord – også når det handler om, hvor og hvornår vi arbejder. Når det kommer til kaffe, er vi kompromisløse, fordi den er med til at binde os sammen i hverdagen.

Løn og ansættelse
Du vil blive ansat som fuldmægtig eller specialkonsulent efter AC-overenskomsten. Stillingen er på fuld tid. Ansættelsesområdet er Indenrigs- og Boligministeriet med tilhørende institutioner.

Arbejdsstedet er Indenrigs- og Boligministeriets departement, Stormgade 2-6, 1470 København K.

Vi har brug for dig hurtigst muligt.

Spørgsmål?
Du er velkommen til at kontakte kontorchef Marie Kirkebæk på tlf. 20110179 eller [email protected].

Søg
Send ansøgning, CV og eksamensdokumentation elektronisk via stillingsopslaget på www.im.dk. Vi skal have modtaget din ansøgning senest torsdag den 3. november 2022.

Vi opfordrer alle interesserede uanset køn, alder, religion, handicap og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • København K
  • Torsdag den 03. november 2022

Lignende jobs

  • Jurist i København

    Senior Jurist eller Advokat til Danmarks stærkeste rådgivning indenfor arbejds- og ansættelsesret Er du en erfaren juridisk rådgiver med blik for både det nære og det store perspektiv? Så kan d..
    • Jurist
    • København
    Få mere info
  • Jurist (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob får du frie rammer og ansvaret at virksomheden er GDPR compliant. Her skal du altså gøre brug af din viden om GDPR og drive projektet, der skal hjælpe dine kollegaer t..
    • Jurist
    • København
    Få mere info
  • Jurist i Frederiksberg

    Er du klar til at udfordre dig selv som IT Contract Manager, uanset om du er nybegynder eller erfaren? Har du lyst til at arbejde med kontraktstyring af nogle af de største it-kontrakter i Danm..
    • Jurist
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Jurist i København S

    Job ID: 24926 Er du en samarbejdsorienteret og forretningsorienteret jurist og vil du være med til at drive arbejdet med at levere juridisk rådgivning til alle dele af forretningen i [xxxxx].
    • Jurist
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i København K over tid

Dato Alle jobs som jurister
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0