Advokat med speciale i it-ret

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Vi søger nu en advokat med speciale i it-ret. Kunne det være dig? Så læs med her.



Den digitale teknologi har rejst en række nye juridiske problemstillinger. Disse problemstillinger har fået en stadig mere central betydning i takt med, at den digitale teknologi er integreret i alle aspekter af samfundet. Derfor støder vi ofte ind i it-retlige problemstillinger i vores arbejde, og vi søger derfor nu en advokat med en passioneret interesse for it-ret, digitalisering og transformation af forretning/forretningsudvikling, som har lyst til at bruge dine juridiske kompetencer på at forløse det digitale potentiale og gøre en mærkbar forskel for byggebranchen.

Vær med til at gøre strategi til virkelighed


I Molt Wengel har vi netop lanceret en ny strategi, hvor vores fokus er at minimere spild i byggebranchen. Derfor vil vi definere udviklingen i byggebranchen gennem tre indsatsområder: Vi forløser det digitale potentiale; vi udvikler måden, vi samarbejder på, og vi skaber en bæredygtig byggebranche. For at realisere strategien er det afgørende, at vi konceptualiserer vores rådgivningsydelser og automatiserer vores processer. Ligeså vigtigt er det, at vi er med til at drive den digitale udvikling i både byggebranchen og advokatbranchen.

Og det er her, du kommer ind i billedet. Som advokat med speciale i it-ret vil du indgå i et af vores teams og få en en rolle der både dækker interne og eksterne aktiviteter.

Du vil arbejde internt med et fagligt ansvar for forretningsudvikling og implementering af digitale aftaler og værktøjer. Eksternt vil du arbejde med at bistå kunder i forbindelse med udbud, udarbejdelse af kontrakter, samt håndtering af praktiske og juridiske udfordringer under udførelsen af byggeriet.

Om stillingen


Som it-advokat hos Molt Wengel kommer du til at arbejde med digitale aftaler og værktøjer i relation til hele byggeprocessen. Det vil for eksempel indebære:

  • Rådgivning i forbindelse med udarbejdelse af softwarelicensaftaler, aftaler om systemanskaffelser, hosting- og cloudaftaler, aftaler om vedligeholdelse og support samt persondata- og ophavsret
  • Generel kontraktretlig rådgivning, for eksempel vedrørende valg af kontraktform og misligholdelse af kontrakten.

Derudover vil du arbejde på at digitalisere og automatisere de områder og værktøjer, hvor det kan hjælpe os til at øge kvaliteten og minimere spildet af vores egne ressourcer, blandt andet i forhold til:

  • Agil udvikling, SaaS og outsourcing
  • It-udviklingsmetoder, ny teknologi og juridiske forhold, for eksempel i relation til digitalisering af sagsbehandling.

Om dig


Vores kommende kollega har:

  • et godt kendskab til it-ret og er gerne certificeret it-advokat
  • praktisk erfaring med udarbejdelse og håndtering af it-kontrakter og digitalisering/transformation af forretningsgange
  • erfaring med at identificere og håndtere både risici og muligheder i it-projekter – også på områder, hvor den teknologiske udvikling er foran lovgivningen
  • lyst til at påvirke og drive den digitale udvikling og integreringen af it/digitalisering i byggeriet samt udvikle dig som specialist på et advokatkontor med høj faglighed og med et stort fokus på den aktive og værdiskabende rådgivning.

Om os


Hver dag gør vi en mærkbar forskel i den danske byggebranche. Vi er specialister i byggeri og rådgiver inden for alle aspekter af entrepriseretten. Hele Molt Wengel arbejder ambitiøst med et skarpt fokus på at levere den bedst mulige løsning til vores kunder.

Vores omgangstone er uformel, og vi insisterer på teamarbejde og konstant forandring og udvikling. Vi prioriterer et stærkt samarbejde, internt såvel som eksternt. Blandt andet derfor arbejder vi med løbende personlig udvikling. Så hvis du har lyst til og mod på både faglig og personlig udvikling, kan du måske blive vores næste kollega.

Spørgsmål og ansøgning


Maria Jordanis fra Alfa & Omega står for rekrutteringsprocessen. Er du interesseret i at høre nærmere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Maria på e-mail [email protected] eller på telefon +45 2168 2866.

Send din ansøgning, dit cv og andre relevante dokumenter til [email protected]. Vi tager løbende kontakt til relevante kandidater med henblik på ansættelsessamtaler.

Tiltrædelse og ansættelsesvilkår


Efter aftale.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.10.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • København Ø

Lignende jobs

  • Personalejuridisk koordinator med interesse for Pe...

    Fri kontakt
    Bliv en uundværlig del af vores supportteam. Trives du med at være et centralt omdrejningspunkt i en dynamisk organisation? Har du et skarpt øje for detaljer, og et talent i at holde styr på frister og deadlines? Så er vi på udkig efter dig som vores nye koordinator i Supportteam for Personalejura i Dansk Industri.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Jura- eller erhvervsjurastuderende til juridisk rå...

    Fri kontakt
    Vil du have et af Danmarks bedste og mest udviklende juridiske studiejobs? Så har du nu mulighed for at blive juridisk rådgiver i DI Personalejura. Du kommer med helt i front, når danske virksomheder har brug for ansættelses- og arbejdsretlig rådgivning.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Studentermedhjælpere til Jura, Skattefaglig afdeli...

    Kan du arbejde selvstændigt og struktureret med stor fokus på detaljerne? Så er det måske dig, vi leder efter. Skattefaglig afdeling er lige nu på udkig efter dygtige og engagerede studenterm..
    • Jurist
    • København S
    Få mere info
  • Visionær og retningssættende chef til GDPR-kontor

    Er du ligesom os optaget af, hvordan vi får den offentlige forvaltning til at fungere bedst muligt? Vil du have en alsidig hverdag som leder af et dynamisk kontor, der både arbejder med rammesætten..
    • Jurist
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i København Ø over tid

Dato Alle jobs som jurister
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 6
8. september 2024 6
7. september 2024 6
6. september 2024 6
5. september 2024 7
4. september 2024 9
3. september 2024 8
2. september 2024 8
1. september 2024 7
31. august 2024 7
30. august 2024 7
29. august 2024 7
28. august 2024 7
27. august 2024 7
26. august 2024 7
25. august 2024 8
24. august 2024 8
23. august 2024 8
22. august 2024 8
21. august 2024 8
20. august 2024 8