Bolig- og Planstyrelsen søger en jurist med interesse for EU, bæredygtighed og byggeri

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Er du nysgerrig og har du mod på at være med til at udvikle rammerne for et sikkert, sundt og bæredygtigt byggeri i Danmark, så har vi en ledig stillinger med gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Kom med på et stærkt fagligt hold, hvor opgaverne har stor politisk bevågenhed!

Om opgaverne

I Bolig- og Planstyrelsen er der på byggeriområdet for øjeblikket særlig fokus på arbejdet med at implementere den nationale strategi for bæredygtigt byggeri, som er regeringens sektorhandlingsplan for bygge- og anlægssektoren. Aftalen indeholder 21 konkrete initiativer, hvor en række af dem allerede er i gangsat. Til næste år skal aftalen også omsættes til konkrete bestemmelser i Bygningsreglementet.

En anden vigtig opgave er EU’s revision af kravene til byggematerialer. Her er der fokus på grundlaget for brug af bæredygtige byggematerialer, som kan indgå i et mere bæredygtigt byggeri. Det er en opgave som netop er igangsat.

Generelt for vores opgaver gælder det, at måden vi løser dem på har stor betydning for en bred kreds af interessenter inden for byggeriet. Vores opgaver kan kun løses i et samspil af viden fra flere faggrupper. Derfor består byggeri af ingeniører, jurister og generalister, som har respekt for hinandens fagligheder og kender værdien af at dele viden med hinanden. Byggeri består af to personaleledere og ca. 30 medarbejdere.

Om dig

Til at hjælpe os med at løse de mange spændende opgaver søger vi en jurist, som skal have en særlig rolle ift. implementering af diverse forordninger og direktiver vedr. byggeri i national lovgivning, samt bidrage til at omsætte strategi for bæredygtigt byggeri til konkrete bestemmelser. Derudover vil der også være berøring med fagområdets mange EU-relaterede opgaver.

Som jurist i byggeri vil man skulle indgå i tæt samarbejde med højt specialiserede teknikere og dygtige generalister både i forbindelse med udvikling af regler og håndtering af politiske sager.

For stillingen gælder det, at de konkrete arbejdsopgaver vil afhænge af dine kompetencer og erfaring, men opgaverne vil ud over ovennævnte også bestå i udarbejdelse af ministerbesvarelser, samt tæt løbende dialog med vores interessenter og samarbejdsparter, der er væsentlig for løsning af vores opgaver.

Vi forventer at du:

  • Har en baggrund som cand.jur.
  • Er analytisk stærk og formår at sætte dig ind i regler, forordninger og direktiver vedr. tekniske områder
  • Er interesseret i og gerne har kendskab til EU’s lovarbejde
  • Kan arbejde selvstændigt og ansvarsfuldt
  • Trives i et miljø præget af politisk fokus samt en bred vifte af eksterne samarbejdspartnere og interessenter

Vi søger både nyuddannede og personer med erfaring og gerne fra centraladministrationen. Erfaring inden for EU, bæredygtighed eller byggeriområdet er endvidere en fordel.

Vi tilbyder en arbejdsplads med kloge, engagerede og søde kolleger, der arbejder for at skabe de bedste rammer for byggeriet i Danmark. Der kan være perioder med en højere arbejdsbelastning, men arbejdstilrettelæggelsen er fleksibel og giver plads til fritid og familieliv.

Om Bolig- og Planstyrelsen

Bolig- og Planstyrelsen er en nyoprettet styrelse under Indenrigs- og Boligministeriet med ca. 175 medarbejdere. Vi har ansvar for en bred vifte af opgaver inden for bl.a. bolig-, bygge- og planområdet. Vi er en ambitiøs og moderne myndighed, som lægger vægt på at skabe resultater af høj faglig kvalitet, og på et godt og tillidsfuldt samarbejde med vores interessenter og samarbejdspartnere.

Om ansættelsen

Ansættelsen sker efter gældende overenskomst mellem relevant faglig organisation og Finansministeriet med mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer. Afhængig af erfaring og kvalifikationer vil der være tale om indplacering som henholdsvis fuldmægtig eller specialkonsulent.

Stillingen er på 37 timer ugentlig og er til besættelse 1. december 2021 eller snarest muligt derefter.

Du kan få mere at vide om stillingen hos personaleleder Berit Ipsen Hansen på tlf. 4178 1920.

Ansøgning

Send din ansøgning, CV og eksamensbevis senest den 27. oktober 2021 kl. 12.00, men også meget gerne før.

Samtaler forventes afholdt løbende.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • København V
  • Onsdag den 27. oktober 2021

Lignende jobs

  • Jurist (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob får du lov til at tage et stort ansvar og tilpasse en bred vifte af opgaver til dine interesser. Du får en alsidig rolle med mulighed for at beskæftige dig med miljøre..
    • Jurist
    • København
    Få mere info
  • Jurist i København

    Har du lyst til at hjælpe landets bilvirksomheder med branchejuridiske spørgsmål? Vil du være en del af et velfungerende team, hvor service overfor medlemmer og samarbejde med kolleger har højeste .
    • Jurist
    • København
    Få mere info
  • Jurist i København Ø

    Vil du gøre en forskel i [xxxxx] og sætte dit præg på en nyoprettet rolle som teamleder for vores GDPR-team i afdelingen for informationssikkerhed? Om jobbet Du bliver spillende træner..
    • Jurist
    • København Ø
    Få mere info
  • Jurist i København K

    Opportunity About the jobAt Maersk we are embarking on an industry-defining transformation, on a bold new direction, expanding our capabilities to become a true end-to-end logistics provider .
    • Jurist
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i København V over tid

Dato Alle jobs som jurister
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0