Erfaren og skarp jurist til arbejdet med forvaltning af fortidsminder og fredede bygninger

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Er du fuldstændig hjemme i forvaltningsretten? Har du interesse for det kulturarvsfaglige område? Kan du formidle det juridiske stof til dine kolleger og arbejde tværfagligt?

Så er du sikkert den engagerede jurist og kollega, som vi gerne vil have i vores proaktive og løsningsorienterede ressourceteam i Center for Kulturarv. Vi støtter vores dygtige kolleger i at passe på den kulturarv, som alle gerne skal kunne glæde sig over nu og i fremtiden.

Om jobbet
I Center for Kulturarv arbejder vi som myndighed med kulturarvsområdet, herunder fredede bygninger, arkæologi, fortidsminder, verdensarv, diger og planområdet. Du kommer til at arbejde sammen med mange faggrupper, og du bidrager til at skabe yderligere forvaltningsmæssig kvalitet, stringens og åbenhed i sagsbehandlingen til glæde for både kulturarven og dens ejere. Du styrker centret på det juridiske område omkring såvel sagsbehandling som i det generelle lovarbejde.

Du bliver en del af centrets ressourceteam og kommer til at arbejde tæt sammen med teamets anden jurist. Dine kolleger i teamet er derudover økonomer, administrative medarbejdere og servicemedarbejdere, og vi løser i fællesskab opgaver på tværs af centret.

Dine opgaver vil blandt andet omfatte:

  • Løsning af juridiske – navnlig forvaltningsretlige – problemstillinger, der knytter sig til sagsbehandling.
  • Sparring med og vejledning af chefer og kolleger i forhold til centrets opgaver, både i konkrete sager og ved udredning af generelle juridiske problemstillinger.
  • Udvikling og kvalitetssikring af kontorets opgaveløsning, bl.a. ved at være med til at styrke og standardisere den almindelige sagsbehandling med et forvaltningsretligt blik.
  • Bistå ved fortolkning, ændringer og udarbejdelse af love, bekendtgørelser, vejledninger m.v.
  • Medvirke ved ministerbetjening.
  • Indgå i tværfagligt samarbejde både internt og på tværs af styrelsens enheder og centre.

Om dig
Du er uddannet jurist eller lignende, og det er et plus, men ikke et krav, at du har erfaring med juridisk sagsbehandling fra for eksempel centraladministrationen, en kommune, et advokatkontor m.v. Du har stor interesse for og kendskab til det offentligretlige område og er helt hjemme i forvaltningsretten. Du har kendskab til – eller lyst til at tilegne dig viden om - det kulturarvsfaglige område. Du er god til formidle juridisk stof og i særdeleshed god til at gå i dialog med andre faggrupper og kan med sikker hånd yde dem hjælp til at komme videre. Du bruger it ubesværet.

Derudover lægger vi vægt på, at du:

  • Er god til at organisere din tid og prioritere dine opgaver.
  • Evner at sætte fokus på det væsentlige i en sag og formulere dig præcist.
  • Kan balancere aktiv lytning og gennemslagskraft.
  • Naturligt etablerer relationer og netværk såvel internt som eksternt.
  • Både kan give og modtage konstruktiv feedback.
  • Kan indgå i og bidrage til et fagligt miljø med fokus på kulturarv.

Vi tilbyder
Ressourceteamet har ni dedikerede medarbejdere med forskellig faglig viden og baggrund. Vi gør hver dag vores bedste for at støtte de to områder Fortidsminder og Bygningsfredning med hver cirka 20 medarbejdere, herunder arkæologer, arkitekter, bygningskonstruktører, kunsthistorikere og historikere. Vi er alle stolte af at være med til at passe på kulturarven i Danmark, og vi arbejder i hyggelige lokaler i Nykøbing Falster, der er en by i udvikling i skønne, landskabelige omgivelser. Atmosfæren er god, tonen venlig og afslappet, og selv om vi har meget at se til, er der også fokus på udvikling og trivsel.

Løn og ansættelsesvilkår
Der er tale om en fuldtidsansættelse som fuldmægtig eller specialkonsulent afhængig af kompetencer. Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikerne.

Arbejdsstedet er Nykøbing Falster, hvor styrelsens opgaver vedrørende kulturarv er placeret.

Information og ansøgning
Du kan læse mere om os på www.slks.dk. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt specialkonsulent og jurist Jeannette Klit Thomasberg 51 29 83 81 / [email protected]

Ansøgning sendes via det elektroniske ansøgningsmodul på www.slks.dk/job senest den 5. oktober. Du bliver guidet igennem rekrutteringsprocessen, når du trykker på knappen ”Søg stillingen” nederst på siden. Du bedes vedhæfte CV, eksamensbeviser og andre relevante bilag. Vi forventer at holde jobsamtaler i uge 41.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • København V
  • Tirsdag den 05. oktober 2021

Lignende jobs

  • Personalejuridisk koordinator med interesse for Pe...

    Fri kontakt
    Bliv en uundværlig del af vores supportteam. Trives du med at være et centralt omdrejningspunkt i en dynamisk organisation? Har du et skarpt øje for detaljer, og et talent i at holde styr på frister og deadlines? Så er vi på udkig efter dig som vores nye koordinator i Supportteam for Personalejura i Dansk Industri.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Jura- eller erhvervsjurastuderende til juridisk rå...

    Fri kontakt
    Vil du have et af Danmarks bedste og mest udviklende juridiske studiejobs? Så har du nu mulighed for at blive juridisk rådgiver i DI Personalejura. Du kommer med helt i front, når danske virksomheder har brug for ansættelses- og arbejdsretlig rådgivning.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Erfaren uddannelsesjurist til Studieservice på [xx...

    Har du en stærk faglighed inden for uddannelsesjura, og ønsker du at være en central rådgiver for ledelse, medarbejdere og studerende? Vil du spille en nøglerolle i at sikre overholdelse af lovgivn..
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Jurist eller Advokat med selskabsretlig profil

    [xxxxx] Juras rådgivning omfatter alle aspekter af juraen, bortset fra ansættelses-, arbejdsmiljø- og skatteret. Vi afdækker juridiske og regulatoriske risici og arbejder bl.a. med kontrakt- og ent..
    • Jurist
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i København V over tid

Dato Alle jobs som jurister
4. oktober 2024 1
3. oktober 2024 1