Chef for FE’s efterretningssektor

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Forsvarets Efterretningstjeneste søger en efterretningschef til at stå i spidsen for tjenestens analyse- og indhentningsenheder på tværs af indsatsområder.

Om os

Forsvarets Efterretningstjeneste (FE) arbejder for at beskytte Danmark og det danske demokrati. Vi opnår vores viden gennem målrettet efterretningsarbejde, og bruger den til at vurdere, bekæmpe og rådgive om aktuelle og fremtidige trusler. Det gør vi ved at indhente og analysere oplysninger om forhold i udlandet, som har betydning for Danmark og danske interesser.

FE er både Danmarks udenrigs- og militære efterretningstjeneste, Danmarks militære sikkerhedstjeneste og den nationale it-sikkerhedsmyndighed, der sikrer et stærkt cyberforsvar.

Vi stræber efter at omsætte vores viden til effekt. Vores målsætning er at være en af de mest dynamiske og operativt fokuserede vestlige tjenester af sin art. Vores viden gør og skal gøre en forskel for Danmark og danske interesser.

Om stillingen

Stillingen som chef for FE’s efterretningssektor er nyoprettet. Du vil komme til at indgå i FE’s direktion og strategiske ledelse og referere direkte til CH/FE.

Du vil som efterretningschef få ansvaret for en stor del af FE’s efterretningskredsløb fra ind-hentning til rapportering. Dette omfatter ansvaret for ledelse af FE’s indhentningsopgaver indenfor SIGINT, HUMINT, netværksindhentning mv., og for at de relevante indhentede oplysninger bliver behandlet, analyseret og leveret som efterretningsprodukter af høj kvalitet i overensstemmelse med FE’s kunders ønsker og behov. Kunderne vil typisk være ministerier, forsvaret og PET.

Din opgave vil indledningsvis være at samle FE’s analytiske og indhentningsmæssige kapaciteter i en fælles organisation med det formål at fokusere og optimere den samlede efterretningsmæssige indsats i forhold til behovet for rapportering og varsling.Du vil endvidere skulle vedligeholde og udvikle FE’s samarbejde med efterretningstjenester i udlandet.

FE’s efterretningsområde er sikkerhedspolitisk og teknologisk dynamisk og i konstant udvikling, og du vil være med til at sætte retningen for, hvordan FE tilpasser sig og agerer i en omskiftelig virkelighed.

Om dig

Det er en forudsætning, at du kan dokumentere erfaring med ledelse på højt niveau af komplekse datadrevne organisationer. Du har forståelse for de forskellige aspekter af efterretningsarbejdet og samspillet mellem indhentning og analyse. Teknologiforståelse især inden for kommunikationsteknologi vil også være en styrke

Du har international erfaring på højt niveau og har stærke formidlings-, forhandlings- og sprogkundskaber. Et solidt kendskab til FE’s kunder og udenrigs-, sikkerheds- og forsvarspolitiske spørgsmål vil være en fordel.

Du er bevidst om de retlige og politiske rammer, der gælder for FE, og det er en fordel, hvis du har dokumenterede erfaringer med praktisk risikostyring i komplekse miljøer.

Du har stærke samarbejdsevner, hvilket er nødvendigt både internt samt i forhold til kunder og internationale partnere.Du har lyst og evne til at lede og motivere højt kvalificerede medarbejde med vidt forskellige erfaringer og uddannelser, og du har dokumenteret erfaring med forandringsledelse og organisationsudvikling i komplekse organisationer.

Du har en relevant akademisk uddannelse på minimum kandidatniveau eller tilsvarende,videreuddannelsestrin II for militære ledere eller tilsvarende.

En af dine vigtigste kvalifikationer er dit helhedssyn, hvor du formår at tænke koncernens udvikling og drift ind i virket for dit ansvarsområde i overensstemmelse med Forsvarsministeriets mission og vision.

Du er en vigtig medspiller i udvikling og implementering af Forsvarets og koncernens strategier, som du gennem din organisation formår at omsætte i samarbejde med dine kolleger og medarbejdere.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes i henhold til rammeaftale om kontraktsansættelse af chefer i staten. Der er mulighed for at forhandle et personligt tillæg. Den endelige lønpakke vil afhænge af din baggrund og dine kvalifikationer, men stillingen er indplaceret i løngruppe 2.

Der vil være mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer, ligesom at der er mulighed for, at ansættelsen kan ske på åremål.

Hvis du i forvejen er tjenestemand, kan ansættelsen efter en konkret vurdering ske som tjenestemand, hvorefter den lønmæssige indplacering vil ske i lønramme 38. Ansøgningen stiles til Dronningen, medmindre du allerede er indplaceret i lønramme 38.

Ansættelsesområdet er Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder og institutioner.
Dit daglige arbejdssted er København.

Som ansat i Forsvarsministeriets ministerområde er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsen.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte den lokale HR-partner ved Forsvarets Efterretningstjeneste på tlf. 3332 5566 – lokal 2213.

Hvis du har spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Anne Morits Andersen ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på tlf. 3266 5564.

Ansøgningsfristen er 22. februar 2021.
Samtaler forventes afholdt i uge 10.

Du kan søge stillingen via nedenstående link.
Stillingen er ledig til besættelse den 1. april 2021, eller snarest derefter.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Du kan læse mere om FE på fe-ddis.dk, hvor du blandt andet finder vores ”INDBLIK” og kan få et mere detaljeret indblik i FE’s opgaver, FE som arbejdsplads og yderligere information om ansættelsesmæssige spørgsmål.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.2.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • København Ø
  • Mandag den 22. februar 2021

Lignende jobs

  • Personalejuridisk koordinator med interesse for Pe...

    Fri kontakt
    Bliv en uundværlig del af vores supportteam. Trives du med at være et centralt omdrejningspunkt i en dynamisk organisation? Har du et skarpt øje for detaljer, og et talent i at holde styr på frister og deadlines? Så er vi på udkig efter dig som vores nye koordinator i Supportteam for Personalejura i Dansk Industri.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Jura- eller erhvervsjurastuderende til juridisk rå...

    Fri kontakt
    Vil du have et af Danmarks bedste og mest udviklende juridiske studiejobs? Så har du nu mulighed for at blive juridisk rådgiver i DI Personalejura. Du kommer med helt i front, når danske virksomheder har brug for ansættelses- og arbejdsretlig rådgivning.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • CLOSED - Contract Manager

    Are you skilled within contract management with a robust legal background? Do you possess a unique blend of commercial acumen and legal expertise, ready to make impactful business decisions? If so,.
    • Jurist
    • København
    Få mere info
  • Studentermedhjælpere til Jura, Skattefaglig afdeli...

    Kan du arbejde selvstændigt og struktureret med stor fokus på detaljerne? Så er det måske dig, vi leder efter. Skattefaglig afdeling er lige nu på udkig efter dygtige og engagerede studenterm..
    • Jurist
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i København Ø over tid

Dato Alle jobs som jurister
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 6
8. september 2024 6
7. september 2024 6
6. september 2024 6
5. september 2024 7
4. september 2024 9
3. september 2024 8
2. september 2024 8
1. september 2024 7
31. august 2024 7
30. august 2024 7
29. august 2024 7
28. august 2024 7
27. august 2024 7
26. august 2024 7
25. august 2024 8
24. august 2024 8
23. august 2024 8
22. august 2024 8
21. august 2024 8
20. august 2024 8