Vil du være med til at skrive Danmarkshistorie som vores kommende stud.jur. i Minksekretariatets 2. instans?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Da millionvis af mink måtte aflives som følge af Covid-19, efterlod det landets minkerhverv og følgeerhvervsvirksomheder med store tab. Erstatningerne er nu ved at blive fastsat. Derfor søger vi jurastuderende, der kan bistå overerstatnings- og taksationskommissionerne med at behandle klager over 1. instansens afgørelser. For at lykkes har vi brug for dygtige medarbejdere.

Det er her, du kommer ind i billedet!

Brænder du for at levere god service og korrekt sagsbehandling, så har du nu en unik mulighed for at arbejde med den historiske erstatning af minkerhvervet og være med til at fastlægge praksis og processer på et helt nyt retsområde. Du bliver samtidig en del af et team med godt humør og fagligt dygtige kollegaer.

Du bliver en vigtig medspiller i et sekretariat med fokus på høj kvalitet og et godt sammenhold. Et godt arbejdsklima er vigtigt for os. Hos os vil din arbejdstid være gennemsnitligt 15 timer om ugen, og vi er meget fleksible omkring eksamen. Du får betalt frokostpause, flekstid, adgang til Fitness faciliteter og rådgivning hos Falck Healthcare.

Du får kollegaer, som er topmotiverede for at give en korrekt og ensartet behandling til minkavlerne og følgeerhvervene. Du vil opleve en stæk pionerånd, entusiasme samt stor evne og vilje til at komme i gang med opgaveløsningen. Vi værner om vores sammenhold gennem forskellige sociale arrangementer som fx fredagsbar, sommerfest, julefrokost, mv.

Dine arbejdsopgaver

  • Understøtte klagesagsbehandling af afgørelser truffet af 1. instans, herunder udarbejde dokumentsamlinger, udarbejde og afsende breve til parter, anonymisering af materiale, udarbejde protokol og sagsfremstilling, forberedelse af besigtigelsesforretning mv.
  • Ajourføre interne vejledninger og instrukser
  • Tværfagligt samarbejde med økonomer, jurister og kontorfunktionærer
  • Behandling af aktindsigter efter forvaltningsloven, offentlighedsloven og miljøoplysningsloven

Vi forestiller os, at du er i gang med en juridisk uddannelse, eks. Cand.jur. eller Cand.merc.jur. Du har gennemført forvaltningsret på studiet, og du har lyst til prøve juridisk klagesagsbehandling af i praksis. Du er ansvarlig, har et godt humør og lyst til at løfte arbejdsopgaverne i Minksekretariatets 2. instans. Du vil indgå i et kompetenceudviklingsforløb med en stejl udviklingskurve og på sigt få egne ansvarsområder. Du vil blive en del af et internt oplærings- og sparringsmiljø gennem sidemandsoplæring og ved deltagelse i interne introkurser.

Løn og ansættelsesforhold
Stillingen er med opstart fra 1. december 2022. Din arbejdstid bliver gennemsnitligt 15 timer om ugen. Vi er meget fleksible omkring eksamen. Løn og ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst i staten. Alle stillinger er tidsbegrænset til midten af 2025 med mulighed for forlængelse. Arbejdsstedet er Danmarksvej 26, Skanderborg.

Yderligere information
Du kan få mere at vide om stillingen hos Sekretariatschef, Birgitte Østergaard Simonsen på tlf. 3012 5237. For spørgsmål om personaleforhold, kan du kontakte HR-Partner, Sofie Kirkegaard på tlf. 4178 0201.

Ansøgning
Send din ansøgning samt eksamensbeviser til os inden mandag den 10. oktober 2022, kl. 12.00.
Vi forventer at afholde samtaler i starten af uge 42.

Minksekretariatet ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende danske samfund. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.
Du kan læse mere om Minksekretariatet på https://www.minksekretariatet.dk/


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • København V
  • Mandag den 10. oktober 2022

Lignende jobs

  • Personalejuridisk koordinator med interesse for Pe...

    Fri kontakt
    Bliv en uundværlig del af vores supportteam. Trives du med at være et centralt omdrejningspunkt i en dynamisk organisation? Har du et skarpt øje for detaljer, og et talent i at holde styr på frister og deadlines? Så er vi på udkig efter dig som vores nye koordinator i Supportteam for Personalejura i Dansk Industri.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Jura- eller erhvervsjurastuderende til juridisk rå...

    Fri kontakt
    Vil du have et af Danmarks bedste og mest udviklende juridiske studiejobs? Så har du nu mulighed for at blive juridisk rådgiver i DI Personalejura. Du kommer med helt i front, når danske virksomheder har brug for ansættelses- og arbejdsretlig rådgivning.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Erfaren uddannelsesjurist til Studieservice på [xx...

    Har du en stærk faglighed inden for uddannelsesjura, og ønsker du at være en central rådgiver for ledelse, medarbejdere og studerende? Vil du spille en nøglerolle i at sikre overholdelse af lovgivn..
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Jurist eller Advokat med selskabsretlig profil

    [xxxxx] Juras rådgivning omfatter alle aspekter af juraen, bortset fra ansættelses-, arbejdsmiljø- og skatteret. Vi afdækker juridiske og regulatoriske risici og arbejder bl.a. med kontrakt- og ent..
    • Jurist
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i København V over tid

Dato Alle jobs som jurister
4. oktober 2024 1
3. oktober 2024 1