Udbudsjurister søges til Udlændingestyrelsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Har du erfaring med udbud, kontraktstyring, opbygning af nye kapaciteter? Og synes du, at det lyder spændende at være en del af alt fra indkøb af møbler på statens rammeaftaler og køb af fast ejendom til komplekse udbud af serviceydelser, fx på landets asylcentre? Så er du måske én af de udbudsjurister, vi søger lige nu til Kontoret for Økonomi og Indkvartering.

Lidt om alt det vi tilbyder

Udlændingestyrelsen leder efter de rette udbudsfaglige medarbejdere til at fortsætte udviklingen af styrelsens udbuds- og indkøbsteam, der blev dannet i 2020, i Kontoret for Økonomi og Indkvartering. Du vil som udbudsjurist i Team Udbud og Indkøb skulle drive og have ansvaret for at gennemføre udbud. Du bliver en del af et team med andre udbudsjurister og med indkøbere, og sammen skal I anskaffe alt det, som Udlændingestyrelsen skal bruge for at kunne fungere.

Du skal bl.a. stå for at foretage vurderinger af, om en opgave skal i udbud, lægge planen for udbud, sikre inddragelse af alle relevante i styrelsen og på tværs af ministerområdet, så vi får sammensat vores udbud bedst muligt. Vi har mange forskellige udbud i pipeline, men lige nu gennemfører vi udbud af tolkeydelser - og hvis du er hurtig, kan du være med til at evaluere de tilbud, vi modtager til marts. Læs mere her.

Du kommer til at gøre en forskel i forhold til at drive udbud af betydning for styrelsens indre liv, både i forhold til kolleganære opgaver og styrelsens kerneopgaver som fx store entrepriser på asylcentrene, løbende indkøb af håndværkerydelser og i det hele taget udbudsopgaver af stor betydning for, at Udlændingestyrelsen kan løfte sine kerneopgaver. Du vil have et tæt samarbejde med relevante kontorer i Udlændingestyrelsen og med myndighederne i koncernen.

Hos os kan du forvente:

  • en dynamisk arbejdsplads, hvor der er spændende og afvekslende opgaver med plads til fordybelse i mange hjørner af udbudsretten
  • faglige udfordringer, hvor der er tid til personlig udvikling og juridisk sparring både internt og eksternt
  • faglig udvikling også gennem teamets udbudsforum, og hvor medarbejdere i teamet har mulighed for at deltage i kurser og netværk eksternt
  • mulighed for nedsat arbejdstid, hvis det er relevant for dig

Teamet er placeret i Kontoret for Økonomi og Indkvartering, som har en bred og varieret portefølje af både løbende drifts- og udviklingsopgaver. Kontoret er – ud over udbud og indkøb – ansvarlig for Udlændingestyrelsens økonomi og regnskab, samt opgaver i relation til indkvarteringsområdet med fokus på bygningsmæssige og økonomiske forhold omkring asylcentre.

Du får ca. 30 kolleger i kontoret. Vi er engageret i vores arbejde, og vi lægger stor vægt på et godt socialt miljø med en munter omgangstone samt en fornuftig balance mellem arbejdsliv og fritid. Du bliver en del af et travlt og udfordrende arbejdsfællesskab, fordi vi som arbejdsplads også løser opgaver relateret til politiske processer og gerne sætter medarbejdere sammen på tværs af kompetencer og erfaring for at løse komplekse opgaver.

Du får mulighed for at udvikle dig som udbudsjurist i den konkrete stilling, men i Udlændingestyrelsen er der også altid mulighed for udvikling på andre områder – herunder hvis du senere får lyst til at prøve kræfter med andre juridiske specialer.

Vores forventninger til dig

Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, fx cand.jur. eller cand.merc.jur., og gerne nogle års erfaring med udbudsopgaver. Erfaring med kontraktsret i øvrigt er en stor fordel, og erfaring med erhvervslejeret, byggelovgivning og entrepriseret er også en fordel. Nyuddannede med den rette udbudsfaglige profil kan også komme i betragtning til en af stillingerne.

Derudover forventer vi, at du både kan lide at håndtere langsigtede opgaver, fx større udbudsprocesser, og mere kortsigtede opgaver fra dag til dag, fx gennemgang af en kontrakt eller rådgivning til kollegaer om en kontrakt eller et indkøb. Du trives med nye udfordringer, tager initiativ til kompetenceudvikling af dig selv og dine kollegaer, og du brænder for at samarbejde på tværs af styrelsen og ministerområdet.

Det er også dig, vi leder efter, hvis du:

  • er udbudsfagligt dygtig og arbejder grundigt og løsningsorienteret
  • tager ansvar for dine opgaver og kan styre en proces, herunder styre en udbudsproces og sikre, at styrelsens behov dækkes via den kontrakt, som du udarbejder
  • er i stand til hurtigt og selvstændigt at sætte dig ind i nye juridiske problemstillinger, især inden for udbudsretten, men også mere generelt
  • er god til at skrive og gerne har erfaring med notatskrivning
  • kan holde fokus på det vigtige og skære en sag til, så det vigtige i sagen fremstår klart for de, som skal kigge på dit arbejde

Yderligere information

Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer. For den rette ansøger kan der blive tale om ansættelse som konsulent.

Politiets Efterretningstjeneste vil gennemføre en registermæssig undersøgelse af din person, så vi i Udlændinge- og Integrationsministeriet kan vurdere, om du er egnet til at varetage stillingen. Du skal løbende kunne bestå en registermæssig undersøgelse og en personundersøgelse gennemført af Politiets Efterretningstjeneste under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her

Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Oliver Busk Olsen på telefonnummer 24 40 72 18 eller på e-mail [email protected].

Søg stillingen

Klik på knappen i højre side og upload din ansøgning, eksamensbevis mv. senest onsdag den 25. februar 2022, kl. 12.00.

Vi forventer at holde samtaler i uge 9.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Lige Adgang – Uddannelse, job og fællesskaber for alle.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • København Ø
  • Fredag den 25. februar 2022

Lignende jobs

  • Engageret jurist/advokat til Erhvervsjuridisk Rådg...

    Fri kontakt
    Er du en dygtig jurist eller advokat med passion for entrepriseret? Har du lyst til at blive en del af et stærkt fagligt miljø i DI Byggeri? Så har vi en tidsbegrænset stilling til juli 2025, der kunne være noget for dig! Om jobbet. Vi søger en engageret kollega med erfaring inden for entrepriseret.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Personalejuridisk koordinator med interesse for Pe...

    Fri kontakt
    Bliv en uundværlig del af vores supportteam. Trives du med at være et centralt omdrejningspunkt i en dynamisk organisation? Har du et skarpt øje for detaljer, og et talent i at holde styr på frister og deadlines? Så er vi på udkig efter dig som vores nye koordinator i Supportteam for Personalejura i Dansk Industri.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Jura- eller erhvervsjurastuderende til juridisk rå...

    Fri kontakt
    Vil du have et af Danmarks bedste og mest udviklende juridiske studiejobs? Så har du nu mulighed for at blive juridisk rådgiver i DI Personalejura. Du kommer med helt i front, når danske virksomheder har brug for ansættelses- og arbejdsretlig rådgivning.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Studentermedhjælpere til Jura, Skattefaglig afdeli...

    Kan du arbejde selvstændigt og struktureret med stor fokus på detaljerne? Så er det måske dig, vi leder efter. Skattefaglig afdeling er lige nu på udkig efter dygtige og engagerede studenterm..
    • Jurist
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i København Ø over tid

Dato Alle jobs som jurister
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 6
8. september 2024 6
7. september 2024 6
6. september 2024 6
5. september 2024 7
4. september 2024 9
3. september 2024 8
2. september 2024 8
1. september 2024 7
31. august 2024 7
30. august 2024 7
29. august 2024 7
28. august 2024 7
27. august 2024 7
26. august 2024 7
25. august 2024 8
24. august 2024 8
23. august 2024 8
22. august 2024 8
21. august 2024 8
20. august 2024 8
19. august 2024 9