HR-jurist søges til [xxxxx] Hovedstaden, HR-enheden

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

HR-jurist søges til Kriminalforsorgen Hovedstaden, HR-enheden (mulighed for nedsat tid)

Har du lyst til at gøre en forskel i en organisation i udvikling med en samfundsmæssig vigtig opgave? Har du styr på de personalejuridiske regler og muligheder? Og brænder du for at rådgive og understøtte chefer og ledere ift. vanskelige personalesager?

Så har vi en stilling til dig, hvor der er mulighed for indflydelse på opgaverne, en varieret hverdag med spændende både personalejuridiske og organisatoriske udfordringer.

Du bliver en del af HR-enheden, der er et team på ca. 10 medarbejdere, der varetager HR opgaverne for områdets institutioner samt områdekontoret. Arbejdet i enheden er båret af tæt dialog med de chefer, ledere og kolleger, der modtager vores ydelser, hvorfor samarbejde og fleksibilitet er nøgleord for enheden. Vi har forskellige fagligheder, og drives alle af at hjælpe vores chefer og ledere til at bedrive god ledelse og af at understøtte organisationen med effektive HR-processer.

Om jobbet

Du bliver en del af HR-enheden i Områdekontoret i København, og dine arbejdsopgaver vil blandt andet bestå af:

  • Konkret sagsbehandling og rådgivning af personalejuridisk karakter.
  • Ledelsesunderstøttelse og sparring ift. personalespørgsmål, vanskelige personalesager, regler, politikker og processer mm.
  • HR opgaver indenfor f.eks. lønforhandling, aktindsigtssager, ændrede ansættelsesforhold, bidrage til implementering af nye regler og krav.
  • Øvrige ad hoc HR-opgaver afhængig af din baggrund, f.eks. undervisning af ledere, ad hoc analyse- og udviklingsopgaver og HR procesoptimerings-/dokumentationsopgaver.
  • Tværgående opgaver i Kriminalforsorgen, f.eks i form af deltagelse i arbejdsgrupper eller underpartnerskaber under HR-partnerskabet.

Kvalifikationer

Du er f.eks. Cand. Jur., Cand. Merc. Jur eller har på anden vis tilegnet dig personalejuridiske kompetencer. Optimalt set har du minimum 5 års erfaring fra en lignende stilling fra det offentlige eller private. Nyuddannede kan dog også komme i betragtning.

Vi lægger vægt på, at du:

  • Har den personalejuridiske værktøjskasse i orden og mestrer balancen mellem regler og rådgivning.
  • Forstår de forretningsmæssige behov og tænker i både løsninger og mulige konsekvenser.
  • Arbejder selvstændigt og leverer kompetent sagsbehandling med brugbar kvalitet.
  • Bevarer overblikket, også når der er travlt, tænker proaktivt og følger dine sager til dørs.
  • Arbejder effektivt, struktureret og har en analytisk tilgang til opgaverne.
  • Har en god dømmekraft og er god til at træffe beslutninger.
  • Er god til at samarbejde med mange forskellige personalegrupper i enheden samt i områdets institutioner.
  • Kan lide at sparre med kollegaer, spiller ind med din faglighed og bidrager også til ”rugbrødsarbejdet”

Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til tjenestemandsret og/eller forvaltningsret, men det er ikke et krav.

Vi tilbyder

Vi kan tilbyde en afvekslende hverdag med en bred pallette af opgaver, mange forskellige samarbejdspartnere og et godt og uformelt arbejdsmiljø. Vi har et højt fagligt niveau og en enhed med erfarne og engagerede medarbejdere med forskellige fagligheder. Du vil have en tæt sparring med de andre medarbejdere i enheden og løbende dialog med ledere i organisationen.

Løn- og ansættelsesforhold

Du vil blive tilknyttet Kriminalforsorgen Hovedstaden, som dækker institutioner i Nordsjælland, Bornholm og på Færøerne og dit tjenestested vil være Områdekontoret i København, Sankt Kjelds Plads 11, 2100 København Ø.

Da HR enheden servicerer alle områdets institutioner i Hovedstaden, skal man påregne mødeaktivitet i et mindre omfang forbundet med stillingen på de øvrige matrikler og i Direktoratet. Der stilles tjenestebil til rådighed.

Ansættelse og aflønning sker i henhold til den gældende overenskomst for akademikere i staten som fuldmægtig med rådighedsforpligtigelse eller specialkonsulent, afhængig af erfaring og kompetencer.

Arbejdsvilkårene er fleksible og familievenlige, og der er mulighed for at aftale nedsat tid.

Ansøgning

”Søg stillingen”

Ansøgningen skal være modtaget senest torsdag den 9. december kl. 12. Vi forventer at afholde samtaler løbende, så send gerne din ansøgning snarest muligt!

Alle kandidater, som indkaldes til samtale, vil skulle give samtykke til at blive tjekket i det Centrale Kriminalregister.

Yderligere oplysninger

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte HR- og sekretariatschef, Lone Bekker på telefon 72 55 46 12, eller pr. e-mail på [email protected].

Om Kriminalforsorgen Hovedstaden

Kriminalforsorgen Hovedstaden består af Områdekontoret i København, Transport og bevogtningsenheden, UngeKriminalforsorgen, 1 åbent fængsel, 1 udrejsecenter, 1 udlændingecenter, 7 arresthuse, 5 afdelinger i friheden, samt 2 pensioner, som geografisk ligger i København, Nordsjælland, på Bornholm og Færøerne.

Området har ca. 1200 ansatte, fordelt på fængselsbetjente, værkmestre, socialrådgivere, lærere, sundhedsfagligt personale, pædagogiske assistenter, akademikere og administrative medarbejdere.

For yderligere information om Kriminalforsorgen henvises til hjemmesiden www.Kriminalforsorgen.dk

Kriminalforsorgen Hovedstaden opfordrer alle interesserede – uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold – til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • København Ø
  • Mandag den 09. december 2019

Lignende jobs

  • Personalejuridisk koordinator med interesse for Pe...

    Fri kontakt
    Bliv en uundværlig del af vores supportteam. Trives du med at være et centralt omdrejningspunkt i en dynamisk organisation? Har du et skarpt øje for detaljer, og et talent i at holde styr på frister og deadlines? Så er vi på udkig efter dig som vores nye koordinator i Supportteam for Personalejura i Dansk Industri.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Jura- eller erhvervsjurastuderende til juridisk rå...

    Fri kontakt
    Vil du have et af Danmarks bedste og mest udviklende juridiske studiejobs? Så har du nu mulighed for at blive juridisk rådgiver i DI Personalejura. Du kommer med helt i front, når danske virksomheder har brug for ansættelses- og arbejdsretlig rådgivning.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Studentermedhjælpere til Jura, Skattefaglig afdeli...

    Kan du arbejde selvstændigt og struktureret med stor fokus på detaljerne? Så er det måske dig, vi leder efter. Skattefaglig afdeling er lige nu på udkig efter dygtige og engagerede studenterm..
    • Jurist
    • København S
    Få mere info
  • Visionær og retningssættende chef til GDPR-kontor

    Er du ligesom os optaget af, hvordan vi får den offentlige forvaltning til at fungere bedst muligt? Vil du have en alsidig hverdag som leder af et dynamisk kontor, der både arbejder med rammesætten..
    • Jurist
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i København Ø over tid

Dato Alle jobs som jurister
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 6
8. september 2024 6
7. september 2024 6
6. september 2024 6
5. september 2024 7
4. september 2024 9
3. september 2024 8
2. september 2024 8
1. september 2024 7
31. august 2024 7
30. august 2024 7
29. august 2024 7
28. august 2024 7
27. august 2024 7
26. august 2024 7
25. august 2024 8
24. august 2024 8
23. august 2024 8
22. august 2024 8
21. august 2024 8
20. august 2024 8