Ambitiøse jurister med interesse for forvaltning og lovgivning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du arbejde i et af Slotsholmens bedste juridiske kontorer i et dynamisk, politisk og udviklingsorienteret miljø og samtidig arbejde for et bæredygtigt miljø? Så er det dig, vi søger.

Hvad kommer du især til at arbejde med?
Du vil få et selvstændigt ansvar for en bred opgaveportefølje. Du får brug for al din viden om forvaltningsret, forfatningsret og EU-ret. Hos os bliver du faktisk aldrig færdig med at dygtiggøre dig som jurist. Du får egne sagsområder og bliver juridisk sparringspartner for et eller flere af departementets kontorer.

Du vil som udgangspunkt indgå enten i teamet for grundlæggende forvaltningsret eller lovgivningsteamet.

Dit arbejde bliver udfordrende og udviklende med fokus på juridisk bistand, der skaber merværdi. Din arbejdsdag kan være omskiftelig i opgave og karakter. Vi kender ikke altid dagen, før den er omme.

Du kommer til at arbejde med alt fra hurtige deadlines til langsigtede udviklingsopgaver. Selv om vi kan have travle arbejdsdage, prioriterer vi også strategiudvikling og relationer i kontoret. Vi mener det alvorligt, når vi siger, at det skal være muligt at have et liv ved siden af arbejdet.

Du bliver del af et engageret og velfungerende arbejdsmiljø i et kontor med en Retschef, tre teamledere og ca. 18. jurister samt 6 stud.jur., hvor vi sammen bidrager til løsning af komplekse juridiske opgaver. Vi er en god blanding af meget erfarne jurister og yngre jurister, som alle brænder for juraen. Vi bruger hinanden til sparring og har generelt en åben dør-politik. Ud over det faglige prioriteres det sociale også i kontoret.

Vores forventninger til dig
Du motiveres af at arbejde i et ambitiøst juridisk miljø, er uddannet cand.jur. og ser dig selv i følgende udsagn:

  • Stærke juridiske kompetencer. Du har et højt fagligt niveau og motiveres af at finde løsninger på komplekse juridiske problemstillinger.
  • Ambitiøs. Du vil være den bedste til det, du laver. Det vil vi nemlig. Derfor er du også struktureret med styr på dine opgaver og processer. Det gør, at du yder juridisk bistand af høj kvalitet, der skaber merværdi for dem, vi rådgiver.
  • Politisk tæft. Vi forestiller os, at du hurtigt kan få et overblik over vores organisation og interessenter og interesserer dig for den politiske dagsorden.
  • Gode samarbejdsevner. Ingen ved alt. Du ved, at man bliver bedre i et samarbejde. Derfor er du opsøgende, god til at lytte og inddrage samarbejdsparter.
  • God kommunikator. Du har en veludviklet situationsfornemmelse, god gennemslagskraft og kan kommunikere klart i skrift og tale.
  • God kollega. Du vil gerne være med på holdet i et kontor med et godt kollegaskab. Du har lyst og overskud til at hjælpe og give feedback.

Om kontoret
Miljøministeriets jurakontor agerer ”husadvokat” for departementets kontorer. Derudover har kontoret det overordnede ansvar for Miljøministeriets regelproduktion samt ansvaret for håndtering og koordinering af sager for EU-Domstolen. Vi samarbejder med og agerer som sparringspartnere for resten af departementets jurister og beskæftiger os særligt med EU-ret, forvaltningsret, forfatningsret og naturligvis miljøret.

Kontoret er inddelt i tre teams; EU-teamet, lovgivningsteamet og teamet for grundlæggende forvaltningsret.

Vi fungerer som lovforslagspartnere for juristerne i de faglige kontorer, således at ingen skriver lovforslag alene. Lovgivningsteamet har det overordnede ansvar for regeludarbejdelsen og hjælper med at finde de gode løsninger, koordinerer og kvalitetssikrer ministeriets lovprogram og rådgiver om lovgivningsproceduren i Folketinget. Teamet for grundlæggende forvaltningsret arbejder med aktindsigt, rådgiver om grundlæggende forvaltningsretlige spørgsmål og compliance, behandler klagesager og henvendelser fra Folketingets Ombudsmand.

Vi bidrager til, at ministeriets juridiske rådgivning og ydelser er af høj kvalitet. Vi er jurapartnere for fagkontorerne og bistår med sparring til de svære og principielle spørgsmål, hvor det er godt at være flere til at tænke.

EU-ret er et væsentligt arbejdsområde for Jura, da miljøretten i høj grad er EU-reguleret.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til den til enhver tid gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og en række Akademiker- organisationer for akademikere i staten (Akademikeroverenskomsten).

Du ansættes som fuldmægtig eller konsulent, og der vil være mulighed for at forhandle individuelle tillæg alt efter kvalifikationer.

Ansættelsesområdet er Miljøministeriet med tilhørende institutioner. Du kommer til at arbejde midt i København, idet tjenestestedet er i Miljøministeriets departement, Jura, Vester Voldgade 123, København K.

Stillingen er på fuld tid og til besættelse snarest muligt.

Yderligere oplysninger
Har du lyst til at høre mere om stillingen, så kontakt Retschef Paolo Perotti på tlf. 21 58 72 34 eller teamleder Christian Buch Østrup på tlf. 41 96 94 39.

Du kan læse mere om en karriere som jurist i Miljøministeriets departement her.

Sådan søger du stillingen
Du søger stillingen online ved at sende din ansøgning vedlagt dokumentation for uddannelse (eksamensbevis inkl. karakterer fra både bachelor og kandidat skal vedlægges), CV samt eventuelle referencer senest søndag den 20. august 2023.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 34. Der vil i forbindelse med samtalen skulle løses en mindre skriftlig opgave hjemmefra af en times varighed.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • København K
  • Søndag den 20. august 2023

Lignende jobs

  • Jurist (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob får du lov til at tage et stort ansvar og tilpasse en bred vifte af opgaver til dine interesser. Du får en alsidig rolle med mulighed for at beskæftige dig med miljøre..
    • Jurist
    • København
    Få mere info
  • Jurist i København

    Har du lyst til at hjælpe landets bilvirksomheder med branchejuridiske spørgsmål? Vil du være en del af et velfungerende team, hvor service overfor medlemmer og samarbejde med kolleger har højeste .
    • Jurist
    • København
    Få mere info
  • Jurist i København S

    Er du parat til at udnytte din juridiske ekspertise indenfor arbejdsløshedslovgivningen og gøre en forskel for medlemmerne i a-kassen og på tværs i [xxxxx]? Så er du måske den nye kollega, vi søg..
    • Jurist
    • København S
    Få mere info
  • Jurist i København K

    Opportunity About the jobAt Maersk we are embarking on an industry-defining transformation, on a bold new direction, expanding our capabilities to become a true end-to-end logistics provider .
    • Jurist
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i København K over tid

Dato Alle jobs som jurister
10. juli 2024 0
9. juli 2024 0
8. juli 2024 0
7. juli 2024 0
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0