Erfarne sagsbehandlere til erhvervsbeskatningskontorer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Har du erfaring med eller interesse for sagsbehandling indenfor driftsomkostninger, skønsmæssig ansættelse af indkomsten eller beskatning af fast ejendom? Motiveres du af at arbejde i et stærkt fagligt miljø med selvstændigt ansvar? Ønsker du at anvende dine kompetencer til at arbejde med klagesagsbehandling på en attraktiv arbejdsplads? Så er du måske en af vores nye kolleger!

Indflydelse på eget fagområde
Vi har mange sager og derfor opnormerer vi med flere sagsbehandlere til to af vores kontorer – 5. og 13. kontor i Skatteankestyrelsen. Omdrejningspunktet for vores arbejde er retssikkerhed. Borgere og virksomheder skal opleve, at de får en fair behandling i klagesystemet og i sidste ende en korrekt afgørelse.

Begge kontorer har teams, hvor du blandt andet kan arbejde med regnskab og skøn, beskatning af fast ejendom, skatte- og momsfradrag for selskaber og erhvervsdrivende, kommanditselskaber og afskrivninger samt virksomhedsskatteloven og lov om skattefri virksomhedsomdannelse. Der er også mulighed for at arbejde med sagsbehandling af klager over aktindsigt.

I begge kontorer får du et selvstændigt ansvar for dine opgaver, og som erfaren sagsbehandler får du mulighed for at blive specialist indenfor et særligt fagområde. Der er plads og tid til, at du kan fordybe dig i sagerne og opbygge ekspertviden. Vi værner om et fagligt miljø, der skal matche vores opgave og omverdenen.

Jeg behandler skatte- og momssager med regnskabsmæssig og juridisk kompleksitet. Det er vigtigt for mig, at jeg har mulighed for at fordybe mig i problemstillingerne, for at nå det rette resultat”, siger chefkonsulent Pia Børglum, og fortsætter ”Det er en stor fordel, at jeg har en kontorchef med en faglig indsigt og interesse, der kan motivere og inspirere til min faglige udvikling.”

Om dig
Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, fx er du er cand.jur., cand.merc.jur. eller har en diplom- eller masteruddannelse indenfor skatteretten.

Som person er du fagligt engageret, og du mestrer at arbejde selvstændigt.

Vi forventer desuden, at du:

  • er dygtig til at omsætte din faglighed til praksis
  • er motiveret for faglig sparring, feedback og samarbejde
  • evner at skabe og bevare overblik over omfattende og kompliceret materiale
  • arbejder drifts- og samarbejdsorienteret
  • sikrer den rette kvalitet til rette tid
  • er dygtig til at kommunikere klart både i skrift og tale

Om os
Kontorerne har en stærk, faglig identitet, som vi er stolte af. Vi vægter det faglige miljø – i en god blanding af socialt fællesskab, højt humør og en uformel omgangstone.

Dine nye kollegaer har erfaring fra såvel det offentlige som private erhvervsliv, regnskabsmæssig, skattefaglig eller juridisk baggrund, og vi arbejder i teams for at opnå stærke, faglige miljøer – vi arbejder åbent og uformelt. Kollegialt har vi et godt fællesskab, hvor vi interesserer os for hinanden.

Fleksibilitet er et nøgleord hos os, både for at sikre en effektive arbejdsgang, men også i tilrettelæggelsen af din arbejdstid og -opgaver, så vi sikrer et godt arbejdsmiljø for alle. Derudover sikrer vi et grundigt oplæringsforløb i de første uger af din ansættelse.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning med CV og eksamensbevis via linket ”Søg stillingen” senest den 22. juni. 2022, kl. 12.00. Tiltrædelse snarest muligt eller pr. 1. august 2022.

Vi forventer at afholde samtaler løbende. Der kan anvendes test i forbindelse med ansættelsesprocessen. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet referencer og straffeattest.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte kontorchef Mette Kirchheiner Boenæs på tlf. 33 76 09 37, og du er også velkommen til at kontakte kontorchef Morten Dreisig Olsen på tlf. 33 76 07 71 ved spørgsmål til stillingen. Hvis du vil snakke med en sagsbehandler i kontoret, kan du tage fat i Jeanett Dejgaard Stefansen på tlf. 3376 0838.

Ansættelse sker efter gældende overenskomst i staten, og du bliver afhængigt af dine kvalifikationer ansat som enten fuldmægtig, special- eller chefkonsulent. Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Begge kontorer er fysisk placeret i København, men der vil for den rigtige profil være mulighed for ansættelse ved en af Skatteankestyrelsens øvrige lokationer i Odense, Silkeborg og Aalborg.

Læs mere om ansættelse i Skatteankestyrelsen på www.skatteankestyrelsen.dk/job-og-karriere/

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • København V
  • Onsdag den 22. juni 2022

Lignende jobs

  • Jurist i København

    Senior Jurist eller Advokat til Danmarks stærkeste rådgivning indenfor arbejds- og ansættelsesret Er du en erfaren juridisk rådgiver med blik for både det nære og det store perspektiv? Så kan d..
    • Jurist
    • København
    Få mere info
  • Jurist (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob får du frie rammer og ansvaret at virksomheden er GDPR compliant. Her skal du altså gøre brug af din viden om GDPR og drive projektet, der skal hjælpe dine kollegaer t..
    • Jurist
    • København
    Få mere info
  • Jurist i Frederiksberg

    Er du klar til at udfordre dig selv som IT Contract Manager, uanset om du er nybegynder eller erfaren? Har du lyst til at arbejde med kontraktstyring af nogle af de største it-kontrakter i Danm..
    • Jurist
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Jurist i København S

    Job ID: 24926 Er du en samarbejdsorienteret og forretningsorienteret jurist og vil du være med til at drive arbejdet med at levere juridisk rådgivning til alle dele af forretningen i [xxxxx].
    • Jurist
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i København V over tid

Dato Alle jobs som jurister
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0