[xxxxx] søger stud.jur. til afdelingen for Offentlig Virksomhed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Lotte Buch Holst HR-projektkonsulent 72273584

Vil du arbejde med interessante problemstillinger inden for forvaltningsret, miljø- og planret samt energi hos Danmarks førende advokatvirksomhed? Så er du måske vores nye stud.jur. i København.

Om jobbet
Du bliver tilknyttet afdelingen Offentlig Virksomhed, hvor vi rådgiver både private og offentlige virksomheder samt myndigheder om offentligretlige problemstillinger. Vi har tidligere været med på projekter som Cityringen, Femern Bælt, etablering af letbaner mv. Udover rådgivning bistår vi løbende med bl.a. førelse af retssager inden for vores fagområder, hvilket du også vil komme til at tage aktiv del i. Som stud.jur. i Offentlig Virksomhed får du derfor mulighed for at komme i dybden med mange aktuelle og spændende spørgsmål inden for det offentligretlige område.

Du vil få mange forskellige og udfordrende opgaver og får blandt andet mulighed for at:

  • Sagsbehandle og forberede retssager
  • Lave juridiske undersøgelser, notater og kilde- og informationssøgning
  • Udarbejde nyhedsbreve, undervisnings- og kursusmateriale.

Vi gør meget ud af samarbejde, sparring og feedback, og vi har et uformelt og socialt miljø i afdelingen.

Arbejdstiden er omkring 15 timer om ugen, der typisk er fordelt på to arbejdsdage. Vi ved, at det er vigtigt at skabe en god balance mellem studieliv og arbejde. Derfor er vi fleksible i forhold til, hvordan du tilrettelægger din arbejdstid, også i eksamensperioder.

Om dig
Du er jurastuderende på sidste del af bacheloruddannelsen, eller er begyndt på kandidatuddannelsen og har interesse for vores fagområder.

Du skal først og fremmest have lysten og viljen til at arbejde i en travl og dynamisk advokatvirksomhed og have mod på at smøge ærmerne op og få hænderne ned i maskinrummet. Din faglighed er helt i top, og så er du selvfølgelig ambitiøs og udadvendt med et stort personligt drive.

Vi tilbyder
Bech-Bruun er en af Danmarks førende advokatvirksomheder med kontorer i København, Aarhus, Shanghai og New York. Vi har en spændende arbejdsplads med mange dygtige og inspirerende kolleger, der gerne deler ud af deres viden og erfaring. Her er en uformel omgangstone og en stor gruppe af stud.jur.er, der har et stærkt sammenhold på tværs af afdelingerne.

Som stud.jur. tilbyder vi dig desuden kvalificerende arbejde og målrettet kompetenceudvikling, så du kan uddanne dig til at blive en god fuldmægtigkandidat. Det understøtter vi gennem Bech-Bruun Academy, hvor vi blandt andet sætter fokus på mental robusthed i et obligatorisk udviklingsforløb for vores stud.jur.er.

Søg stillingen
Synes du, at stillingen lyder spændende, og passer profilen på dig, så upload din ansøgning samt cv og karakteroversigt hurtigst muligt og senest den 15. november 2020. Vi afholder samtaler løbende. Skriv gerne i ansøgningen, hvilke fag du afslutter nu, og hvilke du gerne vil have i næste semester.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.10.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • København Ø
  • Søndag den 15. november 2020

Lignende jobs

  • Personalejuridisk koordinator med interesse for Pe...

    Fri kontakt
    Bliv en uundværlig del af vores supportteam. Trives du med at være et centralt omdrejningspunkt i en dynamisk organisation? Har du et skarpt øje for detaljer, og et talent i at holde styr på frister og deadlines? Så er vi på udkig efter dig som vores nye koordinator i Supportteam for Personalejura i Dansk Industri.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Jura- eller erhvervsjurastuderende til juridisk rå...

    Fri kontakt
    Vil du have et af Danmarks bedste og mest udviklende juridiske studiejobs? Så har du nu mulighed for at blive juridisk rådgiver i DI Personalejura. Du kommer med helt i front, når danske virksomheder har brug for ansættelses- og arbejdsretlig rådgivning.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • CLOSED - Contract Manager

    Are you skilled within contract management with a robust legal background? Do you possess a unique blend of commercial acumen and legal expertise, ready to make impactful business decisions? If so,.
    • Jurist
    • København
    Få mere info
  • Studentermedhjælpere til Jura, Skattefaglig afdeli...

    Kan du arbejde selvstændigt og struktureret med stor fokus på detaljerne? Så er det måske dig, vi leder efter. Skattefaglig afdeling er lige nu på udkig efter dygtige og engagerede studenterm..
    • Jurist
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i København Ø over tid

Dato Alle jobs som jurister
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 6
8. september 2024 6
7. september 2024 6
6. september 2024 6
5. september 2024 7
4. september 2024 9
3. september 2024 8
2. september 2024 8
1. september 2024 7
31. august 2024 7
30. august 2024 7
29. august 2024 7
28. august 2024 7
27. august 2024 7
26. august 2024 7
25. august 2024 8
24. august 2024 8
23. august 2024 8
22. august 2024 8
21. august 2024 8
20. august 2024 8