Medarbejder med interesse for samspil mellem it, jura og økonomi

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Boligøkonomi i Bolig- og Planstyrelsen søger en medarbejder, som har interesse for at arbejde i krydsfeltet mellem it, jura og økonomi.

Bolig- og Planstyrelsen (BPST) har ansvaret for udvikling og drift af BOSSINF. BOSSINF er en gruppe af sagsunderstøttende IT-systemer, som administrerer tilsagn og støtte til blandt andet alment nybyggeri, almene renoveringer, friplejeboliger og byfornyelse. BOSSINF er et relativt stort og kompliceret system med mange forskellige typer brugere, f.eks. kommunerne, realkreditinstitutterne, Landsbyggefonden og Udbetaling Danmark.
Vi søger en ny kollega, som skal bidrage til den fortsatte videreudvikling og drift af BOSSINF. For de projekter, du skal lede vil du skulle stå for leverandørkontakten og ansvaret for inddragelsen af kolleger og brugere. Du vil være den ene af to medarbejdere, der primært arbejder med BOSSINF.

Du vil blive en del af et kontor, som arbejder med konsekvensberegninger, statistik, analyser og benchmarking på boligområdet. Opgaverne vedrører specielt den almene boligsektor, private lejeboliger, andelsboliger og byfornyelse, men vedrører også boligmarkedet generelt. Til løsningen af disse opgaver anvender vi Forsker- og Ministerieordningen hos Danmarks Statistik, BBR, CPR, Huslejeregisteret for almene boliger, Regnskabsdatabasen for den almene sektor, og en række andre registre vedrørende den almene sektor og boligmarkedet i det heletaget. Vi lægger statistik på nettet på Boligstat.dk.

Opgaverne varetages i tæt samarbejde med kontoret for almene boliger og byfornyelse, departementet, andre ministerier og relevante interesseorganisationer.

I kontoret er der gode muligheder for at udvikle sine kompetencer ved kurser internt og eksternt. Vi har fleksible arbejdstider og et godt fagligt og socialt fællesskab.

Den ledige stilling

Det job, vi tilbyder, kræver en person med alsidige kompetencer og lyst og evne til at kommunikere med personer med meget forskellig faglig baggrund. Du vil, som nævnt, blive den ene af to medarbejdere på BOSSINF. Du vil få en central, koordinerende funktion mellem IT-, jura- og økonomfaglige ekspertiser. Når der f.eks. vedtages ny lovgivning, som skal implementeres i BOSSINF, vil du kunne få projektlederansvaret for udarbejdelse af de kravsspecifikationer der beskriver regelændringerne til vores IT-leverandør (oversættelse af lovtekst til sagsgange i IT-systemet). Da der er tale om (ofte kompliceret) lovgivning, er det en fordel, hvis du udfordres positivt af at få detaljerne på plads – på en enkel måde.

Opgaverne omfatter blandt andet:

  • Projektledelse, økonomistyring og leverandørstyring. Du er ansvarlig for BPST’s kontakt til systemleverandøren (KMD) og systemets brugergrupper vedrørende dine projekter. Du vil sammen med din nærmeste kollega få ansvaret for at organisere og forberede regelmæssige driftsmøder med leverandøren, styregruppemøder og workshops. Du sørger for, at der sker den nødvendige fremdrift mht. de beslutninger, du har været med til at træffe, f.eks. mht. systemændringer, strategi og udviklingsprojekter.
  • Systemansvar og brugerinddragelse. Du skal bidrage til at sikre, at BOSSINF teknisk set er en solid konstruktion, som udvikles i overensstemmelse med god IT-praksis med fokus på brugervenlighed, arkitektur, stabilitet, sikkerhed, svartider, skalerbarhed mv. Du skal inddrage de forskellige brugergruppers erfaringer med BOSSINF til løbende forbedringer af systemet.

Din profil

Jobbet forudsætter stor selvstændighed, overblik og fleksibilitet. Din præcise uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men vi forudsætter en uddannelse på akademisk niveau og lægger vægt på gode projektlederkompetencer og IT-teknisk indsigt. Vi forudsætter, at du har:

  • Relevant akademisk uddannelse som cand.it., økonom eller lignende
  • Personlig drivkraft – du venter ikke på, at andre skal tage initiativet
  • Gode kommunikationsevner, herunder gode skriftlige formuleringsevner
  • Gode samarbejdsevner

Konkret lægger vi vægt på, at du:

  • Er god til at strukturere problemstillinger og sagsgange (med henblik på IT-oversættelse)
  • Har flair for IT, jura og økonomi
  • Har fokus på IT-systemernes brugere og brugervenlighed
  • Gerne har erfaring med projektledelse

Løn og ansættelsesforhold

Løn efter kvalifikationer og ansættelse efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og AC. Stillingen er på 37 timer ugentligt og til besættelse snarest muligt. Der vil være perioder med højere arbejdsbelastning, men arbejdstilrettelæggelsen er fleksibel og giver god plads til fritid og familieliv.

Om Bolig- og Planstyrelsen

Bolig- og Planstyrelsen er en forholdsvis nyoprettet styrelse under Indenrigs- og Boligministeriet med ca. 175 medarbejdere. Vi har ansvar for en bred vifte af opgaver inden for bl.a. bolig-, bygge- og planområdet. Vi er en ambitiøs og moderne myndighed, som lægger vægt på at skabe resultater af høj faglig kvalitet, og på et godt og tillidsfuldt samarbejde med vores interessenter og samarbejdspartnere.

Yderligere information

Du kan få mere at vide om stillingerne hos kontorchef Lise Heinesen på tlf. 41 71 78 01

Ansøgning

Send din ansøgning, CV og eksamensbevis via Bolig- og Planstyrelsens elektroniske ansøgningsportal her senest d. 13. december 2021 kl. 15.

Ansættelsessamtaler forventes gennemført i uge 50.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • København V
  • Mandag den 13. december 2021

Lignende jobs

  • Jurist i København V

    Fri kontakt
    Er du en dygtig juridisk rådgiver med blik for både det nære og det store perspektiv? Så kan du komme til at spille en vigtig rolle i DI’s ambition om at skabe den bedste og mest moderne service inden for arbejds- og ansættelsesretten.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Jurist i København

    Senior Jurist eller Advokat til Danmarks stærkeste rådgivning indenfor arbejds- og ansættelsesret Er du en erfaren juridisk rådgiver med blik for både det nære og det store perspektiv? Så kan d..
    • Jurist
    • København
    Få mere info
  • Jurist (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob får du frie rammer og ansvaret at virksomheden er GDPR compliant. Her skal du altså gøre brug af din viden om GDPR og drive projektet, der skal hjælpe dine kollegaer t..
    • Jurist
    • København
    Få mere info
  • Jurist i Frederiksberg

    Er du klar til at udfordre dig selv som IT Contract Manager, uanset om du er nybegynder eller erfaren? Har du lyst til at arbejde med kontraktstyring af nogle af de største it-kontrakter i Danm..
    • Jurist
    • Frederiksberg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i København V over tid

Dato Alle jobs som jurister
29. juli 2024 0
28. juli 2024 0
27. juli 2024 0
26. juli 2024 0
25. juli 2024 0
24. juli 2024 0
23. juli 2024 0
22. juli 2024 0
21. juli 2024 0
20. juli 2024 0
19. juli 2024 0
18. juli 2024 0
17. juli 2024 0
16. juli 2024 0
15. juli 2024 0
14. juli 2024 0
13. juli 2024 0
12. juli 2024 0
11. juli 2024 0
10. juli 2024 0
9. juli 2024 0
8. juli 2024 0
7. juli 2024 0
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0