Jurist/advokat

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

”HOFOR tilbyder mange spændende udfordringer for mig som koncernjurist. Jeg har stort ansvar i mit arbejde og jeg er hurtigt blevet kastet ud i vores vigtige projekter. Der er helt konkrete opgaver, hvor et projekt har brug for hjælp, og strategiske opgaver, som kræver fordybelse. Der er stor afveksling i mine opgaver og mine kompetencer får jeg vedligeholdt gennem kurser. Det hele foregår i en ramme, hvor der er tid til familie og fritid.” Tore Ryberg, jurist.

I HOFORs juridiske afdeling sætter vi den faglige barre højt. Vores rådgivning omfatter alle aspekter af juraen, bortset fra ansættelses-, arbejdsmiljø- og skatteret. Vi afdækker juridiske og regulatoriske risici og vores rådgivning spænder bl.a. over kontrakt- og entrepriseret, forsynings- og ledningsret, opgaver inden for vedvarende energi (vind, sol), fast ejendom, konkurrenceret, statsstøtte, GDPR og M&A. Vi håndterer endvidere rets- og voldgiftssager samt står for kontakten til de eksterne advokater, vi samarbejder med.

HOFOR er en virksomhed, hvor viden og faglighed værdsættes. Du vil i juridisk afdeling få 11 kolleger, heraf otte højt kvalificerede jurister/advokater. Vi har en åben og uformel omgangstone, og sætter pris på sparring og samarbejde. Vi har travlt, men det er samtidig vigtigt for os at tilrettelægge arbejdet, så arbejds- og privatliv kan balanceres i en travl hverdag.

Cand.jur. eller cand.merc.jur med forretningsforståelse

Vi forventer, at du er uddannet cand.jur. eller cand.merc.jur med mindst fem års erhvervserfaring fra en juridisk funktion og at du har bred erfaring som juridisk rådgiver/advokat. Helt ideelt har du erfaring fra en in-house juridisk funktion i et forsyningsselskab og/eller fra myndighederne på forsyningsområdet, men vigtigst er det, at du har generalistegenskaber og samtidig evner at dykke ned i et retsområde, hvis opgaven kræver det.

Du har derudover sans for at spotte, når en opgave kræver lidt politisk tæft og du kan kombinere din juridiske faglighed med forretningsforståelse. Du har mod på både mindre opgaver og større sager også inden for nye retsområder. Alt efter kandidaten kommer du til at arbejde med vindområdet (kontraktret), lednings- og servitutspørgsmål, fast ejendom (byudvikling og tilslutninger) eller opgaver inden for vand-/varme-/spildevandsreguleringen.

Du arbejder selvstændigt, effektivt og struktureret, og er god til at identificere og belyse risici. Du overholder deadlines, sikrer fremdrift i dine opgaver og forstår at følge dem til dørs.

Som person er du god til at samarbejde med mange fagligheder, og du forstår at bidrage med en positiv og konstruktiv tilgang. Du er løsningsorienteret og ligefrem i din kommunikation, og du evner at formidle juridisk stof på en let forståelig måde.

Bliv en del af en større udvikling

I HOFOR kommer du til at arbejde med strategisk vigtige sager, og du bliver en del af en fælles vision. Vi vil skabe bæredygtige byer baseret på klima- og miljørigtige forsyningsløsninger inden for vores kerneområder: Rent vand, spildevandsafledning, fjernvarme, fjernkøling og bygas samt vindmølleenergi.

Til at realisere denne vision er vi i HOFOR over 1.300 engagerede medarbejdere, som arbejder sammen om at udvikle, bygge nyt og renovere, så vi hver dag kan levere grønne, sikre og billige forsyningsløsninger til mere end en million mennesker i Københavnsområdet. Byerne vokser, og det er HOFORs vision, at denne udvikling skal være bæredygtig, så man også kan bo i byerne om 100 år.

Du kan læse mere om HOFOR og vores vision om at skabe bæredygtige byer på HOFOR.dk/baeredygtige-byer.

Klar til at ansøge?

Har du konkrete spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef, advokat Nikolaj Østergaard Thomasen på telefon 2795 4363.

Ansøgningsfristen er den 2. juni 2021.

Vi forventer at afholde 1. ansættelsessamtale løbende og 2. samtale i uge 23.

Forventet tiltrædelse 1. august 2021.

Vær venligst opmærksom på, at ansøgninger kun modtages gennem vores online rekrutteringssystem. Send din ansøgning, inkl. CV og karakterbevis, ved at klikke på søg stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • København S
  • Onsdag den 02. juni 2021

Lignende jobs

  • Engageret jurist/advokat til Erhvervsjuridisk Rådg...

    Fri kontakt
    Er du en dygtig jurist eller advokat med passion for entrepriseret? Har du lyst til at blive en del af et stærkt fagligt miljø i DI Byggeri? Så har vi en tidsbegrænset stilling til juli 2025, der kunne være noget for dig! Om jobbet. Vi søger en engageret kollega med erfaring inden for entrepriseret.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Personalejuridisk koordinator med interesse for Pe...

    Fri kontakt
    Bliv en uundværlig del af vores supportteam. Trives du med at være et centralt omdrejningspunkt i en dynamisk organisation? Har du et skarpt øje for detaljer, og et talent i at holde styr på frister og deadlines? Så er vi på udkig efter dig som vores nye koordinator i Supportteam for Personalejura i Dansk Industri.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Senior Legal Counsel

    <p>We invite you to bring your expertise within contract drafting, negotiation and dispute handling into play as you work in the cross field between law and business in a global environment. .
    • Jurist
    • København S
    Få mere info
  • Advokat til Insolvens

    Har du erfaring med insolvensret, og kunne du tænke dig at blive en del af et af landets førende og mest erfarne teams, der i fællesskab arbejder for at finde de bedste løsninger for vores kunder? .
    • Jurist
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i København S over tid

Dato Alle jobs som jurister
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 4
11. september 2024 6
10. september 2024 5
9. september 2024 5
8. september 2024 5
7. september 2024 5
6. september 2024 7
5. september 2024 5
4. september 2024 9
3. september 2024 8
2. september 2024 8
1. september 2024 7
31. august 2024 7
30. august 2024 7
29. august 2024 6
28. august 2024 6
27. august 2024 6
26. august 2024 4
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 3
20. august 2024 2
19. august 2024 2
18. august 2024 3
17. august 2024 3
16. august 2024 3