DUF søger dygtig jurist til spændende forvaltningsretlige opgaver

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

DUF søger en jurist til afdelingen for Jura og Forvaltning, som skal bidrage med at sikre høj faglighed, professionalitet og god formidling i DUFs forvaltning af offentlige midler.

Du skal have mod på en spændende og alsidig hverdag med store som små juridiske udfordringer, hvor din vejledning og saglighed gør en forskel for børne- og ungdomsorganisationer i Danmark.

Som del af en mindre juridisk afdeling vil du eksekvere på en lang række opgaver i spændingsfeltet mellem jura, policy og vejledning af foreninger.

Primære arbejdsopgaver

Som jurist vil du i DUF arbejde alsidigt med en række forskellige opgaver indenfor forvaltning af udlodningsmidler og generel juridisk rådgivning omkring fortolkning af vedtægter, persondata i foreninger samt anden juridisk sparring.Du vil konkret indgå i forvaltningen af DUFs udlodningsmidler, hvor der hvert år uddeles drifts- og initiativstøttetilskud på omkring 130 millioner til mange forskellige børne- og ungdomsorganisationer.Du vil bistå sekretariatet og generalsekretæren internt med juridisk rådgivning og skal kunne formidle juraen til andre fagligheder i huset og i medlemsorganisationerne. I det daglige arbejde vil der være en række forskellige samarbejdspartnere i det frivillige foreningsliv, herunder i betjening af frivillige bevillingsudvalg, samt i mindre omfang i ministerier osv.

Kvalifikationer

  • Du er en dygtig jurist (cand.jur.), der med udgangspunkt i din juridiske faglighed kan sikre effektiv sagsbehandling og være garant for, at DUF træffer afgørelser af høj kvalitet.
  • Konkret erfaring fra den offentlige forvaltning er en fordel, men ikke afgørende. Er du nyuddannet er det vigtigt, at du har forståelse for de forvaltningsretlige principper og kan anvende dem i praksis.
  • Du skal være struktureret, kunne mestre den grundige analyse og have blik for detaljen, samtidig med, at du også formår at holde fokus på det essentielle.
  • Du skal have gode skriftlige og mundtlige formuleringsevner, og du skal kunne udarbejde skriftlige produkter af høj kvalitet.
  • Du skal have veludviklede kommunikationsevner for at kunne rådgive alt fra organisationens øverste ledelse til den lokale frivillige.
  • Vi lægger desuden vægt på, at du har gode samarbejdsevner, herunder at du er en teamplayer i afdelingen og er god i relationen med embedsmænd i ministerier såvel som med foreningsfrivillige.
  • Du skal kunne se værdien i unges frivillige engagement. Kendskab til foreningslivet eller DUFs medlemsorganisationer er en fordel, men ikke et krav.

Om DUF

DUF er en paraply- og interesseorganisation for 80 børne- og ungdomsorganisationer i Danmark. Spejdere, studenter-, kirkelige-, miljø- og de politiske ungdomsorganisationer er blandt medlemmerne. Som service- og interesseorganisation arbejder DUF for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.

I DUF bliver du en del af en engageret organisation med et stærkt hold af unge medarbejdere på sekretariatet, som alle brænder for at gøre en forskel for foreningslivet i de danske børne- og ungdomsorganisationer. DUF er en politisk styret organisation, som er drevet af unge frivillige kræfter, og der er en uformel stemning og godt humør i en ung medarbejderskare. Det er vigtigt, at du har lyst til at arbejde for og understøtte et hus med et højt tempo og mange aktiviteter for engagerede, dygtige unge frivillige.

Vi tilbyder

DUF tilbyder et spændende og fagligt stærkt arbejdsmiljø med højt til loftet, fleksibilitet og engagerede kolleger. Du vil som juridisk konsulent være tæt på organisationens politiske beslutningsprocesser og der er korte kommandoveje hos os. Du bliver en del af et stærkt fagligt fællesskab i afdelingen for Jura og Forvaltning, og vil på tværs af vores dynamisk organisation arbejde med kolleger med mange forskellige fagligheder.

DUF tilbyder et meningsfyldt arbejde, hvor der er et stort fokus på personlig og faglig udvikling af medarbejdere. Vi har klare ambitioner på vores medarbejderes vegne og et ønske om at vokser med opgaven. Du vil indgå i tæt fagligt samarbejde med en yderligere jurist i afdelingen og får sparring fra afdelingschefen.

Løn og ansættelsesvilkår
Som juridisk konsulent i afdelingen for Jura og Forvaltning indgår du i et team på 5; 3 medarbejdere, en studentermedhjælper og din afdelingsleder.

Ansættelsen sker på fuld tid med tiltrædelse snarest muligt, eller fra 1. marts. Løn efter kvalifikationer og DUFs husaftale. Der vil være spidsbelastningsperioder og der vil forekomme aftenarbejde i begrænset omfang, da sekretariatet arbejder sammen med frivillige.

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning senest onsdag den 12. januar 2022. Vi behandler løbende ansøgninger og inviterer til samtale. Alle samtaler forventes senest at blive afholdt i uge 3.

DUF værdsætter mangfoldighed blandt sine ansatte og opfordrer alle uanset køn, etnicitet eller tro til at søge stillingen.

Du kan få yderligere oplysninger om stillingen ved at henvende dig til afdelingschef Cathrine Næsby på [email protected] eller 60 38 14 44.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • København Ø
  • Onsdag den 12. januar 2022

Lignende jobs

  • Personalejuridisk koordinator med interesse for Pe...

    Fri kontakt
    Bliv en uundværlig del af vores supportteam. Trives du med at være et centralt omdrejningspunkt i en dynamisk organisation? Har du et skarpt øje for detaljer, og et talent i at holde styr på frister og deadlines? Så er vi på udkig efter dig som vores nye koordinator i Supportteam for Personalejura i Dansk Industri.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Jura- eller erhvervsjurastuderende til juridisk rå...

    Fri kontakt
    Vil du have et af Danmarks bedste og mest udviklende juridiske studiejobs? Så har du nu mulighed for at blive juridisk rådgiver i DI Personalejura. Du kommer med helt i front, når danske virksomheder har brug for ansættelses- og arbejdsretlig rådgivning.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Erfaren uddannelsesjurist til Studieservice på [xx...

    Har du en stærk faglighed inden for uddannelsesjura, og ønsker du at være en central rådgiver for ledelse, medarbejdere og studerende? Vil du spille en nøglerolle i at sikre overholdelse af lovgivn..
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Jurist eller Advokat med selskabsretlig profil

    [xxxxx] Juras rådgivning omfatter alle aspekter af juraen, bortset fra ansættelses-, arbejdsmiljø- og skatteret. Vi afdækker juridiske og regulatoriske risici og arbejder bl.a. med kontrakt- og ent..
    • Jurist
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i København Ø over tid

Dato Alle jobs som jurister
4. oktober 2024 2
3. oktober 2024 2
2. oktober 2024 2
1. oktober 2024 2
30. september 2024 2
29. september 2024 2
28. september 2024 2
27. september 2024 2
26. september 2024 2
25. september 2024 2
24. september 2024 2
23. september 2024 2
22. september 2024 2
21. september 2024 2
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 6
8. september 2024 6
7. september 2024 6
6. september 2024 6
5. september 2024 7
4. september 2024 9