Jurist som vil være specialist i grønne udbud og kontraktstyring

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Vil du bidrage til at skabe råderum til den grønne omstilling? I indkøbsfunktionen i Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet sikrer vi grønne, effektive og professionelle indkøb.

Vi søger en jurist, der er en haj til udbudsjura og kontraktstyring – eller som drømmer om at blive det – til indkøbsfunktionen i Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet. I indkøbsfunktionen leverer vi professionel juridisk rådgivning og tager os af udbud i hele Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet. Vi hjælper alle ministeriets otte institutioner med konkret bistand til udbud, kontraktstyring og kontraktrådgivning, og vi udarbejder indkøbsanalyser og vejleder i brugen af både statslige indkøbsaftaler og SKI-aftaler.

Vi deltager i tværoffentlige fora for indkøb, bl.a. det statslige arbejde med grønne indkøb og fremme af regeringens grønne indkøbsstrategi.

De indkøb og kontrakter, som vi arbejder med, ligger inden for områder som energibesparelser, klimahåndtering, aktiviteter i Arktis samt IT-og data-infrastruktur. Så vi kommer godt rundt i maskinrummet for den grønne omstilling, og vores opgaver ændrer sig i takt med den rivende udvikling i koncernens arbejde med grøn omstilling.

Vi er seks kompetente kolleger, nogle nyuddannede og nogle erfarne. Fælles for os er, at vi brænder for at yde professionel rådgivning, der bidrager til effektivt indkøb i vores ministerium. Samtidig har vi det sjovt sammen, og vi vil så gerne have dig med på holdet.

Dine opgaver
Din primære opgave er sammen med dine kolleger at yde juridisk sparring og rådgivning til ministeriets institutioner om indkøb og kontrakter. Dine arbejdsopgaver bliver:
  • Konkret juridisk og kommerciel bistand til ministeriets institutioner i forbindelse med lokale indkøb, kontraktstyring og udbud
  • Udarbejde indkøbsanalyser og bidrage med beslutningsoplæg til ministeriets ledelsesfora om bl.a. mulige effektiviseringer af indkøb og tiltag til øget udviklingen af kontraktstyring
  • Tovholder for udbuds og kontraktstyring processerne i ministeriet, bl.a. ved markedsafdækning og leverandørdialog


Du skal være med til at udbrede ”bedste praksis” inden for kontraktstyring, indkøb og udbud i ministeriet. Sammen med dine kolleger støtter du den fortsatte udvikling af effektive, grønne og professionelle indkøb i ministeriet.

Om dig
Du har en juridisk uddannelse som cand.jur. eller cand.merc.jur., og ideelt har du erfaring med offentlig indkøb, it-ret, kontrakter og rådgivning, men det er ikke et krav. Måske er du nyuddannet og har mod på at blive knivskarp til indkøbs- og kontraktjura. Du kan også se dig selv i følgende:
  • Du er selvstændig og struktureret i din tilgang til din opgaveløsning og formår at sætte retning på egne opgaver
  • Du har en pragmatisk tilgang i din juridiske rådgivning og sætter en ære i at se muligheder frem for begrænsninger
  • Du er god til at tænke i helheder og trives med at have mange forskellige opgaver
  • Du har organisatorisk og strategisk tæft, kan begå dig på alle niveauer i en organisation og trives med samarbejde.
  • Du skriver ubesværet om kompliceret stof på en letforståelig måde.


Vi tilbyder
Vi er seks AC-medarbejdere og en indkøbschef i funktionen, som formelt hedder Koncernindkøbsfunktionen. Vi hjælper hele ministerområdet og har til huse i Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering (SDFE). SDFE er en drivende kraft i arbejdet med at udnytte mulighederne for at bruge data effektivt og innovativt. SDFE fokuserer særligt på mulighederne for at sætte data i spil i forhold til den grønne omstilling af det danske samfund. Det er styrelsens mål at identificere og modne nye måder at dataunderstøtte klimaindsatsen.

Du får en bred kontaktflade til alle ministeriets institutioner og departementet, og du kommer til at samarbejde med kolleger med mange forskellige fagligheder på alle niveauer.

Vi har spændende og udviklende opgaver i et engageret og velfungerende arbejdsmiljø med fokus på videndeling og samarbejde på tværs. Vi giver dig en grundig oplæring, og du får gode muligheder for at udvikle dig fagligt og personligt både gennem opgaverne, kurser og faglige netværk.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som AC-fuldmægtig eller specialkonsulent afhængigt af dine kvalifikationer - i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og akademikere i staten med mulighed for forhandling af tillæg. Ansættelsesområdet er Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet med tilhørende insti­tutioner.

Tiltrædelse den 1. april 2022 eller efter aftale.

Ønsker du yderligere oplysninger
Du er velkommen til at kontakte kontorchef Sara Facklamm på telefon 2342 8143 eller indkøbschef Michelle Priess på telefon 6139 5166.

Ansøgning
Du søger stillingen online via linket "SØG JOB". Vi skal have dine oplysninger, dokumentation for uddannelse, ansøgning og CV senest den 27. februar. 2022. Samtaler forventes afholdt i 9 og 10.

Ministeriet ønsker at fremme mangfoldighed, hvorfor alle uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Viden om data der effektiviserer og skaber vækst
Vi skaber effektiviseringer i den offentlige sektor og vækst i samfundet gennem udbygning af den nationale datainfrastruktur og anvendelse af data, hvor nytten er størst. Vi har fokus på, at data er let tilgængelige via en sikker distribution, og at data kan deles og anvendes af mange på tværs af den offentlige og private sektor. Vi lægger i vores arbejde stor vægt på fællesoffentlige samarbejder og udviklingen af tværoffentlige digitale sammenhænge for data.

Læs mere på www.sdfe.dk
Følg os på LinkedIn.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • København NV
  • Søndag den 27. februar 2022

Lignende jobs

  • Engageret jurist/advokat til Erhvervsjuridisk Rådg...

    Fri kontakt
    Er du en dygtig jurist eller advokat med passion for entrepriseret? Har du lyst til at blive en del af et stærkt fagligt miljø i DI Byggeri? Så har vi en tidsbegrænset stilling til juli 2025, der kunne være noget for dig! Om jobbet. Vi søger en engageret kollega med erfaring inden for entrepriseret.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Personalejuridisk koordinator med interesse for Pe...

    Fri kontakt
    Bliv en uundværlig del af vores supportteam. Trives du med at være et centralt omdrejningspunkt i en dynamisk organisation? Har du et skarpt øje for detaljer, og et talent i at holde styr på frister og deadlines? Så er vi på udkig efter dig som vores nye koordinator i Supportteam for Personalejura i Dansk Industri.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Jura- eller erhvervsjurastuderende til juridisk rå...

    Fri kontakt
    Vil du have et af Danmarks bedste og mest udviklende juridiske studiejobs? Så har du nu mulighed for at blive juridisk rådgiver i DI Personalejura. Du kommer med helt i front, når danske virksomheder har brug for ansættelses- og arbejdsretlig rådgivning.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Studentermedhjælpere til Jura, Skattefaglig afdeli...

    Kan du arbejde selvstændigt og struktureret med stor fokus på detaljerne? Så er det måske dig, vi leder efter. Skattefaglig afdeling er lige nu på udkig efter dygtige og engagerede studenterm..
    • Jurist
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i København NV over tid

Dato Alle jobs som jurister
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0