[xxxxx] søger advokatfuldmægtige til entrepriseret

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Tine Barlebo Rasmussen HR-konsulent 72273460

Brænder du for entrepriseret, projektudvikling og udbud af bygge- og anlægsopgaver? Og kan du se dig selv samarbejde med nogle af landets dygtigste og mest erfarne advokater, alt imens du får din fuldmægtiguddannelse? Så er det måske dig, vi søger til vores kontor i København.

Som en del af vores entrepriseretsteam vil du blandt andet bidrage til den daglige specialiserede rådgivning og forhandlinger om klassiske entreprisekontrakter, kontrakter om leverancer, teknisk rådgivning og bistand, bygherrerådgivning og udformning af kontrakter om tidlige udbud, partnering og andre mellemformer.

Vi arbejder med projektudvikling og er involveret i en række store og profilerede udviklingsprojekter, der stiller store krav til evnen til at kombinere flere juridiske og praktiske discipliner.

Vi har samtidig en stærk profil i krydsfeltet mellem entreprise og udbud og bistår løbende med at tilrettelægge og gennemføre udbud af en række store bygge- og anlægsprojekter, fx inden for infrastruktur og offentlige institutioner.

Herudover har vores team bred erfaring inden for traditionelle entreprisekonflikter. Vi gennemfører i øjeblikket meget store syns- og skønssager vedrørende mangler, projektfejl, forsinkelse og erstatningsudmåling. Hertil kommer hurtige afgørelser, sagkyndige beslutninger samt ikke mindst voldgifts- og retssagsbehandling af alle typer af tvister inden for byggeriet.

Din profil
Du er uddannet cand.jur. og er blandt de bedste. Du har interesse for fast ejendom og byggeri og gerne – men det er ikke et krav - nogle års erfaring med entrepriseret som jurist, fx fra en offentlig myndighed, interesseorganisation eller et advokatkontor. Du kan lide at arbejde med juridiske problemstillinger, samtidig med at du er effektiv og god til at skabe resultater. Du har stor lyst til fortsat at udvikle dig og specialisere dig yderligere. Derudover er du engageret, fleksibel og kvalitetsbevidst, og du kan lide at være med, hvor tingene sker - også når det går stærkt.

Du arbejder selvstændigt og tager ansvar for, at dine opgaver bliver løst. Du er grundig og bevarer overblikket, og som person er du ambitiøs og resultatorienteret, og du trives med en travl hverdag, hvor der bliver stillet store krav til dig. Derudover har du gode samarbejdsevner. Vi skiller os ud ved relativt hurtigt at give vores advokatfuldmægtige mulighed for en betydelig grad af selvstændighed i sagsbehandlingen.

Uddannelse på højeste niveau
I vores Bech-Bruun Academy får du en af Danmarks allerbedste fuldmægtiguddannelser. Her bliver du en del af RISE - vores udviklingsprogram for fuldmægtige skræddersyet til at matche din udvikling. Hos Bech-Bruun prioriterer vi både din kompetenceudvikling og din personlige udvikling højt og ruster dig til din fremtidige karriere. Med RISE-programmet får du blandt andet undervisning i værdiskabende rådgivning, relationer og samarbejde, sikker performance og mental styrke.

Om os
Bech-Bruun er én af Danmarks største og førende full-service-advokatvirksomheder med kontorer i København, Aarhus, New York og Shanghai. Med mere end 500 talentfulde, dedikerede og højt specialiserede medarbejdere servicerer vi et stort udsnit af dansk erhvervsliv, den offentlige sektor og globale virksomheder med en bred vifte af ydelser inden for alle dele af erhvervsjuraen.

Søg jobbet
Hvis profilen passer på dig, så upload ansøgning, cv og eksamensbeviser via vores hjemmeside hurtigst muligt og senest den 25. maj 2021. Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte partner Jens Hjortskov på 72 27 34 44.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • København Ø
  • Tirsdag den 25. maj 2021

Lignende jobs

  • Engageret jurist/advokat til Erhvervsjuridisk Rådg...

    Fri kontakt
    Er du en dygtig jurist eller advokat med passion for entrepriseret? Har du lyst til at blive en del af et stærkt fagligt miljø i DI Byggeri? Så har vi en tidsbegrænset stilling til juli 2025, der kunne være noget for dig! Om jobbet. Vi søger en engageret kollega med erfaring inden for entrepriseret.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Personalejuridisk koordinator med interesse for Pe...

    Fri kontakt
    Bliv en uundværlig del af vores supportteam. Trives du med at være et centralt omdrejningspunkt i en dynamisk organisation? Har du et skarpt øje for detaljer, og et talent i at holde styr på frister og deadlines? Så er vi på udkig efter dig som vores nye koordinator i Supportteam for Personalejura i Dansk Industri.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Jura- eller erhvervsjurastuderende til juridisk rå...

    Fri kontakt
    Vil du have et af Danmarks bedste og mest udviklende juridiske studiejobs? Så har du nu mulighed for at blive juridisk rådgiver i DI Personalejura. Du kommer med helt i front, når danske virksomheder har brug for ansættelses- og arbejdsretlig rådgivning.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • CLOSED - Contract Manager

    Are you skilled within contract management with a robust legal background? Do you possess a unique blend of commercial acumen and legal expertise, ready to make impactful business decisions? If so,.
    • Jurist
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i København Ø over tid

Dato Alle jobs som jurister
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 6
8. september 2024 6
7. september 2024 6
6. september 2024 6
5. september 2024 7
4. september 2024 9
3. september 2024 8
2. september 2024 8
1. september 2024 7
31. august 2024 7
30. august 2024 7
29. august 2024 7
28. august 2024 7
27. august 2024 7
26. august 2024 7
25. august 2024 8
24. august 2024 8
23. august 2024 8
22. august 2024 8
21. august 2024 8
20. august 2024 8
19. august 2024 9