Rekrutteringsfirma

Seniorjurist til Koncernjura

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Seniorjurist til Koncernjura



AP Pension



Om jobbet


Har du lyst til at arbejde med juridiske problemstillinger tæt på den øverste ledelse og de store beslutninger i et af Danmarks største livsforsikringsselskaber? Så har du nu mulighed for at blive vores nye kollega i Koncernjura.

Du bliver en del af et team på i øjeblikket fem medarbejdere inklusive en stud.jur. Teamet er kendetegnet ved et stort engagement, høj faglighed, grundighed og en uformel tone. Hverdagen i teamet er præget af godt humør, og vi lægger stor vægt på et velfungerende kollegialt samvær med plads til menneskelige og faglige forskelligheder.

Hverdagen i Koncernjura er alsidig og afvekslende, og du vil blive involveret i en bred vifte af forskelligartede opgaver, der alle har til formål at understøtte bestyrelsen, direktionen og forretningen i den løbende drift af AP Pension. Vi har således en bred berøringsflade i organisationen og et stort fokus på et godt samarbejde med kollegaer på tværs af hele AP Pension.

Koncernjuras rolle som engageret og værdiskabende sparringspartner for både ledelsen og forretningsområderne omfatter blandt andet rådgivning om fortolkning og implementering af ny lovgivning på det finansielle område samt bistand i forhold til kommercielle kontrakter. Endvidere er Koncernjura ansvarlig for selskabsretslige forhold samtidig med, at vi yder juridisk bistand til vores investeringsafdeling.

Koncernjura er desuden i samarbejde med Koncernsekretariatet ansvarlige for forberedelse af materiale, der fremlægges på bestyrelsesmøder og udvalgsmøder.

Eksempler på dine arbejdsopgaver kan være:

  • Deltage i implementering af ny lovgivning på det finansielle område.
  • Bidrage til at AP Pension overholder den finansielle tilsynslovgivning, herunder med særligt fokus på governance-området og ledelsessystemet.
  • Rådgivning om selskabsretlige forhold i relation til AP Pension koncernens selskaber.
  • Assistere med udarbejdelse af materiale til brug for bestyrelsesmøder, herunder eksempelvis notater om ny regulering, beslutningsoplæg, ledelsesrapportering inden for den finansielle regulering, politikker og retningslinjer.
  • Rådgivning til investeringsområder i forbindelse med indgåelse af kontrakter og implementering af lovgivning.

Som jurist i Koncernjura vil du referere til AP Pensions underdirektør for Koncernsekretariat og Koncernjura.

Dine kvalifikationer


Du har en relevant kandidatgrad som Cand.jur., Cand.merc.jur. eller lignende og gerne mindst 5 års erfaring med juridisk arbejde i den finansielle sektor, meget gerne fra forsikrings- og pensionsbranchen. Det vil desuden være en fordel, hvis du har erfaring med at yde juridisk rådgivning inden for investeringsområdet og/eller tidligere har arbejdet på et advokatkontor.

Du har et højt fagligt niveau, og du vil gerne levere kvalificeret juridisk rådgivning af høj kvalitet. Derudover forventes du at have gode skriftlige og mundtlige formidlingsevner.

Du er initiativrig og arbejder engageret med et smil på læben, også når der er meget at se til, og du er indforstået med en afvekslende hverdag, hvor dagens opgaver ikke altid kan forudsiges.

Det er vigtigt, at du har vilje og evne til selv at sætte opgaver i gang og følge dem til dørs.

Vigtigst af alt kan du bidrage til det gode sammenhold og samarbejdet i afdelingen.

Vi tilbyder


  • En spændende arbejdsplads med fokus på den enkelte medarbejders trivsel
  • Gode personlige udviklingsmuligheder med masser af faglige udfordringer
  • Mulighed for at tilrettelægge din egen arbejdsdag og til at være med til at forme en afdeling i udvikling
  • Attraktive ansættelsesvilkår.

Yderligere information


Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group og Partner Anita Blinkenborg kan kontaktes for spørgsmål på telefon +45 70 20 12 75. Vi læser ansøgninger løbende og beder dig derfor indsende din ansøgning samt CV hurtigst muligt. Bemærk venligst, at vi behandler alle henvendelser fortroligt, og at vi returnerer svar til den mailadresse, som du oplyser.

Om AP Pension


AP Pension har firmapension som kerneforretning. AP Pension er et uafhængigt og kundeejet pensionsselskab, der har rødder tilbage til andelsbevægelsen i begyndelsen af forrige århundrede. AP Pension lægger vægt på at se fremad, afprøve nye grænser, og vi vil være blandt de bedste i branchen. Gennem en målrettet investeringsstrategi har vi opnået en økonomisk styrke, som er væsentligt bedre end konkurrenternes. AP Pension har som mål at have den bedste produktsammensætning og den bedste service i forhold til omkostningerne. Ønsker du at læse mere om AP Pension, så besøg www.appension.dk.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted:København Ø
Reference:2104.416
Virksomhed: AP Pension


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • København Ø

Lignende jobs

  • Personalejuridisk koordinator med interesse for Pe...

    Fri kontakt
    Bliv en uundværlig del af vores supportteam. Trives du med at være et centralt omdrejningspunkt i en dynamisk organisation? Har du et skarpt øje for detaljer, og et talent i at holde styr på frister og deadlines? Så er vi på udkig efter dig som vores nye koordinator i Supportteam for Personalejura i Dansk Industri.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Jura- eller erhvervsjurastuderende til juridisk rå...

    Fri kontakt
    Vil du have et af Danmarks bedste og mest udviklende juridiske studiejobs? Så har du nu mulighed for at blive juridisk rådgiver i DI Personalejura. Du kommer med helt i front, når danske virksomheder har brug for ansættelses- og arbejdsretlig rådgivning.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Erfaren uddannelsesjurist til Studieservice på [xx...

    Har du en stærk faglighed inden for uddannelsesjura, og ønsker du at være en central rådgiver for ledelse, medarbejdere og studerende? Vil du spille en nøglerolle i at sikre overholdelse af lovgivn..
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Jurist eller Advokat med selskabsretlig profil

    [xxxxx] Juras rådgivning omfatter alle aspekter af juraen, bortset fra ansættelses-, arbejdsmiljø- og skatteret. Vi afdækker juridiske og regulatoriske risici og arbejder bl.a. med kontrakt- og ent..
    • Jurist
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i København Ø over tid

Dato Alle jobs som jurister
4. oktober 2024 2
3. oktober 2024 2
2. oktober 2024 2
1. oktober 2024 2
30. september 2024 2
29. september 2024 2
28. september 2024 2
27. september 2024 2
26. september 2024 2
25. september 2024 2
24. september 2024 2
23. september 2024 2
22. september 2024 2
21. september 2024 2
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 6
8. september 2024 6
7. september 2024 6
6. september 2024 6
5. september 2024 7
4. september 2024 9