Jurist til Koncernjura

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Har du evnerne og motivationen til at arbejde med juridiske problemstillinger tæt på den øverste ledelse og de store beslutninger i et af Danmarks største livsforsikringsselskaber? Så er det nu, du skal slå til.

Om jobbet


AP Pension står foran en af de største transformationer i virksomhedens mere end 100-årige historie, og afdelingen oplever en øget efterspørgsel efter juridisk assistance fra forretningen til blandt andet forhandling af større kommercielle kontrakter, herunder it-kontrakter. Vi har derfor brug for endnu en dygtig kommerciel jurist, der kan bidrage aktivt til at transformationen bliver en succes.

Afdelingen har en bred berøringsflade i organisationen med en alsidig og afvekslende hverdag, hvor du vil blive involveret i en bred vifte af forskelligartede opgaver, der alle har til formål at understøtte bestyrelsen, direktionen og forretningen i den løbende drift af AP Pension.

Arbejdsopgaverne er mange og spænder vidt, og kan eksempelvis omfatte:

  • Rådgivning af vores forskellige forretningsenheder i forbindelse med indgåelse af kontrakter, herunder i forbindelse med outsourcing, hvor afdelingen har en nøglerolle i at sikre, at AP Pension får det bedst mulige udgangspunkt for at kunne flytte sig i den ønskede strategiske retning.
  • Deltagelse i tværfagligt projektarbejde i forbindelse med udvikling af nye løsninger og implementering af ny lovgivning i tæt samarbejde med forretningen.
  • Håndtering af koncernens selskabsretlige forhold i bred forstand.
  • Tilvejebringelse af fyldestgørende beslutningsgrundlag for bestyrelse og direktion i form af eksempelvis notater om ny regulering, beslutningsoplæg og ledelsesrapportering inden for den finansielle regulering samt politikker og retningslinjer.

Teamet består af i dag af fire jurister og to studentermedhjælpere og er kendetegnet ved et stort engagement, høj faglighed, grundighed og en uformel tone. Hverdagen i teamet er præget af godt humør, og vi lægger stor vægt på et velfungere samvær med plads til menneskelige og faglige forskelligheder.

Dine kvalifikationer
Du har en relevant kandidatgrad som Cand.jur., Cand.merc.jur. eller lignende og gerne mindst fire års erfaring med juridisk arbejde i en privat virksomhed, relevant offentlig myndighed eller på et advokatkontor. Det vil vægte positivt, hvis du har erfaring fra den finansielle sektor og/eller, hvis du har erfaring med outsourcing, og udarbejdelse samt forhandling af kommercielle kontrakter, herunder særligt it-kontrakter.

Da vi ønsker at være mere end ”blot” juridiske rådgivere, og stræber efter at indtage rollen som engageret og værdiskabende sparringspartner for ledelsen og forretningen, søger vi en kollega, der foruden at være god til det juridiske håndværk også har et solidt kommercielt mindset, og som ønsker at bidrage til videreudvikling af teamet og dets rolle.

Du har et højt fagligt niveau, og du vil gerne levere kvalificeret juridisk rådgivning af høj kvalitet. Derudover forventes du at have gode skriftlige og mundtlige formidlingsevner.

Du er initiativrig og arbejder engageret med et smil på læben, også når der er meget at se til, og du trives med en afvekslende hverdag, hvor dagens opgaver ikke altid kan forudsiges.

Det er vigtigt, at du har vilje og evne til selv at sætte opgaver i gang og følge dem til dørs.

Vigtigst af alt kan du bidrage til det gode sammenhold og samarbejdet i afdelingen.

Vi tilbyder

  • En spændende arbejdsplads med fokus på den enkelte medarbejders trivsel.
  • Gode personlige udviklingsmuligheder med masser af faglige udfordringer.
  • Mulighed for at tilrettelægge din egen arbejdsdag og til at være med til at forme en afdeling i udvikling.
  • Attraktive ansættelsesvilkår.

Vi holder løbende samtaler og opslaget vil blive taget ned, når vi finder den rette kollega.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Om AP Pension
AP Pension er Danmarks fjerdestørste kommercielle pensionsselskab med hovedkontor på Østerbro i København. Vi har mere end 100 års erfaring i branchen, og holder fast i styrkerne ved at være et kundeejet selskab. Vi tror på, at en inkluderende kultur, hvor du kontinuerligt kan udvikle dig og bringe dine faglige færdigheder i spil, gør vores virksomhed endnu bedre. Hvis du deler vores værdier og vores begejstring for at sikre danskernes forsikringer og pension, så bør du blive en del af AP Pension.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • København Ø

Lignende jobs

  • Jurist (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob får du lov til at tage et stort ansvar og tilpasse en bred vifte af opgaver til dine interesser. Du får en alsidig rolle med mulighed for at beskæftige dig med miljøre..
    • Jurist
    • København
    Få mere info
  • Jurist i København

    Har du lyst til at hjælpe landets bilvirksomheder med branchejuridiske spørgsmål? Vil du være en del af et velfungerende team, hvor service overfor medlemmer og samarbejde med kolleger har højeste .
    • Jurist
    • København
    Få mere info
  • Jurist i København Ø

    Vil du gøre en forskel i [xxxxx] og sætte dit præg på en nyoprettet rolle som teamleder for vores GDPR-team i afdelingen for informationssikkerhed? Om jobbet Du bliver spillende træner..
    • Jurist
    • København Ø
    Få mere info
  • Jurist i København K

    Opportunity About the jobAt Maersk we are embarking on an industry-defining transformation, on a bold new direction, expanding our capabilities to become a true end-to-end logistics provider .
    • Jurist
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i København Ø over tid

Dato Alle jobs som jurister
5. juli 2024 5
4. juli 2024 5
3. juli 2024 5
2. juli 2024 5
1. juli 2024 5
30. juni 2024 5
29. juni 2024 5
28. juni 2024 5
27. juni 2024 5
26. juni 2024 5
25. juni 2024 6
24. juni 2024 6
23. juni 2024 12
22. juni 2024 12
21. juni 2024 12
20. juni 2024 12
19. juni 2024 12
18. juni 2024 12
17. juni 2024 13
16. juni 2024 14
15. juni 2024 14
14. juni 2024 13
13. juni 2024 14
12. juni 2024 14
11. juni 2024 14
10. juni 2024 13
9. juni 2024 13
8. juni 2024 13
7. juni 2024 13
6. juni 2024 14
5. juni 2024 14