Jurist/advokat

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

”HOFOR tilbyder mange spændende udfordringer for mig som advokat. Der er helt konkrete opgaver, hvor et projekt har brug for hjælp, men der er også strategiske opgaver, hvor der er tid til at ”nørde”. Mine kompetencer får jeg vedligeholdt gennem kurser, og det hele foregår i en ramme, hvor der er tid til fritid.” Nikolaj Østergaard Thomasen, advokat.

Du bliver en del af Jura, HOFORs juridiske afdeling, hvor vi sætter den faglige barre højt. Vores rådgivning omfatter alle aspekter af juraen bortset fra ansættelses-, arbejdsmiljø- og skatteret. Vi afdækker juridiske risici, herunder regulatoriske rammer for energi- og forsyningsvirksomheders lovlige aktiviteter, og vores rådgivning spænder bl.a. over kontrakts- og entrepriseret, M&A, energi- og forsyningsret, IT-ret, konkurrenceret, statsstøtte og GDPR. Vi håndterer også rets- og voldgiftssager og står for kontakten til de eksterne advokater, vi samarbejder med.

Vi forventer, at dine primære arbejdsopgaver bliver indenfor entrepriseret, hvor HOFOR som en af landets største bygherrer håndterer komplekse juridiske problemstillinger i sager med samfundsmæssig betydning. Sagerne omfatter – ud over anlægsprojektet isoleret set – også implementering af klimatilpasning i Hovedstadsområdet. Du vil herudover få mulighed for at arbejde med andre af vores retsområder f.eks. M&A, arealrettigheder for ledningsanlæg og kontrakter. Mulighederne afhænger af dine interesser og forretningens behov.

Vi er en virksomhed, hvor viden og faglighed værdsættes. Du bliver en del af afdelingen Jura, som består af ni højt kvalificerede jurister/advokater og to specialister indenfor arealrettigheder. Vi har en åben og uformel omgangstone og sætter pris på sparring og samarbejde. Vi har travlt, men det er samtidig vigtigt for os at tilrettelægge arbejdet, så arbejds- og privatliv kan balanceres i en travl hverdag. Derfor tilbyder vi mulighed for nedsat tid, hvis det ønskes.

Du er cand.jur. med forretningsforståelse

Vi forventer, at du er uddannet cand.jur. med mindst fem års erhvervserfaring fra en juridisk funktion. Det vil være en fordel, hvis du har forudgående erfaring med et eller flere af vores retsområder. Du kan kombinere din juridiske faglighed med forretningsforståelse, og du har mod på at blive fagligt udfordret ved både mindre opgaver og større sager – også inden for nye retsområder.

Du arbejder selvstændigt, effektivt og struktureret, og du er god til at identificere og belyse risici. Du overholder deadlines, sikrer fremdrift i dine opgaver og forstår at følge dem til dørs.

Som person er du god til at samarbejde med mange fagligheder, og du forstår at bidrage med en positiv og konstruktiv tilgang. Du er løsningsorienteret og ligefrem i din kommunikation, og du evner at formidle juridisk stof på en let forståelig måde.

Bliv en del af en større udvikling

I HOFOR kommer du til at arbejde med strategisk vigtige sager, og du bliver en del af en fælles vision. Vi vil skabe bæredygtige byer baseret på klima- og miljørigtige forsyningsløsninger indenfor vores kerneområder: rent drikkevand, spildevandsafledning, kraftværksdrift, fjernvarme, fjernkøling og bygas. Derudover rejser vi vindmøller.

Til at realisere denne vision har HOFOR ca. 1.300 engagerede medarbejdere, som arbejder sammen om at udvikle, bygge nyt og renovere, så vi hver dag kan levere grønne, sikre og billige forsyningsløsninger til mere end en million mennesker i Københavnsområdet. Byerne vokser, og det er HOFORs vision, at denne udvikling skal være bæredygtig, så man også kan bo i byerne om 100 år.

Du kan læse mere om vores vision om at skabe bæredygtige byer på HOFOR.dk/baeredygtige-byer

Klar til at ansøge?

Har du konkrete spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef: advokat Jakob Thor Christensen på telefon 2795 2077 eller advokat Nikolaj Østergaard Thomasen på telefon 2795 4363.

Ansøgningsfristen er den 15. november 2020.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 47.

Forventet ansættelse pr. 1. januar 2021.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.10.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • København S
  • Søndag den 15. november 2020

Lignende jobs

  • Personalejuridisk koordinator med interesse for Pe...

    Fri kontakt
    Bliv en uundværlig del af vores supportteam. Trives du med at være et centralt omdrejningspunkt i en dynamisk organisation? Har du et skarpt øje for detaljer, og et talent i at holde styr på frister og deadlines? Så er vi på udkig efter dig som vores nye koordinator i Supportteam for Personalejura i Dansk Industri.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Jura- eller erhvervsjurastuderende til juridisk rå...

    Fri kontakt
    Vil du have et af Danmarks bedste og mest udviklende juridiske studiejobs? Så har du nu mulighed for at blive juridisk rådgiver i DI Personalejura. Du kommer med helt i front, når danske virksomheder har brug for ansættelses- og arbejdsretlig rådgivning.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • CLOSED - Contract Manager

    Are you skilled within contract management with a robust legal background? Do you possess a unique blend of commercial acumen and legal expertise, ready to make impactful business decisions? If so,.
    • Jurist
    • København
    Få mere info
  • Studentermedhjælpere til Jura, Skattefaglig afdeli...

    Kan du arbejde selvstændigt og struktureret med stor fokus på detaljerne? Så er det måske dig, vi leder efter. Skattefaglig afdeling er lige nu på udkig efter dygtige og engagerede studenterm..
    • Jurist
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i København S over tid

Dato Alle jobs som jurister
19. september 2024 7
18. september 2024 5
17. september 2024 2
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 4
11. september 2024 6
10. september 2024 5
9. september 2024 5
8. september 2024 5
7. september 2024 5
6. september 2024 7
5. september 2024 5
4. september 2024 9
3. september 2024 8
2. september 2024 8
1. september 2024 7
31. august 2024 7
30. august 2024 7
29. august 2024 6
28. august 2024 6
27. august 2024 6
26. august 2024 4
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 3
20. august 2024 2