Juridiske sagsbehandlere med interesse for miljø- og energiafgifterne til Jura, Afgifte... - København

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Vil du være en del af et område i fokus og gøre en forskel på det grønne område – nu kan du få et dybtgående kendskab til miljø- og energiområdet i et afgiftsmæssigt regi. Vi skal være flere i kontoret, så søger du nye faglige udfordringer, og vil du være en del af et stærkt juridisk hold med faglighed og udvikling i absolut fokus, så er du måske en af vores nye kolleger.

Kontoret er ansvarlig for, at der sker en ensartet og korrekt regelanvendelse og praksis i hele Skattestyrelsen i forhold til punktafgifterne samt energi- og miljøafgifterne. Vores arbejdsdag er utroligt varieret med et utal af forskellige faglige opgaver, hvor du får rig lejlighed for at kaste dig ud i regler for varmepumper, elbiler eller fortolkningen af reglerne for overskudsvarme.

Vi tilbyder dig en fleksibel hverdag, hvor du har stor mulighed for selv at planlægge dine opgaver og din arbejdsdag. Vi arbejder tæt sammen om opgaverne og lægger vægt på sparring og de tætte relationer.

Dine arbejdsopgaver
Du kommer til at få en bred opgaveportefølje inden for miljø- og energiafgifterne, og arbejdsområdet omfatter både nationale og EU-harmoniserede afgifter.

Opgaverne kan bl.a. omfatte:

  • principielle Skatteråds- og landsskatteretssager
  • deltage i lovforberedende arbejde i alle faser, herunder samarbejde med Skatteministeriets departement
  • information om lovområdet (Den Juridiske vejledning, styresignaler og instruktioner)
  • sparringspartner ved kontrolprojekter mv. i Skattestyrelsen
  • deltage i arbejdsgrupperne i EU-regi.


Du vil gennem arbejdet med fastlæggelse af praksis i bindende svar og styresignaler få god mulighed for faglig fordybelse, skriftlig fremstilling og udvikling indenfor afgiftsretten.

Høj faglighed, ansvarlig og mod på en stejl læringskurve
Vi forestiller os, at du har en relevant videregående uddannelse med en juridisk profil fx cand.jur., cand.merc.jur., skatterevisor gerne kombineret med erfaring indenfor skatte- eller afgiftsretten eller fx sagsbehandlererfaring fra miljø- og energiretten.

Vigtigst er, at du har interesse for afgifter, har lyst til at dygtiggøre dig og brænder for at blive en del af et fagligt stærkt miljø med juraen som omdrejningspunkt.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning, CV samt dokumentation for uddannelse via linket 'Søg stillingen' senest tirsdag den 17. marts 2020. Der kan indgå en logisk analyse og personlighedsanalyse i ansættelsesprocessen.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Ingrid Hornshøj Jensen på 72 37 32 13.

Der forventes afholdt samtaler i uge 12 – 13, og tiltrædelse ønskes snarest muligt.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er Hannemanns Allé 25, 2300 København S.

Skattestyrelsen
’Vi sikrer, at borgere og virksomheder betaler korrekte skatter og afgifter til tiden’.

Den opgave løser Skattestyrelsen ved at gøre det nemt og trygt at betale, ved målrettet at bekæmpe svindel og ved at have effektive kontrolmekanismer integreret i alle dele af opgaveløsningen. Vi har en vigtig samfundsopgave, og vi er ydmyge overfor det store ansvar, der følger med vores myndighedsrolle.

Vores afgørelser skal være korrekte og fagligt velfunderede. Derfor er faglighed og et højt kompetenceniveau hos vores medarbejdere og ledere kernen i vores arbejde.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Skattestyrelsen på www.sktst.dk

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • København S
  • Tirsdag den 17. marts 2020

Lignende jobs

  • Personalejuridisk koordinator med interesse for Pe...

    Fri kontakt
    Bliv en uundværlig del af vores supportteam. Trives du med at være et centralt omdrejningspunkt i en dynamisk organisation? Har du et skarpt øje for detaljer, og et talent i at holde styr på frister og deadlines? Så er vi på udkig efter dig som vores nye koordinator i Supportteam for Personalejura i Dansk Industri.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Jura- eller erhvervsjurastuderende til juridisk rå...

    Fri kontakt
    Vil du have et af Danmarks bedste og mest udviklende juridiske studiejobs? Så har du nu mulighed for at blive juridisk rådgiver i DI Personalejura. Du kommer med helt i front, når danske virksomheder har brug for ansættelses- og arbejdsretlig rådgivning.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Studentermedhjælpere til Jura, Skattefaglig afdeli...

    Kan du arbejde selvstændigt og struktureret med stor fokus på detaljerne? Så er det måske dig, vi leder efter. Skattefaglig afdeling er lige nu på udkig efter dygtige og engagerede studenterm..
    • Jurist
    • København S
    Få mere info
  • Visionær og retningssættende chef til GDPR-kontor

    Er du ligesom os optaget af, hvordan vi får den offentlige forvaltning til at fungere bedst muligt? Vil du have en alsidig hverdag som leder af et dynamisk kontor, der både arbejder med rammesætten..
    • Jurist
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i København S over tid

Dato Alle jobs som jurister
19. september 2024 7
18. september 2024 5
17. september 2024 2
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 4
11. september 2024 6
10. september 2024 5
9. september 2024 5
8. september 2024 5
7. september 2024 5
6. september 2024 7
5. september 2024 5
4. september 2024 9
3. september 2024 8
2. september 2024 8
1. september 2024 7
31. august 2024 7
30. august 2024 7
29. august 2024 6
28. august 2024 6
27. august 2024 6
26. august 2024 4
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 3
20. august 2024 2