Juridisk konsulent med høj faglighed til Retsenheden i Ankestyrelsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København SV

Har du fagligheden og erfaringen til at udvikle og understøtte høj kvalitet i Ankestyrelsens sagsbehandling? Er du en kompetent faglig sparringspartner? Og kan du formidle jura klart og præcist? Så er du måske vores nye konsulent i Retsenheden.

Retsenheden er en tværgående enhed i Ankestyrelsen. Retsenheden har bl.a. ansvaret for at udvikle og gennemføre projekter, der generelt understøtter kvaliteten af Ankestyrelsens sagsbehandling, bl.a. et arbejde med styrelsens begrundelser. Derudover understøtter Retsenheden alle andre funktioner i styrelsen med vurdering af særligt vanskelige og komplekse juridiske spørgsmål, herunder den principielle sagsbehandling, ombudsmandssager, større høringer samt spørgsmål i forhold til forvaltningsretten, databeskyttelseslovgivningen og retssikkerhedsloven.

Lige nu søger vi i Retsenheden en juridisk konsulent, som har erfaring og viden, og som hurtigt kan bringe den i spil i egne sager og som faglig støtte for kolleger i hele huset.

Forvaltningsretlig rådgivning, vejledning og formidling

Som konsulent i Retsenheden bliver du en af i alt fem medarbejdere.

Du vil få en vigtig rolle i rådgive chefer og sagsbehandlere om komplekse juridiske, herunder forvaltningsretlige spørgsmål. Din erfaring og viden skal også i spil til at fastlægge og formidle praksis inden for vores områder og til at være i dialog med blandt andet andre myndigheder.

En afvekslende hverdag og et stærkt fagligt miljø

Du får en afvekslende hverdag fyldt med udfordringer og ansvar og altid med støtte i et stærkt fagligt, kollegialt miljø. Du får god mulighed for at bringe dine evner i spil og udvikle dig som rådgiver og problemløser inden for forvaltningsretten på højt niveau i samarbejder på tværs af en stor og dynamisk styrelse.

Vi har travlt og kan få opgaver med korte frister. Derfor er vi opmærksomme på at være fleksible med arbejdstid og –sted, så din hverdag også kan hænge sammen.

Om dig

Som vores nye konsulent i Retsenheden lægger vi særlig vægt på, at du

  • har en høj juridisk faglighed – og har særlig tyngde inden for forvaltningsret
  • er en god formidler, som skriver klart og præcist, og som kan kommunikere juraen på en letforståelig måde, herunder også ved undervisning internt og eksternt
  • kan give tydelig og konstruktiv faglig vejledning samt anvise løsninger
  • kan skabe gode samarbejdsrelationer både internt i styrelsen og udadtil
  • arbejder med høj grad af selvstændighed samt styring i forhold til overholdelse af deadlines, har helhedsblik og stor arbejdskapacitet,
  • har flere års relevant erfaring fra anden myndighed eller institution end Ankestyrelsen.

Det praktiske

Ankestyrelsen har adresser i København og Aalborg. Som vores nye konsulent vil din arbejdsplads være på Teglholmsgade i København. Ansættelsesområdet er Social- og Ældreministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner.

Du bliver ansat efter overenskomsten for akademikere i staten som enten special- eller chefkonsulent afhængigt af dine kvalifikationer og erfaringsniveau. Tiltrædelse 1. januar 2023 eller efter nærmere aftale.

Vil du vide mere om os eller stillingen?

Du er meget velkommen til at kontakte retschef Stine Tolstrup Christensen på 41 99 18 16 eller [email protected]. Du kan også læse om Ankestyrelsen på www.ast.dk.

Vil du være vores kollega?

Så glæder vi os til at modtage din ansøgning med CV, eksamensbevis og øvrige relevante dokumenter senest søndag den 23. oktober 2022.

Du skal søge stillingen via linket her i opslaget.

Vi forventer at afholde samtaler i slutningen af uge 43.

Vi opfatter mangfoldighed i medarbejdergruppen som en styrke. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset alder, køn, religion, handicap, etnisk tilhørsforhold mv. til at søge stillingerne.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • København SV
  • Søndag den 23. oktober 2022

Lignende jobs

  • Personalejuridisk koordinator med interesse for Pe...

    Fri kontakt
    Bliv en uundværlig del af vores supportteam. Trives du med at være et centralt omdrejningspunkt i en dynamisk organisation? Har du et skarpt øje for detaljer, og et talent i at holde styr på frister og deadlines? Så er vi på udkig efter dig som vores nye koordinator i Supportteam for Personalejura i Dansk Industri.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Jura- eller erhvervsjurastuderende til juridisk rå...

    Fri kontakt
    Vil du have et af Danmarks bedste og mest udviklende juridiske studiejobs? Så har du nu mulighed for at blive juridisk rådgiver i DI Personalejura. Du kommer med helt i front, når danske virksomheder har brug for ansættelses- og arbejdsretlig rådgivning.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Jurister til forvaltningsretlig rådgivning på digi...

    Har du gode formidlingsevner, og vil du være med til at udbrede en god forvaltningskultur i Danmarks største styrelse? Har du samtidig lyst til at bidrage til, at [xxxxx] udvikler it-løsn..
    • Jurist
    • København S
    Få mere info
  • Jurist til spændende opgaver i velfærdsstatens mas...

    Vil du være en del af statens maskinrum, hvor vi sikrer finansieringen af velfærdssamfundet? Trives du i en juridisk rådgivende rolle med en stor kontaktflade, hvor du hjælper dine kollegaer, når d..
    • Jurist
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i København SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i København SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i København SV over tid

Dato Alle jobs som jurister
1. oktober 2024 1
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1
26. september 2024 2
25. september 2024 2
24. september 2024 2
23. september 2024 2
22. september 2024 2
21. september 2024 2
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2