Vil du være stud.jur. i [xxxxx]s afdeling Konfliktløsning, Entreprise, Forsikring ...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Lotte Buch Holst HR-projektkonsulent 72273584

Er du skarp på formueretten og har interesse inden for retssager og proces? Vil du gerne beskæftige dig med forskellige retsområder og juridiske discipliner inden for forsikring, erstatning, transport og entreprise? Så er du måske en af vores nye stud.jur.er i København.

Hos Bech-Bruun får du mulighed for at lære af nogle af landets bedste advokater og blive en del af en dynamisk advokatvirksomhed med høje ambitioner, flad struktur og en uhøjtidelig omgangstone. Har du et stort personligt drive og er du ambitiøs og fagligt velfunderet? Så er det måske dig, vi søger til vores afdeling Konfliktløsning, Entreprise, Forsikring & Transport.

Om afdelingen
Afdelingen Konfliktløsning, Entreprise, Forsikring & Transport rådgiver større- og mellemstore danske og internationale virksomheder, forsikringsselskaber, forsikringsformidlere, organisationer og offentlige myndigheder. Vi rådgiver om komplekse offentlige, private og offentlig-private bygge- og anlægsprojekter. Derudover bistår vi inden for alle områder af sø- og søtransportretten og har særlige kompetencer inden for køb, salg og finansiering af skibe. Vores team tæller nogle af Danmarks bedst kvalificerede specialister med stor erfaring i at føre sager for de øverste domstole, voldgiftsretter og administrative klageinstanser.

Om jobbet
Du vil få mange forskellige og udfordrende opgaver og blandt andet mulighed for at:

  • Prøve kræfter med praktisk sagsbehandling
  • Lave juridiske undersøgelser, notater og kilde- og informationssøgning
  • Udarbejde nyhedsbreve, undervisnings- og kursusmateriale.

Vi har en åben dør-politik, og du kan altid få feedback på dine opgaver. Der er derfor god mulighed for faglig sparring og udvikling. Du tilknyttes en stud.jur.ansvarlig, som du løbende kan spørge til råds.

Arbejdstiden er cirka 15 timer om ugen, der typisk er fordelt på to dage. Vi er fleksible med hensyn til tilrettelæggelsen af arbejdstiden og i forbindelse med eksamensperioder.

Om dig
Du er studerende på minimum 3. år, du er god til engelsk, og din faglighed er helt i top. Du har et stort personligt drive, og du er kvalitetsbevidst og energisk. Du er skarp på formueretten og har interesse og gerne erfaring inden for retssager og proces. Du er ambitiøs, grundig, udadvendt og kan lide at have travlt. Endelig skal du være i stand til hurtigt at skifte mellem forskellige arbejdsopgaver.

Vi tilbyder
Bech-Bruun er en af Danmarks førende advokatvirksomheder med kontorer i København, Aarhus, Shanghai og New York. Vi har en spændende arbejdsplads med mange dygtige og inspirerende kolleger, der gerne deler ud af deres viden og erfaring. Her er en uformel omgangstone og en stor gruppe af stud.jur.er, der ofte holder sociale arrangementer på tværs af afdelingerne.

Som stud.jur. tilbyder vi dig desuden kvalificerende arbejde og målrettet kompetenceudvikling, så du kan uddanne dig til at blive en god fuldmægtigkandidat. Det understøtter vi gennem Bech-Bruun Academy, hvor vi blandt andet sætter fokus på mental performance i et obligatorisk udviklingsforløb for vores stud.jur.er.

Søg stillingen
Synes du, at stillingen lyder spændende, og passer profilen på dig, så upload din ansøgning samt cv og karakteroversigt senest den 15. marts 2020. Vi afholder samtaler løbende. Skriv gerne i ansøgningen, hvilke fag du afslutter nu, og hvilke du får i næste semester.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.12.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • København Ø
  • Søndag den 15. marts 2020

Lignende jobs

  • Personalejuridisk koordinator med interesse for Pe...

    Fri kontakt
    Bliv en uundværlig del af vores supportteam. Trives du med at være et centralt omdrejningspunkt i en dynamisk organisation? Har du et skarpt øje for detaljer, og et talent i at holde styr på frister og deadlines? Så er vi på udkig efter dig som vores nye koordinator i Supportteam for Personalejura i Dansk Industri.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Jura- eller erhvervsjurastuderende til juridisk rå...

    Fri kontakt
    Vil du have et af Danmarks bedste og mest udviklende juridiske studiejobs? Så har du nu mulighed for at blive juridisk rådgiver i DI Personalejura. Du kommer med helt i front, når danske virksomheder har brug for ansættelses- og arbejdsretlig rådgivning.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • CLOSED - Contract Manager

    Are you skilled within contract management with a robust legal background? Do you possess a unique blend of commercial acumen and legal expertise, ready to make impactful business decisions? If so,.
    • Jurist
    • København
    Få mere info
  • Studentermedhjælpere til Jura, Skattefaglig afdeli...

    Kan du arbejde selvstændigt og struktureret med stor fokus på detaljerne? Så er det måske dig, vi leder efter. Skattefaglig afdeling er lige nu på udkig efter dygtige og engagerede studenterm..
    • Jurist
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i København Ø over tid

Dato Alle jobs som jurister
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 6
8. september 2024 6
7. september 2024 6
6. september 2024 6
5. september 2024 7
4. september 2024 9
3. september 2024 8
2. september 2024 8
1. september 2024 7
31. august 2024 7
30. august 2024 7
29. august 2024 7
28. august 2024 7
27. august 2024 7
26. august 2024 7
25. august 2024 8
24. august 2024 8
23. august 2024 8
22. august 2024 8
21. august 2024 8
20. august 2024 8