Sundhedsjurist - vil du være med til at yde juridisk rådgivning på Danmarks største psykiatriske hospital?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Har du også lyst til at blive en del af et engageret team, der har til opgave at rådgive og understøtte vores direktion og ni psykiatriske centre inden for bl.a. forvaltningsret samt sundheds- og psykiatriret? Så er du måske vores ny kollega.

Vi tilbyder dig

  • et spændende og udfordrende job med varierende og selvstændige opgaver
  • en bred kontaktflade til både direktion, centerledelser og medarbejdere på vores centre, patienter og forskellige eksterne samarbejdspartnere m.m.
  • rig mulighed for faglig og personlig udvikling samt deltagelse i juridiske netværk
  • en hverdag med dygtige kollegaer, hvor vi hjælper hinanden
  • et godt arbejdsmiljø og godt humør
  • en god balance mellem arbejde- og privatliv


Opgaven

Region Hovedstadens Psykiatri er ét samlet hospital under Region Hovedstaden. Der er et tæt samarbejde med regionens administrative centre om blandt andet høringer, politiske sager og borgerhenvendelser samt sparring med regionens jurister i større og principielle sager.

Din opgave er at yde generel juridisk rådgivning inden for især det sundhedsretlige område og forvaltningsret i forhold til fx klagesager, reglerne om tvang og patientrettigheder. Vi underviser også sundhedspersonalet i bl.a. forvaltningsret og sundhedsret samt klagesagsbehandling.

En del af et dygtigt team

Du er en del af et ambitiøst sekretariatsteam på ti medarbejdere og en teamleder, hvor du arbejder i teamets juristgruppe. Her får du god oplæring og er en del af et stærkt fagligt fællesskab med rig mulighed for juridisk sparring.

Vi har en professionel, respektfuld og humoristisk tone samt et godt kollegaskab. Vi har også et tæt og vigtigt samarbejde med administrationens stabe og vores ni psykiatriske centre, der som kerneopgaver har at skabe værdi for patienten ved at yde effektiv og kompetent service, planlægning og rådgivning for hospitalets direktion og centerledelser.

Vi vil gerne ansætte en kollega, der;

Er uddannet cand.jur. med interesse for det offentligretlige område, sundhedsretten og psykiatriretten. Du må gerne må være nyuddannet, men skal have interesse for det offentligretlige område og sundheds- og psykiatriret.

Du kan også sige ja til at du

  • har et godt overblik, god dømmekraft og kan arbejde selvstændigt; også når det skal gå stærkt
  • tænker pragmatisk, er reflekteret og trives med komplekse juridiske problemstillinger
  • er god til at udtrykke dig præcist både skriftligt og mundtligt og som trives med og kan kommunikere og samarbejde på tværs af fagligheder
  • har lyst til at håndtere juridiske problemstillinger i et tæt samarbejde med bl.a. sundhedspersonalet på hospitalet
  • har lyst til og evt. erfaring med at undervise
  • har et godt humør og værdsætter et godt teamsamarbejde.


Hvor bor vi?

Region Hovedstadens Psykiatris administration er beliggende centralt i København på Østerbro. Sekretariatsteamet sidder i Sekretariatsafdelingen, hvor vi er ca. 30 medarbejdere, der arbejder målrettet og engageret i et tværfagligt miljø med opgaver inden for kommunikation, direktions- og sekretariatsbetjening samt juridisk rådgivning.

Forbedringskultur

Hos os bliver du også en del af en forbedringskultur, hvor vi styrer efter at skabe mere værdi for borgere, patienter og pårørende. I dagligdagen betyder det, at du sammen med dine kolleger har fokus på systematisk at forbedre kvaliteten i jeres arbejde, den nødvendige kompetenceudvikling og effektiviteten af vores arbejdsgange, ud fra patienternes ønsker og behov.

Vil du vide mere om stillingen?

Kontakt teamleder Kenneth Roland Blaaberg på tlf.: 2055 6539 eller mail [email protected]

Ansættelse og løn

Du ansættes i overensstemmelse med gældende overenskomst. Stillingen er en fuldtidsstilling med en ugentlig arbejdstid på 37 timer.

Ansøgning

Send din ansøgning via linket på siden. Du skal vedlægge kopi af (evt. foreløbigt) eksamensbevis samt CV til din ansøgning. Ansøgningen skal være os i hænde senest tirsdag den 6. september 2022. Ansøgere kan dog blive indkaldt til samtale løbende og altså før fristens udløb.

Vi forventer at holde samtaler i uge 37.

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen uanset alder, køn, race, religion eller etnisk baggrund.

Om Region Hovedstadens Psykiatri

Region Hovedstadens Psykiatri er Danmarks største psykiatriske hospital. Vi har patienten i centrum, når vi årligt behandler ca. 50.000 børn og voksne med psykiske sygdomme som skizofreni, depression og personlighedsforstyrrelser.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • København Ø
  • Tirsdag den 06. september 2022

Lignende jobs

  • Jurist (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob får du lov til at tage et stort ansvar og tilpasse en bred vifte af opgaver til dine interesser. Du får en alsidig rolle med mulighed for at beskæftige dig med miljøre..
    • Jurist
    • København
    Få mere info
  • Jurist i København

    Har du lyst til at hjælpe landets bilvirksomheder med branchejuridiske spørgsmål? Vil du være en del af et velfungerende team, hvor service overfor medlemmer og samarbejde med kolleger har højeste .
    • Jurist
    • København
    Få mere info
  • Jurist i København Ø

    Vil du gøre en forskel i [xxxxx] og sætte dit præg på en nyoprettet rolle som teamleder for vores GDPR-team i afdelingen for informationssikkerhed? Om jobbet Du bliver spillende træner..
    • Jurist
    • København Ø
    Få mere info
  • Jurist i København K

    Opportunity About the jobAt Maersk we are embarking on an industry-defining transformation, on a bold new direction, expanding our capabilities to become a true end-to-end logistics provider .
    • Jurist
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i København Ø over tid

Dato Alle jobs som jurister
5. juli 2024 5
4. juli 2024 5
3. juli 2024 5
2. juli 2024 5
1. juli 2024 5
30. juni 2024 5
29. juni 2024 5
28. juni 2024 5
27. juni 2024 5
26. juni 2024 5
25. juni 2024 6
24. juni 2024 6
23. juni 2024 12
22. juni 2024 12
21. juni 2024 12
20. juni 2024 12
19. juni 2024 12
18. juni 2024 12
17. juni 2024 13
16. juni 2024 14
15. juni 2024 14
14. juni 2024 13
13. juni 2024 14
12. juni 2024 14
11. juni 2024 14
10. juni 2024 13
9. juni 2024 13
8. juni 2024 13
7. juni 2024 13
6. juni 2024 14
5. juni 2024 14