Engageret jurist til Skattestyrelsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Er din juridiske faglighed i top og har du lyst, energi og ikke mindst interesse i at arbejde aktivt med vores opkrævningsprocesser? Vil du være med til i en juridisk kontekst at sikre, udvikle og effektivisere vores opkrævningsprocesser, så borgere og virksomheder betaler deres skatter og afgifter korrekt og til tiden? Så er du måske en af vores nye jurister i Opkrævningsprocesser i Skattestyrelsen.

Vi drifter og forbedrer Skattestyrelsens betalingsprocesser

Du vil blive en del af kontoret Opkrævningsprocesser, som har det overordnede ansvar for betalingsprocesserne af de 1.000 milliarder kr., som virksomheds- og personområdet indbetaler årligt. Vi drifter, analyserer, og forbedrer betalingsprocesserne samt udvikler forslag til manuelle og digitale forbedringer af processerne.

Dine arbejdsopgaver – en bred vifte af muligheder

Som en af vores nye jurister kommer du til at få en bred opgaveportefølje inden for opkrævningsområdet. Dine opgaver vil bl.a. omhandle:

  • deltagelse i lovforberedende arbejde, herunder samarbejde med Skatteministeriets departement og Skattestyrelsens interne juridiske kontorer
  • information om lovområdet (styresignaler, juridiske vejledninger og instruktioner)
  • håndtering og besvarelse af lovhøringer, der vedrører opkrævnings- og betalingsområdet
  • rådgivning af opkrævningsafdelings øvrige medarbejdere, når de støder på vanskelige eller principielle juridiske spørgsmål

Du kommer til at deltage i diverse udvalg og netværk indenfor Skatteforvaltningens område, så du vil få en stor berøringsflade til de forskellige skatte- og afgiftsområder samt Gældsstyrelsen.

Du bliver en del af et fagligt stærkt miljø, hvor der er mulighed for sparring og videndeling med andre jurister – både i eget kontor og på tværs i Skattestyrelsen.

Din profil – høj faglighed inden for dit fagområde

Vi forestiller os, at du har en relevant videregående uddannelse som fx cand.jur., cand.merc.jur. eller lignende. Vi forestiller os desuden, at du har minimum 5 års erfaring med lignende opgaver, men dygtige nyuddannede kan også komme i betragtning.

For at lykkes i stillingen, er det vigtigt, at du har mod på at blive klogere på opkrævningsområdet og brænder for at blive en del af et stærkt miljø med juraen som et vigtigt omdrejningspunkt.

Derudover lægger vi vægt på, at du:

  • har en proaktiv og analytisk tilgang til dine arbejdsopgaver, så du altid er klar til at rådgive dine kolleger, så vi alle løser vores arbejde korrekt og bedst muligt
  • ser værdi i samarbejde, og det falder dig naturligt at pleje menneskelige relationer og have mange kontaktflader på tværs af en stor organisation
  • er en dygtig kommunikator, der altid sikrer, at dine svar enkelt og korrekt bliver formidlet videre til dine kolleger
  • er initiativrig, robust og kan bevare overblikket, når der er mange opgaver og korte deadlines.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning inkl. CV og dokumentation for uddannelse via linket ”Søg stillingen” senest mandag den 25. maj 2020. Samtaler forventes afholdt løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Birthe Nygaard på telefon 2999 4033.

Vi forventer, at der vil indgå en logisk test og en personanalyse i ansættelsesforløbet. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Ansættelse vil være i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Din fysiske arbejdsplads bliver indtil videre Copenhagen Towers, Hannemanns Allé 25, 2300 København S. Tiltrædelse snarest muligt.

Om Skattestyrelsen

’Vi sikrer, at borgere og virksomheder betaler korrekte skatter og afgifter til tiden’

Den opgave løser Skattestyrelsen ved at gøre det nemt og trygt at betale, ved målrettet at bekæmpe svindel og ved at have effektive kontrolmekanismer integreret i alle dele af opgaveløsningen. Vi har en vigtig samfundsopgave, og vi er ydmyge overfor det store ansvar, der følger med vores myndighedsrolle. Vores afgørelser skal være korrekte og fagligt velfunderede. Derfor er faglighed og et højt kompetenceniveau hos vores medarbejdere og ledere kernen i vores arbejde.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.4.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • København S
  • Mandag den 25. maj 2020

Lignende jobs

  • Engageret jurist/advokat til Erhvervsjuridisk Rådg...

    Fri kontakt
    Er du en dygtig jurist eller advokat med passion for entrepriseret? Har du lyst til at blive en del af et stærkt fagligt miljø i DI Byggeri? Så har vi en tidsbegrænset stilling til juli 2025, der kunne være noget for dig! Om jobbet. Vi søger en engageret kollega med erfaring inden for entrepriseret.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Personalejuridisk koordinator med interesse for Pe...

    Fri kontakt
    Bliv en uundværlig del af vores supportteam. Trives du med at være et centralt omdrejningspunkt i en dynamisk organisation? Har du et skarpt øje for detaljer, og et talent i at holde styr på frister og deadlines? Så er vi på udkig efter dig som vores nye koordinator i Supportteam for Personalejura i Dansk Industri.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Jura- eller erhvervsjurastuderende til juridisk rå...

    Fri kontakt
    Vil du have et af Danmarks bedste og mest udviklende juridiske studiejobs? Så har du nu mulighed for at blive juridisk rådgiver i DI Personalejura. Du kommer med helt i front, når danske virksomheder har brug for ansættelses- og arbejdsretlig rådgivning.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Studentermedhjælpere til Jura, Skattefaglig afdeli...

    Kan du arbejde selvstændigt og struktureret med stor fokus på detaljerne? Så er det måske dig, vi leder efter. Skattefaglig afdeling er lige nu på udkig efter dygtige og engagerede studenterm..
    • Jurist
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i København S over tid

Dato Alle jobs som jurister
19. september 2024 7
18. september 2024 5
17. september 2024 2
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 4
11. september 2024 6
10. september 2024 5
9. september 2024 5
8. september 2024 5
7. september 2024 5
6. september 2024 7
5. september 2024 5
4. september 2024 9
3. september 2024 8
2. september 2024 8
1. september 2024 7
31. august 2024 7
30. august 2024 7
29. august 2024 6
28. august 2024 6
27. august 2024 6
26. august 2024 4
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 3
20. august 2024 2