Personalejuridisk konsulent til HR

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Til HR sektionen i HOFOR søger vi lige nu en personalejuridisk konsulent til en spændende stilling, hvor du får mulighed for at bidrage til en stærk HR-funktion i Danmarks største forsyningsvirksomhed.

I HOFOR har HR en vigtig rolle i at understøtte forretningen og ledelsen med kompetent og effektiv støtte, sparring samt processer, der får dagligdagen i virksomheden til at fungere. HOFOR er medlem af Dansk Industri og følger Industriens overenskomster, men har også en medarbejdergruppe på ca. 10%, der er udlånte kommunale tjenestemænd.

Som vores nye personalejuridiske konsulent bliver du en del af teamet, HR Service & Personalejura, som sætter en ære i at være en servicemindede og konstruktiv sparringspartner for forretningen. Vi arbejder med en bred vifte af juridiske problemstillinger, juridisk sagsbehandling og overenskomstfortolkning med ansvar for bl.a. individuel arbejdsret og overenskomstforhold.

Jobbet indebærer stor variation og kompleksitet, og du vil til tider få en travl hverdag, hvor der er større, længerevarende projekter samtidig med, at der er problemstillinger som kræver en hurtig og kompetent løsning. Du skal aktivt bidrage til HOFORs strategi samt være en synlig, proaktiv og forretningsorienteret samarbejdspartner for ledelsen.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

  • Forberede og gennemføre større og mindre lokale forhandlinger om fx overenskomster og lokalaftaler
  • Bistå, rådgive og sparre omkring personalejuridiske spørgsmål og sager med ledere på alle organisatoriske niveauer samt dine kollegaer
  • Have korrespondance og forhandle med vores modparter bl.a. faglige organisationer og tillidsrepræsentanter både internt og eksternt
  • Udarbejde og ajourføre personalepolitikker og standardskrivelser
  • Hjælpe interne kollegaer med at tolke og forstå lovgivning og aftaler
  • Deltage i og understøtte arbejdet med ajourføring af arbejdsprocesser og den løbende HR-drift
  • Foretage lovovervågning
  • Understøtte HRs overholdelse af persondatalovgivningen
  • Deltage i og være ansvarlig for at lede forskellige projekter og udvalgsarbejde
  • Varetage intern undersvisning

Teamet, HR Service & Personalejura er en del af HR sektionen, hvor du får i alt 13 kolleger, som understøtter organisationen i at opfylde HOFORs vision og strategiske mål. Du vil referere til teamlederen for HR Service & Personalejura.

I HR sektionen vil du opleve, at vi har et uformelt arbejdsmiljø, hvor vi værdsætter sparring på tværs af kompetencer og opgaver, og hvor det er naturligt løbende at have øje for udvikling og effektivisering af arbejdet. Ligesom resten af virksomheden er vi passionerede omkring vores faglighed og stolte af at arbejde for en virksomhed, der gør en positiv forskel for mennesker, virksomheder og miljø. Vi er tre jurister i teamet der løbende sammen drøfter sagerne.

Personalejuridisk velfunderet, struktureret og selvstændig

Vi forventer, at du er uddannet cand.jur. eller cand.merc.jur. Du er fagligt stærk inden for ansættelsesretten og er i stand til at arbejde med komplicerede opgaver inden for området. Det vil være en fordel, hvis du har arbejdet i en HR-afdeling i en større virksomhed, hvorfra du har erfaring med overenskomsterne inden for Industriens område og gerne tjenestemandsret.

Du trives i en alsidig og omskiftelig hverdag med mange typer af juridiske problemstillinger og har en struktureret samt analytisk tilgang i din måde at tilgå og løse disse på. Du skal kunne arbejde selvstændigt og være opsøgende, ligesom du skal kunne samarbejde med det øvrige team og andre samarbejdspartnere.

Da du vil få en stor berøringsflade i organisationen, lægger vi desuden vægt på, at du har stærke formidlingsevner og forstår vigtigheden af kommunikation i øjenhøjde. Samtidig er det vigtigt, at du kan skabe gode relationer og trives med dagligt at have kontakt til mange kolleger og samarbejdspartnere.

Bliv en del af en større udvikling

I HOFOR bliver du en del af en fælles vision. Vi vil skabe bæredygtige byer baseret på klima- og miljørigtige forsyningsløsninger inden for vores kerneområder: Rent vand, spildevandsafledning, fjernvarme, fjernkøling og bygas samt vindemølleenergi.

Vi udvikler, bygger nyt og renoverer, så vi hver dag kan levere grønne, sikre og billige forsyningsløsninger til mere end en million mennesker i København og omegnskommunerne. Det betyder, at rigtig mange mennesker hver dag er afhængige af HOFOR.

Du kan læse mere om HOFOR som virksomhed og vores vision om at skabe bæredygtige byer på HOFOR.dk/baeredygtige-byer.

Klar til at ansøge?

Har du konkrete spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder, advokat Gitte Kastberg Eklund, på telefon 2795 2225.

Ansøgningsfristen er 31. maj 2021.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler løbende, og opfordrer dig derfor til at sende din ansøgning hurtigst muligt.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • København S
  • Mandag den 31. maj 2021

Lignende jobs

  • Jurist (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob får du lov til at tage et stort ansvar og tilpasse en bred vifte af opgaver til dine interesser. Du får en alsidig rolle med mulighed for at beskæftige dig med miljøre..
    • Jurist
    • København
    Få mere info
  • Jurist i København

    Har du lyst til at hjælpe landets bilvirksomheder med branchejuridiske spørgsmål? Vil du være en del af et velfungerende team, hvor service overfor medlemmer og samarbejde med kolleger har højeste .
    • Jurist
    • København
    Få mere info
  • Jurist i København Ø

    Vil du gøre en forskel i [xxxxx] og sætte dit præg på en nyoprettet rolle som teamleder for vores GDPR-team i afdelingen for informationssikkerhed? Om jobbet Du bliver spillende træner..
    • Jurist
    • København Ø
    Få mere info
  • Jurist i København K

    Opportunity About the jobAt Maersk we are embarking on an industry-defining transformation, on a bold new direction, expanding our capabilities to become a true end-to-end logistics provider .
    • Jurist
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i København S over tid

Dato Alle jobs som jurister
9. juli 2024 5
8. juli 2024 5
7. juli 2024 6
6. juli 2024 6
5. juli 2024 9
4. juli 2024 8
3. juli 2024 8
2. juli 2024 8
1. juli 2024 8
30. juni 2024 8
29. juni 2024 8
28. juni 2024 8
27. juni 2024 8
26. juni 2024 8
25. juni 2024 8
24. juni 2024 8
23. juni 2024 8
22. juni 2024 8
21. juni 2024 8
20. juni 2024 7
19. juni 2024 6
18. juni 2024 4
17. juni 2024 3
16. juni 2024 3
15. juni 2024 3
14. juni 2024 3
13. juni 2024 3
12. juni 2024 3
11. juni 2024 3
10. juni 2024 4
9. juni 2024 4