Skarpe jurister med interesse for straffesager til Straffesagsenhed i Skattestyrelsen i København

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Brænder du for at behandle straffesager vedrørende skattely og ”money transfer” samt straffesager inden for alle fagområder i Skatteforvaltningen? Hvis du kan svare ja til det, så er du muligvis vores nye kollega i Straffesagsenhed 4 i København.

Dine arbejdsopgaver
Som sagsbehandler hos os får du en bred vifte af arbejdsopgaver, der bl.a. omfatter:

  • ansvarsvurdering af straffesager
  • afholdelse af møder med sigtede og rådgivere
  • udarbejdelse af bødeforlæg samt udarbejdelse af tiltalebegæringer til politiet
  • samarbejde med politi- og anklagemyndighed
  • ledelse af projekter i enheden

Din profil
Som jurist eller erhvervsjurist er du oplagt til stillingen, men du kunne også have en anden uddannelsesmæssig baggrund såsom skatterevisor, cand.merc.aud. eller en anden relevant baggrund.

Kendskab til strafferet er en fordel, men ikke en nødvendighed, da vi gerne lærer vores nye kollegaer op. Interessen for området er dog vigtig. Det er også et plus, hvis du har erfaring med sagsbehandling - det kan fx være fra en kontrolenhed i Skattestyrelsen eller fra politiet/anklagemyndigheden -, ligesom det er en fordel, hvis du har kendskab til straffe-, skatte- og/eller afgiftsret.

Derudover lægger vi vægt på, at du:

  • har fokus på retssikkerhed og ordentlighed
  • er resultatorienteret og har overblik over egne sager
  • er en god kollega, der sætter pris på videndeling og faglig sparring
  • er i stand til at arbejde fleksibelt og selvstændigt
  • er en stærk kommunikator både i skrift og tale, som kan formidle svære juridiske begreber på et forståeligt sprog

Om Straffesagsenhed 4
I straffesagsenhed 4 har vi det landsdækkende ansvar for behandlingen af straffesager vedrørende skattely, herunder bl.a. Panama Papers, ligesom vi behandler straffesager om pengeoverførsler til og fra udlandet. Da sagerne vedrørende skattely ofte er komplicerede, har vi løbende et tæt samarbejde med politi- og anklagemyndigheden om sagerne.

Udover skattelysagerne har vi ansvaret for at behandle de straffesager, der geografisk hører til i landsdelen, og behandler derfor også andre typer af skattestraffesager mod borgere og rådgivere samt skatte- og momsstraffesager mod alle typer af virksomheder og selskaber.

Om straffesagsenhederne
I straffesagsenhederne lægger vi stor vægt på retssikkerhed og høj faglighed. Vores fælles fundament er videndeling, samarbejde og et godt arbejdsmiljø. Vi har fokus på resultater og effektiv sagsbehandling, og samtidig er vi bevidste om, at det bedste resultat skabes ved at løfte i flok. Vi løser derfor mange af vores opgaver i projekter, hvor vi sikrer løbende sparring og faglig udvikling. Du vil blive en del af en enhed med et stærkt fagligt engageret miljø, en bred medarbejderprofil og en uformel omgangstone, hvor vi prioriterer trivslen højt.

Om Straf- og Procesafdelingen i Skattestyrelsen – din nye afdeling
Der er seks straffesagsenheder i Danmark. Straffesagsenhederne hører organisatorisk til fagområdet Jura, og er placeret i Straf- og Procesafdelingen.

Ansøgning og kontakt
Send ansøgning, CV, eksamenspapirer og eventuelt yderligere materiale via linket ”søg stillingen” senest tirsdag den 22. februar 2022 klokken 12.00. Samtaler forventes afholdt løbende, og tiltrædelse ønskes snarest muligt. Der kan indgå en case i forbindelse med rekrutteringsprocessen.

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte funktionsleder Jakob Bjørnager, tlf. 72 37 83 76, chefkonsulent Lissi E. Edvardsen, tlf. 72 37 98 91 eller chefkonsulent Maria Storm Nymark, tlf. 72 38 29 42.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet, reference, restanceoplysninger og straffeattest.

Arbejdsstedet er Copenhagen Towers, Hannemanns Allé 25, 2300 København S.

Skattestyrelsen opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • København S
  • Tirsdag den 22. februar 2022

Lignende jobs

  • Engageret jurist/advokat til Erhvervsjuridisk Rådg...

    Fri kontakt
    Er du en dygtig jurist eller advokat med passion for entrepriseret? Har du lyst til at blive en del af et stærkt fagligt miljø i DI Byggeri? Så har vi en tidsbegrænset stilling til juli 2025, der kunne være noget for dig! Om jobbet. Vi søger en engageret kollega med erfaring inden for entrepriseret.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Personalejuridisk koordinator med interesse for Pe...

    Fri kontakt
    Bliv en uundværlig del af vores supportteam. Trives du med at være et centralt omdrejningspunkt i en dynamisk organisation? Har du et skarpt øje for detaljer, og et talent i at holde styr på frister og deadlines? Så er vi på udkig efter dig som vores nye koordinator i Supportteam for Personalejura i Dansk Industri.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Jura- eller erhvervsjurastuderende til juridisk rå...

    Fri kontakt
    Vil du have et af Danmarks bedste og mest udviklende juridiske studiejobs? Så har du nu mulighed for at blive juridisk rådgiver i DI Personalejura. Du kommer med helt i front, når danske virksomheder har brug for ansættelses- og arbejdsretlig rådgivning.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • CLOSED - Contract Manager

    Are you skilled within contract management with a robust legal background? Do you possess a unique blend of commercial acumen and legal expertise, ready to make impactful business decisions? If so,.
    • Jurist
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i København S over tid

Dato Alle jobs som jurister
18. september 2024 5
17. september 2024 2
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 4
11. september 2024 6
10. september 2024 5
9. september 2024 5
8. september 2024 5
7. september 2024 5
6. september 2024 7
5. september 2024 5
4. september 2024 9
3. september 2024 8
2. september 2024 8
1. september 2024 7
31. august 2024 7
30. august 2024 7
29. august 2024 6
28. august 2024 6
27. august 2024 6
26. august 2024 4
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 3
20. august 2024 2
19. august 2024 2