Fagligt stærke juridiske profiler med interesse for aktionærbeskatning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Er du til fagligt udfordrende og komplekse problemstillinger vedrørende aktionærbeskatning? Har du lyst til at være med, hvor de principielle skattesager bliver afklaret? Så er der mulighed for at blive en del af aktionærteamet i Skattestyrelsens Jura-afdeling

Vær med til at fastlægge praksis på aktionærområdet og sikre finansieringen af det, vi er fælles om
Vi er en del af superligaen i Skattestyrelsen og søger nu ekstra eksperter, der kan indgå i vores team. De spændende faglige udfordringer er der mange af, og vi tilbyder en fleksibel hverdag, hvor du har stor mulighed for selv at planlægge dine opgaver og din arbejdsdag.

Bliv en del af Danmarks absolutte elite inden for anvendelse og udvikling af skatteretten
Du bliver en del af et team af for tiden 16 ambitiøse, dygtige, imødekommende og søde kolleger i kontoret for Erhverv, Aktionær og Dødsbo i Jura.

Vi beskæftiger os bl.a. med:

  • principielle skatterådssager
  • deltagelse i lovforberedende arbejde, herunder samarbejde med Skatteministeriets departement
  • lovfortolkning og videreformidling på fagligt højt niveau (styresignaler, juridiske vejledninger og instruktioner)
  • monitorering af og opfølgning på retssager på Skatteministeriets område

Hos os får du lov til at bruge din erfaring med juridisk fortolkning og analyse i stor stil, du yder juridisk sparring og besvarer konkrete spørgsmål fra kollegaer i Skatteforvaltningen, udarbejder indstillinger til Skatterådets bindende svar, skriver Den juridiske vejledning og understøtter det lovforberedende arbejde mv. Vi får de svære spørgsmål og de spændende problemstillinger!

Kontorchef Mette Bøgh Larsen siger om stillingen: ”Opgaverne er super interessante og giver god mulighed for at fordybe sig i forskellige svære problemstillinger indenfor aktionærbeskatning. Det kræver fokus og en dygtig jurist at være med ombord, men til gengæld får man gode kollegaer, og du kan mærke, at du virkeligt gør en forskel.”

Skat er ikke enkelt… det er derfor vi har brug for dig!
Vi leder efter dig, der kan være med, når vi drøfter spændende sager. Du er ikke bleg for nye opgaver og har gåpåmod, når ting bliver vanskelige. I kontoret giver vi sparring på tværs af hele teamet og dine nye kollegaer giver gerne deres besyv med, hvis det er nødvendigt.

”I aktionærteamet får du lov at være med på forreste række, når de principielle skattesager behandles. Der er stor fleksibilitet til at være med inde over det, som man brænder allermest for. Samtidig får man en række søde, erfarne og fagligt stærkt kompetente kolleger” siger Maria Wessel Lindberg, der startede i kontoret den 1. december 2020.

At lykkes i jobbet
Du vil lykkes i jobbet, hvis du

  • er fagligt nysgerrig og vil udfordre dig selv rent fagligt
  • har en proaktiv og analytisk tilgang til dine arbejdsopgaver
  • er en dygtig kommunikator, der altid sikrer, at dine svar enkelt og korrekt bliver formidlet videre til dine interessenter og kollegaer
  • altid er klar til at rådgive kollegaer og samarbejdspartnere i hele Skatteforvaltningen, så vi alle løser vores arbejde korrekt og bedst muligt
  • ser værdi i samarbejde, og det falder dig naturligt at pleje menneskelige relationer og have mange kontaktflader på tværs af en stor organisation
  • er initiativrig, arbejdsom og kan bevare overblikket, når der er mange opgaver og korte deadlines.

Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund som fx cand.jur. eller cand.merc.jur. og gerne 4-5 års erfaring efter endt uddannelse. Du kan også være internt uddannet DTS’er, der har arbejdet gennem en årrække med relevante skatteretlige problemstillinger.

Ansøgning og kontakt
Vil du være en del af Jura, Erhverv, Aktionær og Dødsbo sammen med Maria og hendes dygtige og søde kollegaer, så send din ansøgning sammen med CV, eksamensbeviser og eventuelt yderligere materiale senest 20. august 2021. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef for Erhverv, Aktionær og Dødsbo, Mette Bøgh Larsen, 41 93 31 97.

Vi forventer at gennemføre samtaler i uge 34 - 35. Der kan indgå en personlighedsanalyse og løsning af en kort case i forbindelse med rekrutteringsprocessen. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest og referencer.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten, overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Tiltrædelse snarest muligt.

Arbejdsstedet er Copenhagen Towers, Hannemanns Allé 25, 2300 København S.

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • København S
  • Fredag den 20. august 2021

Lignende jobs

  • Jurist i København V

    Fri kontakt
    Er du en dygtig juridisk rådgiver med blik for både det nære og det store perspektiv? Så kan du komme til at spille en vigtig rolle i DI’s ambition om at skabe den bedste og mest moderne service inden for arbejds- og ansættelsesretten.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Jurist i København

    Senior Jurist eller Advokat til Danmarks stærkeste rådgivning indenfor arbejds- og ansættelsesret Er du en erfaren juridisk rådgiver med blik for både det nære og det store perspektiv? Så kan d..
    • Jurist
    • København
    Få mere info
  • Jurist (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob får du frie rammer og ansvaret at virksomheden er GDPR compliant. Her skal du altså gøre brug af din viden om GDPR og drive projektet, der skal hjælpe dine kollegaer t..
    • Jurist
    • København
    Få mere info
  • Jurist i Frederiksberg

    Er du klar til at udfordre dig selv som IT Contract Manager, uanset om du er nybegynder eller erfaren? Har du lyst til at arbejde med kontraktstyring af nogle af de største it-kontrakter i Danm..
    • Jurist
    • Frederiksberg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i København S over tid

Dato Alle jobs som jurister
28. juli 2024 8
27. juli 2024 8
26. juli 2024 8
25. juli 2024 8
24. juli 2024 8
23. juli 2024 8
22. juli 2024 7
21. juli 2024 7
20. juli 2024 7
19. juli 2024 7
18. juli 2024 7
17. juli 2024 6
16. juli 2024 6
15. juli 2024 6
14. juli 2024 5
13. juli 2024 5
12. juli 2024 5
11. juli 2024 5
10. juli 2024 5
9. juli 2024 5
8. juli 2024 5
7. juli 2024 6
6. juli 2024 6
5. juli 2024 9
4. juli 2024 8
3. juli 2024 8
2. juli 2024 8
1. juli 2024 8
30. juni 2024 8
29. juni 2024 8
28. juni 2024 8