Er du vores nye udbuds- og entreprisejurist? Bygningsstyrelsen søger fagligt stærke jurister til vores kontorer i Køb...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Har du lyst til at deltage i styringen af entreprisekontrakter hos en af Danmarks største bygherrer - og vil du arbejde med udbudsret i praksis? Så læs med her.

Hos Bygningsstyrelsen har du mulighed for at gøre karriere i en styrelse med ansvar for at skabe moderne, funktionelle og omkostningseffektive rammer til statslige institutioner i hele landet. Vi er inddelt i tre kerneforretninger: Byggeri, Udlejning og Facility Management.

Som jurist i Bygningsstyrelsen bliver du en del af enheden Udbud og Kontrakter i Center for Byggeri, der bl.a. varetager udbudsret, entrepriseret, forsikringsret, løbende kontrakthåndtering samt understøttende projektledelse af styrelsens byggeprojekter. Udbud og Kontrakter varetager også IT-kontraktområdet samt forvaltningsret. Lige nu søger vi både jurister til kontoret i København og til kontoret i Skanderborg.

Hvad kan vi tilbyde i Udbud og Kontrakter?

Udbud og Kontrakter består af 16 ambitiøse og engagerede kolleger, hvoraf 12 er placeret på vores kontor i København og 4 er placeret på vores kontor i Skanderborg.

Som jurist i enheden vil dine primære arbejdsopgaver være at tilrettelægge og gennemføre udbud samt at styre og følge op på kontrakter med entreprenører, leverandører og rådgivere. Du får en stor berøringsflade i og uden for styrelsen – især med arkitekter og ingeniører. Andre opgaver kan være rådgivning inden for IT-kontrakter, rammeaftaler, forvaltningsret og forsikringsmæssige spørgsmål.

Du får endvidere selvstændigt ansvar for dine sager - både hvad angår juridisk og strategisk håndtering. I enheden har vi store ambitioner, højt til loftet og godt humør, og du vil i stillingerne få faglige udfordringer, sparring med dygtige kollegaer samt et fleksibelt arbejdsmiljø med plads til at tilrettelægge egne aktiviteter. Der er også mulighed for hjemmearbejde.

Høj kvalitet og tværgående samarbejde

Vi søger 3 jurister, enten cand.jur. eller cand.merc.jur. med et solidt fagligt fundament. Til alle stillingerne søger vi både nyuddannede jurister eller jurister med erfaring. Vi lægger vægt på, at du:

  • Har viden fra studiet eller lignende stilling, der gør dig i stand til at drive en udbudsproces
  • Har erfaring med eller viden om entrepriseretlige problemstillinger
  • Eventuelt har kendskab til IT-ret, forsikringsret og/eller forvaltningsret
  • Trives med en aktiv rolle i forhold til juridisk opfølgning på indgåede kontrakter
  • Arbejder løsningsorienteret med sagerne
  • Tager ejerskab for proces, opgave og strategi


Ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til organisationsaftalen mellem staten og Akademikernes Centralorganisation. Bygningsstyrelsen er en styrelse under Transportministeriet, og ansættelsesområdet vil være ministeriet med tilhørende styrelser. Dit arbejdssted vil være Carsten Niebuhrs Gade 43, 1577 København eller Thomas Helsteds Vej 9A, 8660 Skanderborg.

I Bygningsstyrelsen arbejder vi aktivitetsbaseret. Vi har valgt den aktivitetsbaserede indretning og en positiv tilgang til delvis hjemmearbejde, fordi vi ønsker at styrke vores samarbejde og videndeling, skabe bedre mulighed for fordybelse samt understøtte et godt arbejdsmiljø med høj trivsel og fleksibilitet i hverdagen. Du kan læse mere om det HER.

Ansøgning og kontakt

Vil du vide mere om stillingerne, kan du for stillingerne i København kontakte kontorchef Anette Gothard Mikkelsen på tlf. 4170 1174 For stillingen i Skanderborg kan du kontakte fg. teamleder og chefkonsulent Iben Merete Toftvang Ottesen på tlf. 4170 1292 eller fuldmægtig Trine Ena Langholm tlf. 4170 1295.

Passer profilen på dig, hører vi meget gerne fra dig. Send os din ansøgning, CV og eksamensbevis senest den 24. november 2022 kl. 12:00. Du søger stillingen på www.bygst.dk/job/og modtager en kvittering, når vi har modtaget din ansøgning. Når du ansøger, vil du blive bedt om at vælge, om du søger til kontoret i København eller Skanderborg. Der afholdes samtaler løbende og forventes tiltrædelse pr. 1. januar 2023 eller efter aftale.

Om os

Bygningsstyrelsen er en ejendomsvirksomhed og bygherre for staten og universiteterne. Vi har ansvar for at levere attraktive, bæredygtige og veldrevne arbejdspladser, så vores kunder – universiteterne, politiet, domstolene og centraladministrationen – kan koncentrere sig om kerneopgaverne. Vil du læse mere om, hvem vi er og hvad vi gør, kan du gøre det HERog du kan ligeledes læse om vores medarbejderes karrierehistorier HER.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • København V
  • Torsdag den 01. december 2022

Lignende jobs

  • Personalejuridisk koordinator med interesse for Pe...

    Fri kontakt
    Bliv en uundværlig del af vores supportteam. Trives du med at være et centralt omdrejningspunkt i en dynamisk organisation? Har du et skarpt øje for detaljer, og et talent i at holde styr på frister og deadlines? Så er vi på udkig efter dig som vores nye koordinator i Supportteam for Personalejura i Dansk Industri.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Jura- eller erhvervsjurastuderende til juridisk rå...

    Fri kontakt
    Vil du have et af Danmarks bedste og mest udviklende juridiske studiejobs? Så har du nu mulighed for at blive juridisk rådgiver i DI Personalejura. Du kommer med helt i front, når danske virksomheder har brug for ansættelses- og arbejdsretlig rådgivning.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Jurister til forvaltningsretlig rådgivning på digi...

    Har du gode formidlingsevner, og vil du være med til at udbrede en god forvaltningskultur i Danmarks største styrelse? Har du samtidig lyst til at bidrage til, at [xxxxx] udvikler it-løsn..
    • Jurist
    • København S
    Få mere info
  • Jurist til spændende opgaver i velfærdsstatens mas...

    Vil du være en del af statens maskinrum, hvor vi sikrer finansieringen af velfærdssamfundet? Trives du i en juridisk rådgivende rolle med en stor kontaktflade, hvor du hjælper dine kollegaer, når d..
    • Jurist
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i København V over tid

Dato Alle jobs som jurister
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0