It Contract Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

I Banedanmark vil vi gerne have fuld værdi af vores kontrakter, og vi søger derfor en It Contract Manager til vores It-afdeling.

Vi har fokus på løbende at forbedre vores kontraktstyring, og i den forbindelse ønsker vi en ny kollega, der har lyst til at bidrage og deltage i den videre proces med udarbejdelsen af Contract Management-disciplinen i Banedanmarks It-afdeling.

It-afdelingen består af ca. 60 medarbejdere, og er præget af en uformel omgangstone, hvor der både er plads til fordybelse og snakke hen over bordene. Du vil indgå i Staben, som består af i alt seks medarbejdere, og hvor du vil blive den syvende. Staben refererer direkte til Banedanmarks It-chef.

Et job med høj faglighed og næse for den gode kontrakt

Du skal, i samarbejde med vores anden Contract Manager, lave kontinuerlig og struktureret opfølgning på vores It-kontrakter for at sikre, at vores kontrakter er opdaterede, og at vi dermed ikke går glip af optimeringsmuligheder. Dine opgaver indebærer blandt andet:

  • Bistand til kontraktforhold
  • Kontraktforhandling
  • Kontraktkoncipering
  • Bistå ved mindre konkurrenceudsættelser og indkøb gennem SKI-aftaler
  • Bistå It-området i udbudssager og udførelsen heraf
  • Implementering af kontrakter

Du skal i samarbejde med Banedanmarks øvrige forretningsområder og vores leverandører sikre, at kontrakterne overholdes, samt yde rådgivning om de forskellige kontraktformer og gøre dit til, at interne regler og lovgivning følges.

Dine kvalifikationer

Du trives i en tværgående rolle med en bred kontaktflade. Du er god til at kommunikere, du er ansvarsfuld og sætter en ære i at overholde dine aftaler. Du er en teamplayer og trives samtidigt med at arbejde selvstændigt. Derudover sætter du pris på den gode stemning og bidrager aktivt hertil.

Vi forestiller os:

  • At du har en relevant baggrund, fx cand.merc.jur, cand.jur eller anden relevant akademisk baggrund, hvor du sideløbende har opnået solidt kendskab til kontraktretten
  • At du har gode analytiske kompetencer og formidlingsevner, både skriftligt og mundtligt
  • At du har erfaring og trives med mange interessenter i dit arbejde
  • At du har et drive og er god til at sætte dig ind i nye problemstillinger

Det vil være et plus, men ikke et krav, at du har erfaring med brugen af SKI-aftaler og kendskab til de forskellige udbudsformer, og hvad der følger heraf.

Det er ikke et krav, at du har arbejdet med it-kontrakter før, men det vil være en fordel at have flair for it og lysten til at sætte dig ind i de tekniske aspekter af en kontrakt. Kan du også navigere i en politisk organisation, er dette et plus.

Hvad vi tilbyder

Arbejdsstedet er i København på vores hovedkontor, som er en stor, lys og ny bygning, som vi deler med fire andre styrelser. Her er en fælles kantine, café, motionsrum og diverse andre faciliteter. Det er nemt at komme hertil, hvad enten du kommer med tog, i bil, eller på cykel.

Du vil blive del af en it-afdeling, hvor der i øjeblikket gennemføres mange forskellige projekter og udbud, så du vil blive involveret i tværgående, komplekse opgaver sammen med dine fagligt dygtige kollegaer. Vi har en ambition om at gøre vores contract management endnu bedre, end den er i dag, og du vil blive en del af denne udvikling i samarbejde med medarbejdere i og uden for It-området, din Contract Manager-kollega og vores leverandører.

Løn
Du ansættes i henhold til A/C-overenskomsten, og lønnen fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer.

Ansøgning og kontakt
Vil du vide mere, så kontakt områdechef Morten Søndervang Sohrt på telefon +45 2163 9833.
Send din ansøgning og cv hurtigst muligt og senest den 15. august 2021. For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg stillingen” og følger instruktionerne.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • København V
  • Søndag den 15. august 2021

Lignende jobs

  • Jurist i København V

    Fri kontakt
    Er du en dygtig juridisk rådgiver med blik for både det nære og det store perspektiv? Så kan du komme til at spille en vigtig rolle i DI’s ambition om at skabe den bedste og mest moderne service inden for arbejds- og ansættelsesretten.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Jurist i København

    Senior Jurist eller Advokat til Danmarks stærkeste rådgivning indenfor arbejds- og ansættelsesret Er du en erfaren juridisk rådgiver med blik for både det nære og det store perspektiv? Så kan d..
    • Jurist
    • København
    Få mere info
  • Jurist (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob får du frie rammer og ansvaret at virksomheden er GDPR compliant. Her skal du altså gøre brug af din viden om GDPR og drive projektet, der skal hjælpe dine kollegaer t..
    • Jurist
    • København
    Få mere info
  • Jurist i Frederiksberg

    Er du klar til at udfordre dig selv som IT Contract Manager, uanset om du er nybegynder eller erfaren? Har du lyst til at arbejde med kontraktstyring af nogle af de største it-kontrakter i Danm..
    • Jurist
    • Frederiksberg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i København V over tid

Dato Alle jobs som jurister
27. juli 2024 0
26. juli 2024 0
25. juli 2024 0
24. juli 2024 0
23. juli 2024 0
22. juli 2024 0
21. juli 2024 0
20. juli 2024 0
19. juli 2024 0
18. juli 2024 0
17. juli 2024 0
16. juli 2024 0
15. juli 2024 0
14. juli 2024 0
13. juli 2024 0
12. juli 2024 0
11. juli 2024 0
10. juli 2024 0
9. juli 2024 0
8. juli 2024 0
7. juli 2024 0
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0