Juridiske fuldmægtige til selskabs-, aktionær- og kapitalgevinstbeskatning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Er du nyuddannet eller har et par års erfaring, og vil du være med til at gøre en forskel og arbejde med spændende og principielle sager på et vigtigt område af stor samfundsmæssig betydning? Kunne du tænke dig at udvikle din faglighed inden for skatteretten og få en hverdag med socialt fællesskab og ikke mindst et højt fagligt niveau, så kig med her.

Retssikkerhed, det rigtige resultat og fastlæggelse af praksis på skatteområdet
I Skatteankestyrelsens 6. kontor arbejder vi med klager over Skattestyrelsens afgørelser og bindende svar fra Skatterådet. Vores sager omhandler bl.a. skattepligt og beskatning af selskaber og koncerner, fonde og foreninger, beskatning af gevinst og tab på aktier og fordringer, beskatning af kryptovaluta som f.eks. bitcoins, sambeskatningsforhold og indeholdelse af udbytte- og kildeskat.

Fælles for vores sager er, at de ofte rejser spændende og principielle juridiske spørgsmål af afgørende betydning for virksomheder og borgere eller skatteforvaltningen. Vi brænder for juraen og faglig fordybelse, når vi arbejder med bl.a. sager om lovfortolkning, formalitetsspørgsmål, forvaltnings- og EU-ret – og vi arbejder som uafhængig klageinstans for retssikkerhed og det rigtige resultat. Arbejdsopgaverne består bl.a. i:

• afholdelse af møde med klagere og rådgivere
• udarbejdelse af forslag til afgørelse
• deltagelse i retsmøder i Landsskatteretten og skatteankenævn

Du vil blive en del af 6. kontors pt. 21 medarbejdere, der er inddelt i 5 teams. Vi har i kontoret forskellig juridisk baggrund og anciennitet. Vi arbejder med faglig sparring og har et godt samt stærkt fagligt og socialt fællesskab. Vi sørger for en grundig onboarding og klæder dig fagligt på inden du kommer til at varetage den vigtige rolle, hvor du er med til at fastlægge praksis på skatteområdet.

Om dig
Du er nyuddannet jurist (cand.jur. eller cand.merc.jur.) eller har et par års erfaring. Du kan lide faglig fordybelse og at arbejde med juraen og det skriftlige arbejde for at nå frem til det rigtige resultat – og du har gerne vist dit faglige niveau under din uddannelse og/eller ansættelser. Vi lægger vægt på, at du har et fagligt og personligt engagement, som du ønsker at bidrage med. Det er derudover vigtigt, at du:

• evner at skabe og bevare overblik over omfattende og kompliceret materiale
• sikrer den rette kvalitet til rette tid
• kan kommunikere klart både i skrift og tale og arbejder driftsorienteret.

Vi tilbyder et stærkt fagligt miljø med mulighed for sparring og socialt fællesskab. Hos os får du både ansvar, faglig udvikling og balance i dit arbejds- og privatliv. Vi tilbyder stor fleksibilitet i tilrettelæggelsen af arbejdsopgaverne og din dagligdag.

Om os
Skatteankestyrelsen er en uafhængig klagemyndighed, og vi behandler klager over skatteforvaltningens afgørelser på skatte- og vurderingsområdet. Vi vægter en effektiv og ensartet klagebehandling af høj kvalitet, hvor faglighed, ansvarlighed, samarbejde og udsyn er nøgleord for vores opgaveløsning. Vi er godt 500 ansatte i styrelsen, og sammen sikrer vi retssikkerhed via en kompetent og uafhængig behandling af klager.

Kontakt og ansættelsesvilkår
Ansøgning med CV, eksamens- og karakterbevis og andre relevante dokumenter bedes sendt via linket ”Søg jobbet” senest den 5. september 2022.

Forventet tiltrædelsesdato er 1. oktober eller efter aftale. Vi forventer at afholde 1. samtaler den 18. og 19. august 2022. 2. samtaler forventes afholdt den 23. og 25. august 2022. Der kan indgå en logisk test og en personanalyse i ansættelsesforløbet. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Spørgsmål til stillingen og kontoret besvares gerne af kontorchef Anders Roed på telefon 3376 0982 eller teamkoordinator Maj-Britt Nielsen på telefon 3376 0727. Har du spørgsmål til rekrutteringsprocessen eller ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-partner Helle Harding på telefon 3376 0250.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet

Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er Strandboulevarden 89, 2100 København Ø.

Skatteankestyrelsen opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • København V
  • Mandag den 05. september 2022

Lignende jobs

  • Personalejuridisk koordinator med interesse for Pe...

    Fri kontakt
    Bliv en uundværlig del af vores supportteam. Trives du med at være et centralt omdrejningspunkt i en dynamisk organisation? Har du et skarpt øje for detaljer, og et talent i at holde styr på frister og deadlines? Så er vi på udkig efter dig som vores nye koordinator i Supportteam for Personalejura i Dansk Industri.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Jura- eller erhvervsjurastuderende til juridisk rå...

    Fri kontakt
    Vil du have et af Danmarks bedste og mest udviklende juridiske studiejobs? Så har du nu mulighed for at blive juridisk rådgiver i DI Personalejura. Du kommer med helt i front, når danske virksomheder har brug for ansættelses- og arbejdsretlig rådgivning.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Erfaren uddannelsesjurist til Studieservice på [xx...

    Har du en stærk faglighed inden for uddannelsesjura, og ønsker du at være en central rådgiver for ledelse, medarbejdere og studerende? Vil du spille en nøglerolle i at sikre overholdelse af lovgivn..
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Jurist eller Advokat med selskabsretlig profil

    [xxxxx] Juras rådgivning omfatter alle aspekter af juraen, bortset fra ansættelses-, arbejdsmiljø- og skatteret. Vi afdækker juridiske og regulatoriske risici og arbejder bl.a. med kontrakt- og ent..
    • Jurist
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i København V over tid

Dato Alle jobs som jurister
4. oktober 2024 1
3. oktober 2024 1