Konsulent/seniorkonsulent til Danske Regioners forhandlingsområde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Vil du være med til at sætte den arbejdsgiverpolitiske dagsorden i regionerne og forhandle de overenskomst- og aftalemæssige rammer for fremtidens sundhedsvæsen? Er du god til at rådgive om og løse overenskomstspørgsmål og arbejdsgiverpolitiske problemstillinger, og trives du i en politisk omskiftelig virkelighed? Så er du måske vores nye kollega i Danske Regioner.

Danske Regioner er interesseorganisation for de fem regioner, og som arbejdsgiverorganisation repræsenterer vi de fem regioner med i alt 135.000 ansatte. Vi søger lige nu en konsulent/seniorkonsulent til forhandlingsområdet.

I stillingen får du mulighed for at beskæftige dig indgående med en bred vifte af opgaver på forhandlingsområdet. Du skal være arbejdsgiverrepræsentant på vegne af Regionernes Lønnings- og Takstnævn ved forhandlinger med de faglige organisationer samt rådgive regionerne i forhold til aftaler og overenskomster.

Du vil bl.a. skulle arbejde med forhandlingsrettede og juridiske problemstillinger indenfor såvel den kollektive som den individuelle arbejdsret, du vil få ansvaret for en række overenskomstområder, ligesom du forventes at medvirke til vores politikformulering på arbejdsgiverområdet.

Stillingen er placeret i Center for Forhandling, Aftaler og Overenskomster, som varetager politikudvikling, strategisk interessevaretagelse og forhandlinger i relation til lønoverenskomster og aftaler samt øvrige emner indenfor arbejdsgiverområdet, arbejdsmiljø, ledelse m.v. Vi er 18 medarbejdere og en forhandlingschef i centret.

Kvalifikationer
Vi søger en generalist med relevant akademisk uddannelse, der har interesse for aftalesystemet og gerne erfaring inden for forhandling samt den kollektive og individuelle arbejdsret. Derudover forventer vi, at du:
  • har forståelse og interesse for forhandlingsprocesser
  • har politisk tæft, blik for politisk interessevaretagelse og trives med at arbejde i en politisk ledet organisation
  • har gode formidlingsevner og kan skrive både politiske oplæg og tekster af mere faglig karakter
  • er initiativrig og trives med både at indgå i et team og med at påtage dig et selvstændigt ansvar
  • bidrager til udvikling af både egne opgaver og forhandlingsområdet generelt.


Vi tilbyder
Vi kan tilbyde dig en spændende stilling i gode fysiske rammer. Du vil få en stor kontaktflade udadtil og kommer til at indgå i et center med åbne og ambitiøse kolleger, hvor vi trækker på hinandens kompetencer på tværs af fagligheder.

Danske Regioner er en arbejdsplads, hvor faglighed og saglighed ligger til grund for alt, hvad vi gør. Hos os har du arbejdsopgaver med mening og mulighed for at påvirke dagsordenen på de regionale velfærdsområder. Kommer du med dit engagement, så leverer vi fleksible arbejdsforhold, et stærkt fællesskab af dygtige kolleger og ansvar for egne opgaver. Du kan læse mere om Danske Regioner som arbejdsplads her.

Ansøgning
Vi skal have din ansøgning senest den 15. marts 2022.

Første samtalerunde finder sted i Danske Regioner den 21. og 22. marts 2022. Der vil indgå test i forbindelse med det videre ansættelsesforløb.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås hos forhandlingschef Ole Lund Jensen tlf. 2172 8197.

Danske Regioner opfordrer alle uanset køn, alder, religion og etnisk oprindelse til at søge. Danske Regioner er en røgfri arbejdsplads.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • København Ø
  • Tirsdag den 15. marts 2022

Lignende jobs

  • Engageret jurist/advokat til Erhvervsjuridisk Rådg...

    Fri kontakt
    Er du en dygtig jurist eller advokat med passion for entrepriseret? Har du lyst til at blive en del af et stærkt fagligt miljø i DI Byggeri? Så har vi en tidsbegrænset stilling til juli 2025, der kunne være noget for dig! Om jobbet. Vi søger en engageret kollega med erfaring inden for entrepriseret.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Personalejuridisk koordinator med interesse for Pe...

    Fri kontakt
    Bliv en uundværlig del af vores supportteam. Trives du med at være et centralt omdrejningspunkt i en dynamisk organisation? Har du et skarpt øje for detaljer, og et talent i at holde styr på frister og deadlines? Så er vi på udkig efter dig som vores nye koordinator i Supportteam for Personalejura i Dansk Industri.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Jura- eller erhvervsjurastuderende til juridisk rå...

    Fri kontakt
    Vil du have et af Danmarks bedste og mest udviklende juridiske studiejobs? Så har du nu mulighed for at blive juridisk rådgiver i DI Personalejura. Du kommer med helt i front, når danske virksomheder har brug for ansættelses- og arbejdsretlig rådgivning.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Studentermedhjælpere til Jura, Skattefaglig afdeli...

    Kan du arbejde selvstændigt og struktureret med stor fokus på detaljerne? Så er det måske dig, vi leder efter. Skattefaglig afdeling er lige nu på udkig efter dygtige og engagerede studenterm..
    • Jurist
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i København Ø over tid

Dato Alle jobs som jurister
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 6
8. september 2024 6
7. september 2024 6
6. september 2024 6
5. september 2024 7
4. september 2024 9
3. september 2024 8
2. september 2024 8
1. september 2024 7
31. august 2024 7
30. august 2024 7
29. august 2024 7
28. august 2024 7
27. august 2024 7
26. august 2024 7
25. august 2024 8
24. august 2024 8
23. august 2024 8
22. august 2024 8
21. august 2024 8
20. august 2024 8
19. august 2024 9