Udbudsjurist til Klima, Energi- og Forsyningsministeriets koncernindkøbsfunktion

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Vil du være en del af en koncern, hvor klimaet står øverst på dagsorden? Vil du bidrage til at sikre råderummet til den grønne omstilling? I koncernindkøbsfunktionen skal vi sikre effektive og professionelle indkøb

Vil du være med til yde professionel juridisk rådgivning og konkret bistand til alle ministeriets institutioner om indkøb og kontrakter? Du vil komme til at beskæftige dig med indkøb inden for områder som energibesparelser, klimahåndtering, aktiviteter i Arktis og IT-og data-infrastruktur, og du vil få en unik indsigt i maskinrummet for den grønne omstilling.

Du får mulighed for at være med i en nyoprettet koncernindkøbsfunktion med et hold af kompetente og erfarne kolleger. Sammen skal I få funktionen til at køre som en professionel og veldrevet enhed og få etableret samarbejder i hele koncernen. Koncernindkøbsfunktionen skal på vegne af hele ministeriet løfte opgaver inden for juridisk og kommerciel rådgivning, kontraktstyring og kontraktrådgivning, bistand til indkøbsaftaler fra Statens Indkøb og SKI samt tværgående indkøbsanalyser og indgåelse af fælles rammeaftaler.

Koncernindkøbsfunktionen er placeret i Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering, som er en del af Klima, Energi- og Forsyningsministeriet. Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering er en drivende kraft i arbejdet med at udnytte mulighederne for at bruge data effektivt og innovativt. Vi fokuserer særligt på mulighederne for at sætte data i spil i forhold til den grønne omstilling af det danske samfund. Det er vores mål at identificere og modne nye måder at dataunderstøtte klimaindsatsen.

Dine arbejdsopgaver
Din primære opgave er sammen med dine kolleger i indkøbsfunktionen at yde sparring og rådgivning til koncernens institutioner om indkøb og kontrakter, udbrede bedste praksis samt yde konkret bistand til gennemførelse af lokale indkøb, herunder markedsafdækning, udbud, leverandørdialog mv.

Derudover skal du bidrage til et samlet overblik over indkøb og kontrakter på tværs af ministeriet, til at udarbejde indkøbsanalyser og forelægge beslutningsoplæg til koncernens ledelsesfora om mulige effektiviseringer af indkøb og tiltag til øget compliance.

Dine kompetencer
Du har en juridisk uddannelse som cand.jur. eller cand.merc.jur., og du har interesse for – og meget gerne erfaring med – indkøb, it-ret, kontrakter og rådgivning. Måske er du nyuddannet og har mod på en stejl læringskurve. Derudover kan du genkende dig selv i følgende:
  • Du er struktureret i din tilgang til din opgaveløsning og formår at sætte retning på egne opgaver
  • Du har en pragmatisk tilgang i din juridisk faglige rådgivning og sætter en ære i at se muligheder frem for begrænsninger
  • Du er god til at tænke i helheder og trives med at have mange forskellige opgaver
  • Du har organisatorisk og strategisk tæft og kan begå dig på alle niveauer i en organisation
  • Du trives i et tæt samarbejde med mange forskellige faggrupper
  • Du skriver ubesværet om kompliceret stof på en letforståelig måde


Vi tilbyder
Koncernindkøbsfunktionen består af 5 AC-medarbejdere og en indkøbschef og er en del af stabskontoret ’Ressourcer’, som også har ansvar for økonomi, HR og Intern Service.

Du vil være med til at sætte retningen og opbygge funktionen. Du får en bred kontaktflade til alle ministeriets institutioner og departementet og samarbejder med mange forskellige fagligheder på alle niveauer.

Vi har spændende og udviklende opgaver i et engageret og velfungerende arbejdsmiljø med fokus på videndeling og samarbejde på tværs. Du får gode muligheder for at udvikle dig fagligt og personligt både gennem opgaverne, kurser og faglige netværk.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som AC-fuldmægtig – eller evt. specialkonsulent afhængigt af dine kvalifikationer - i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og akademikere i staten med mulighed for forhandling af tillæg. Ansættelsesområdet er Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet med tilhørende insti­tutioner.

Tiltrædelse 1. juli 2021 eller snarest muligt.

Ønsker du yderligere oplysninger
Du er velkommen til at kontakte kontorchef Ditte Mørup Frederiksen på telefon 4172 9001 eller indkøbschef Michelle Priess på telefon 6139 5166.

Ansøgning
Du søger stillingen online via linket "SØG JOB". Vi skal have dine oplysninger, dokumentation for uddannelse, ansøgning og CV senest den 6. maj 2021. Samtaler forventes afholdt den 10. og 12. maj.

Ministeriet ønsker at fremme mangfoldighed, hvorfor alle uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Viden om data der effektiviserer og skaber vækst
Vi skaber effektiviseringer i den offentlige sektor og vækst i samfundet gennem udbygning af den nationale datainfrastruktur og anvendelse af data, hvor nytten er størst. Vi har fokus på, at data er let tilgængelige via en sikker distribution, og at data kan deles og anvendes af mange på tværs af den offentlige og private sektor. Vi lægger i vores arbejde stor vægt på fællesoffentlige samarbejder og udviklingen af tværoffentlige digitale sammenhænge for data.

Læs mere på www.sdfe.dk
Følg os på LinkedIn.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • København NV
  • Torsdag den 06. maj 2021

Lignende jobs

  • Engageret jurist/advokat til Erhvervsjuridisk Rådg...

    Fri kontakt
    Er du en dygtig jurist eller advokat med passion for entrepriseret? Har du lyst til at blive en del af et stærkt fagligt miljø i DI Byggeri? Så har vi en tidsbegrænset stilling til juli 2025, der kunne være noget for dig! Om jobbet. Vi søger en engageret kollega med erfaring inden for entrepriseret.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Personalejuridisk koordinator med interesse for Pe...

    Fri kontakt
    Bliv en uundværlig del af vores supportteam. Trives du med at være et centralt omdrejningspunkt i en dynamisk organisation? Har du et skarpt øje for detaljer, og et talent i at holde styr på frister og deadlines? Så er vi på udkig efter dig som vores nye koordinator i Supportteam for Personalejura i Dansk Industri.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Senior Legal Counsel

    <p>We invite you to bring your expertise within contract drafting, negotiation and dispute handling into play as you work in the cross field between law and business in a global environment. .
    • Jurist
    • København S
    Få mere info
  • Advokat til Insolvens

    Har du erfaring med insolvensret, og kunne du tænke dig at blive en del af et af landets førende og mest erfarne teams, der i fællesskab arbejder for at finde de bedste løsninger for vores kunder? .
    • Jurist
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i København NV over tid

Dato Alle jobs som jurister
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0