To områdejurister til Borgercenter Børn og Unge Nørrebro-Bispebjerg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Vil du være med til at styrke og udvikle arbejdet på området for udsatte børn og unge i København igennem din specialiserede juridiske kompetence?

Borgercenter Børn og Unge (BBU) Nørrebro-Bispebjerg i Københavns Kommunes Socialforvaltning søger to områdejurister til at danne makkerskab med vores nuværende områdejurist.

Vi er en af fem myndighedsenheder i BBU, der sammen med vores gode kolleger i de seks institutionscentre varetager alle indsatser overfor udsatte børn og unge jf. servicelovens kapitel 3, 11 og 12. Opgaverne bevæger sig rundt om myndighedsområdet, de forebyggende indsatser, familiepleje og døgninstitutionstilbud.

Bliv en del af et fagligt fællesskab
Vi er en ny enhed, som består af de tidligere enheder Nørrebro og Bispebjerg, hvilket betyder, at vi er blevet store. Populært sagt er vi selvstændigt at sammenligne med landets største kommuner målt på antal borgere, og vores ambition er derefter. Vi prioriterer at fungere som enhed, og kollegialitet er altid i højsædet.

Vi er stolte af vores arbejdsplads men er dog endnu mere stolte over vores arbejde med at guide borgere udenfor almenfællesskaberne ind i dem igen. Resultaterne er gode, og vi sigter efter at benytte en endnu større del af vores budget på forebyggende foranstaltning end på døgnanbringelser. Vores politiske grundlag for denne bevægelse findes igennem vores omstillingsprogram Tæt-på-Familien.

I det daglige vil I være ansat og placeret i BBU Nørrebro-Bispebjerg ved det gamle Skt. Josefs Hospital i Griffenfeldsgade på indre Nørrebro. I vil dertil indgå i et fagligt fællesskab med det samlede BBUs øvrige tolv jurister, herunder de andre enheders områdejurister og den centrale stabs specialister og chefjurist.

Vi er optaget af at give enhedens medarbejdere øget adgang til juridisk sparring med fokus på mulighed for ad hoc-adgang fra primært sagsbehandlerne, styrket opsamling på vores løbende ledelsestilsyn og undervisning i konkrete juridiske nøgleopgaver i forbindelse med sagsbehandlingen.

Vi håber, at vores kapacitetsudvidelse vil fastholde vores udviklingshastighed på det juridiske felt – og sammen med kollegaerne i enheden gerne forøge den.

Om rollen som områdejurist
Stillingerne indgår i den opnormering af det juridiske felt, som blev iværksat i efteråret 2017. Opnormeringen skete som et led i implementeringen af vores ambitiøse 'Handleplan for styrket myndighedsindsats', hvor vi har særligt fokus på at kvalitetssikre sociale børnesager. Vores fokus er at sikre en høj kvalitet af sagsbehandling og den rigtige hjælp til vores borgere.

Områdejuristerne understøtter den lokale enhed i forbindelse med ledelsestilsyn, komplicerede enkeltsager og den generelle understøttelse og udvikling af børneområdet i et juridisk perspektiv. I samarbejde med de øvrige jurister vil du også undervise BBUs sagsbehandlere og udvikle indsatser på tværs af byen.

Som områdejurist skal I kunne omsætte jeres viden om socialret, forvaltningsret og retssikkerhed til praksisnær rådgivning i konkrete situationer. I skal kunne fastholde fokus på borgerens rettigheder i en travl hverdag.

Jeres opgaver vil blive mangeartede, og vi ønsker derfor med udbygningen af vores kapacitet at indbygge forskellige opgaveprofiler. For nærværende vil vores opgavefokus være på generel juridisk tilgængelighed, så enhedens medarbejdere får mulighed for relevant sparring og oplæring både som ”side-mand” og igennem klassisk undervisning, således at det samlede vidensniveau højnes. Der vil dertil være opgaver inden for kvalitetssikring af Børne-Unge-udvalgsoplæg og sager, der skal for Ungdomskriminalitetsnævnet.

Vi er også optaget af at arbejde med klager fra borgere på nye måder. Det kunne være igennem elementer fra mæglingsteorier med afsæt i myndighed og borger som de to parter. Endelig vil der være opgaver i form af vores omfattende ledelsestilsyn af sagsbehandlingen, kontakt med Borgerrådgiveren i konkrete sager, kontakt med ledelsen, med vores mange institutioner og med Ankestyrelsen, ligesom I skal være med til at sikre kvaliteten af enhedens anbringelses- og sikkerhedsplanssager bredt set.

Vi vil ud af disse mange opgaver skabe profilstillingerne, dels med tværgående opgaver alle områdejuristerne skal udføre, og dels med elementer den enkelte områdejurist får ansvar for at varetage.

Kombinationen af de mange opgaver i profilerne vil afhænge af ansøgertfeltet sammenholdt med vores nuværende områdejurister.

Det er afgørende for os, at du er fagligt velfunderet og en god formidler, da du både skal kunne bistå med afdækning af principielle problemstillinger, kunne løse konkrete sager korrekt og kunne formidle det til ikke-jurister – og ikke mindst til borgeren. Det vil derfor være en stor fordel, hvis du har erfaring med sagsbehandling eller andre opgaver i det sociale arbejde, og at du har indsigt i de kommunale arbejdsgange.

Vi forestiller os, at du har en uddannelsesmæssig baggrund som cand.jur. med praksiserfaring fra det sociale arbejde eller cand.soc.jur.

Løn- og ansættelsesvilkår
Lønnen fastsættes efter principperne i Ny Løn og efter forhandling med den relevante faglige organisation.

Begge stillinger er fuld tid – 37 timer om ugen. Stillingerne er til besættelse den 1. november 2019 eller snarest derefter.

Yderligere oplysninger
For yderligere information om stillingen kan du ringe til områdechef Christian Sørensen på 2151 7740.

www.kk.dk kan du læse mere om Socialforvaltningen og Borgercenter Børn og Unge.

Søg via nedenstående link senest onsdag den 25. september 2019
Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler fredag den 27. september 2019 med deltagelse af tillidsrepræsentant, områdejurist, afdelingsleder, souschef og områdechef – i alt ca. fem personer.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.9.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • København NV
  • Onsdag den 25. september 2019

Lignende jobs

  • Personalejuridisk koordinator med interesse for Pe...

    Fri kontakt
    Bliv en uundværlig del af vores supportteam. Trives du med at være et centralt omdrejningspunkt i en dynamisk organisation? Har du et skarpt øje for detaljer, og et talent i at holde styr på frister og deadlines? Så er vi på udkig efter dig som vores nye koordinator i Supportteam for Personalejura i Dansk Industri.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Jura- eller erhvervsjurastuderende til juridisk rå...

    Fri kontakt
    Vil du have et af Danmarks bedste og mest udviklende juridiske studiejobs? Så har du nu mulighed for at blive juridisk rådgiver i DI Personalejura. Du kommer med helt i front, når danske virksomheder har brug for ansættelses- og arbejdsretlig rådgivning.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Studentermedhjælpere til Jura, Skattefaglig afdeli...

    Kan du arbejde selvstændigt og struktureret med stor fokus på detaljerne? Så er det måske dig, vi leder efter. Skattefaglig afdeling er lige nu på udkig efter dygtige og engagerede studenterm..
    • Jurist
    • København S
    Få mere info
  • Visionær og retningssættende chef til GDPR-kontor

    Er du ligesom os optaget af, hvordan vi får den offentlige forvaltning til at fungere bedst muligt? Vil du have en alsidig hverdag som leder af et dynamisk kontor, der både arbejder med rammesætten..
    • Jurist
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i København NV over tid

Dato Alle jobs som jurister
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0