Proaktiv og pragmatisk Information Security Specialist til 3

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København SV

Hos teleselskabet 3 tror vi på, at der er stor synergi i at tænke styring af databeskyttelse og informationssikkerhed sammen, og at vi gør det bedst, når vi finder den helt rette balance mellem at adressere risici og samtidig sikre innovationsevnen i tæt samspil med forretning og IT. Derfor leder vi efter en ny kollega, som er klar til at indtage rollen som Information Security Specialist og vil være med til at sætte rammen og styrke vores kultur inden for informations- og datasikkerhed.

Sæt vind i sejlene

Vi er på udkig efter dig, der vil være med til at sætte endnu mere vind i sejlene i et framework, der er regulatorisk compliant, og som samtidig kan bruges og forstås af folk uden indgående viden eller indsigt i området.

I rollen kommer du derfor til at arbejde på tværs af hele organisationen, vores ejere, søsterselskaber samt relevante myndigheder – herunder især IT-sikkerhed, Risikostyring og vores GRC board. GRC-afdelingen, der primært er placeret i vores anden forsvarslinje, er en del af 3’s juridiske afdeling under 3’s juridiske direktør. Afdelingen består foruden dig af en kollega, der har ansvaret for Data Protection, og du vil referere til vores Manager of Governance, Risk & Compliance.

Du bliver en del af et lille, men stærkt team. Vi går til opgaverne med stort engagement og en uformel omgangstone. Selv om der er opgaver nok at tage fat på, vægter vi også højt, at der er en god balance mellem arbejds- og privatliv. Humor, sammenhold, fleksibilitet og diversitet er nøgleord for os.

Løsningsorienteret og struktureret

Du har en pragmatisk tilgang til arbejdet og har mod på at skabe fremdrift i en virksomhed, der opererer efter parolen ”Hvor der er vilje, er der vej”. Du er derfor løsningsorienteret og god til at begå dig i en organisation, der er drevet af at levere stærke resultater og vækste i markedet.

Du trives med at have fingeren på pulsen og kan udfordre vores fokus på at finde og afværge risici, før de rammer os. Du er struktureret, og du kommer også gerne med forslag til, hvordan vi kan blive endnu bedre til at styre vores informationssikkerhed gennem vores politikker, kontrolmiljø og træning.

Du får ansvaret for at

  • sikre implementering og vedligeholdelse af vores ledelsessystem (ISMS), der følger ISO/IEC 27001-standarden, som vi styrer efter
  • vedligeholde og omsætte krav til operationelle politikker, procedurer og retningslinjer
  • varetage gennemførsel af konsekvens- og risikovurderinger og udarbejde informationssikkerhedsmæssige krav til såvel vores leverandører som vores egne løsninger
  • styrke risikohåndtering, kontrolrammeværk samt løbende implementere nødvendige kontroller
  • sikre en effektiv og operationel forankring i organisationen ved at gennemføre træning og awareness blandt vores medarbejdere.

Det vil endvidere være en fordel, men er ikke et krav, at du har relevante certificeringer eller efteruddannelse inden for informationssikkerhed eller har evnen og lysten til at oparbejde disse kompetencer (fx CISSP, CISM eller NIST). Endvidere vil erfaring indenfor projektledelse være en stor fordel.

Hvad du præcis er uddannet, er ikke så vigtigt for os – det afgørende er, at du har den relevante erfaring. Desuden er det en fordel, hvis du har kendskab til telebranchen og fx ENISA, men det er ikke et krav.

Du bliver en del af noget helt særligt

Hos 3 får du billet til et fællesskab af 700 dygtige medarbejdere, som er dedikerede i en sjælden grad. Din personlighed kan bane vejen for en stærk karriere her hos os, hvor der er plads til forskellighed og store drømme. Vi tilbyder gode udviklingsmuligheder, lækre medarbejderfordele og en uformel tone. Janteloven bruger vi ikke. Til gengæld har vi det sjovt, og vi er ikke blege for at fejre vores succeser og belønne gode resultater.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • København SV

Lignende jobs

  • Jurist (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob får du lov til at tage et stort ansvar og tilpasse en bred vifte af opgaver til dine interesser. Du får en alsidig rolle med mulighed for at beskæftige dig med miljøre..
    • Jurist
    • København
    Få mere info
  • Jurist i København

    Har du lyst til at hjælpe landets bilvirksomheder med branchejuridiske spørgsmål? Vil du være en del af et velfungerende team, hvor service overfor medlemmer og samarbejde med kolleger har højeste .
    • Jurist
    • København
    Få mere info
  • Jurist i København Ø

    Vil du gøre en forskel i [xxxxx] og sætte dit præg på en nyoprettet rolle som teamleder for vores GDPR-team i afdelingen for informationssikkerhed? Om jobbet Du bliver spillende træner..
    • Jurist
    • København Ø
    Få mere info
  • Jurist i København K

    Opportunity About the jobAt Maersk we are embarking on an industry-defining transformation, on a bold new direction, expanding our capabilities to become a true end-to-end logistics provider .
    • Jurist
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i København SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i København SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i København SV over tid

Dato Alle jobs som jurister
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 2
20. juni 2024 3
19. juni 2024 5
18. juni 2024 5
17. juni 2024 5
16. juni 2024 5
15. juni 2024 5
14. juni 2024 5
13. juni 2024 5
12. juni 2024 5
11. juni 2024 5
10. juni 2024 5
9. juni 2024 6