Erfarne jurister med interesse for skattestrafferet og straffeproces

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Skat er ikke enkelt. Derfor har vi brug for dig, somer detaljeorienteret, struktureret og drives af at levere produkter af høj juridisk kvalitet? Vil du være rådgiver for Skatteforvaltningens medarbejdere, når de støder på vanskelige eller principielle juridiske spørgsmål inden for det skattestrafferetlige område? Kan du lide at nørde omkring lovforberedende arbejde og lovfortolkning? Så er du måske den nye kollega, som vi søger til Straffeproces i fagområdet Jura, i Skattestyrelsen.

Din kommende arbejdsplads
Vi arbejder med en lang række forskellige og udfordrende strafferetlige problemstillinger inden for skatte- og afgiftsstrafferetten og bidrager til at understøtte, at straffesagerne i Skattestyrelsens straffesagsenheder behandles ensartet og korrekt. Vi arbejder også med en række tværgående koordineringsopgaver, proces- og strategiarbejde samt diverse tal- og analyseopgaver.

Vi arbejder primært sammen i teams og løser mange af vores opgaver i samarbejde. Derfor er det vigtigt, at du kan se fordelene i denne arbejdsform og ved, hvordan du selv bidrager til et godt samarbejde.

Arbejdsopgaverne er mangeartede og komplekse og omfatter blandt andet:

  • Generel og konkret lovfortolkning, såvel mundtlig som skriftlig, i forbindelse med besvarelser af henvendelser fra kolleger
  • Juridisk sparring for øvrige enheder, både i forhold til generelle spørgsmål og i forhold til konkrete sager
  • Minister- og direktionsbetjening
  • Lovforberedende arbejde
  • Udarbejdelse af information om ny lovgivning i form af styresignaler, interne meddelelser og ajourføring af Den juridiske vejledning
  • Samarbejde med andre myndigheder og deltagelse i diverse samarbejdsfora

Vi tilbyder dig en fleksibel hverdag, hvor du har stor mulighed for selv at planlægge dine opgaver og din arbejdsdag.

Chefkonsulent Anette Præstegaard fortæller om sin hverdag i kontoret ”I Straffeproces arbejder vi med super spændende opgaver i spændingsfeltet mellem skatteret, strafferet og proces, og opgaverne strækker sig fra konkrete juridiske opgaver til lovforberedende arbejde og ministerbetjeningsopgaver. Vi arbejder meget selvstændigt, men bruger hinanden som sparringspartnere for at sikre kvaliteten i arbejdet. Der er alle muligheder for fordybelse på et område – det er virkelig et arbejde, der giver mening.”

Skat er ikke enkelt. Men det er vigtigt. Derfor lægger vi vægt på høj faglighed
Vi forestiller os, at du er uddannet cand.jur., og at du er en erfaren og fagligt dygtig jurist, der er bredt funderet og har stærke kompetencer på det strafferetlige område. Det er endvidere en fordel, hvis du også har kendskab til skatte- og afgiftsret. Vi er jævnligt med til at videreformidle emner inden for kontorets område, så det er en fordel, hvis du har lyst til og erfaring med at formidle din viden over for en større kreds af deltagere.

Derudover lægger vi vægt på, at du:

  • er grundig, har et højt refleksionsniveau og følger dine opgaver helt til dørs
  • har en proaktiv og analytisk tilgang til dine arbejdsopgaver
  • kan arbejde med flere opgaver ad gangen, bevare overblikket og samtidig har øje for detaljen
  • er selvstændig, initiativrig og resultatorienteret
  • er en holdspiller, der værdsætter værdien i samarbejde og trives med mange kontaktflader på tværs af en stor organisation
  • er en dygtig kommunikator, der har fokus på enkel, korrekt og let forståelig/tydelig kommunikation i dialogen med dine kolleger

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning inkl. CV og dokumentation for uddannelse via linket ”Søg stillingen” senest søndag d. 9. januar 2022. Samtaler forventes at blive afholdt i uge 2 - 3. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest og referencer.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Helle Blendstrup Sørensen, tlf. 72 38 23 31.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere (AC) i staten.

Ansættelse vil være i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Tiltrædelse ønskes senest d. 1. marts 2022.

Arbejdsstedet er Copenhagen Towers på Hannemanns Allé 25, 2300 København S i Ørestaden.

Skattestyrelsen opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • København S
  • Søndag den 09. januar 2022

Lignende jobs

  • Jurist (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob får du lov til at tage et stort ansvar og tilpasse en bred vifte af opgaver til dine interesser. Du får en alsidig rolle med mulighed for at beskæftige dig med miljøre..
    • Jurist
    • København
    Få mere info
  • Jurist i København

    Har du lyst til at hjælpe landets bilvirksomheder med branchejuridiske spørgsmål? Vil du være en del af et velfungerende team, hvor service overfor medlemmer og samarbejde med kolleger har højeste .
    • Jurist
    • København
    Få mere info
  • Jurist i København Ø

    Vil du gøre en forskel i [xxxxx] og sætte dit præg på en nyoprettet rolle som teamleder for vores GDPR-team i afdelingen for informationssikkerhed? Om jobbet Du bliver spillende træner..
    • Jurist
    • København Ø
    Få mere info
  • Jurist i København K

    Opportunity About the jobAt Maersk we are embarking on an industry-defining transformation, on a bold new direction, expanding our capabilities to become a true end-to-end logistics provider .
    • Jurist
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i København S over tid

Dato Alle jobs som jurister
5. juli 2024 9
4. juli 2024 8
3. juli 2024 8
2. juli 2024 8
1. juli 2024 8
30. juni 2024 8
29. juni 2024 8
28. juni 2024 8
27. juni 2024 8
26. juni 2024 8
25. juni 2024 8
24. juni 2024 8
23. juni 2024 8
22. juni 2024 8
21. juni 2024 8
20. juni 2024 7
19. juni 2024 6
18. juni 2024 4
17. juni 2024 3
16. juni 2024 3
15. juni 2024 3
14. juni 2024 3
13. juni 2024 3
12. juni 2024 3
11. juni 2024 3
10. juni 2024 4
9. juni 2024 4
8. juni 2024 4
7. juni 2024 4
6. juni 2024 4
5. juni 2024 4