Personalejurister til Rigspolitiet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

København

Vil du være med til at rådgive politikredsene og Rigspolitiets områder i sager om individuel og kollektiv arbejdsret, og har du lyst til at være en del af et center med en stærk holdånd og et højt fagligt niveau? Vil du arbejde med personalejura i en stor organisation, hvis hovedformål er at arbejde for tryghed og sikkerhed i Danmark?

Så er du måske en af vores nye jurister til Center for Personalejura og data i Rigspolitiets Koncern HR.


Om jobbet
Som jurist hos os fungerer du som rådgiver og sparringspartner for dine kolleger. Du vejleder og understøtter politikredsene og Rigspolitiets områder i håndteringen af alle typer af sager om personalejura.

Formidling er en stor del af dit arbejde. Formidlingen kan blandet andet ske gennem konkrete sager, notater, beslutningsoplæg, retningslinjer, actioncards og guidelines til ledere. Det er derfor vigtigt, at du kan kommunikere essensen af diverse HR-mæssige forhold klart og præcist. Modtageren er ofte den øverste ledelse i Koncern HR, direktionen i Rigspolitiet eller politikredsenes HR-chefer.

Alt efter dine ønsker og kompetencer kan der også være opgaver med at undervise på interne kurser eller deltagelse i projekter på tværs af organisationen inden for det personalejuridiske område. Her vil det være din opgave at sikre det juridiske perspektiv og hjælpe med at finde løsninger på de udfordringer, politiet som organisation står overfor.

Din kontaktflade bliver stor, og du får gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Vi søger medarbejdere til de to juridiske sektioner; Personalejura og HR Forhandling:

Personalejura
Du er med til at håndtere personalesager i politiet. Det kan være alt fra mindre komplicerede sager om utilfredsstillende forhold i tjenesten til komplicerede afskedssager og klagesager. Hvis en sag kræver det, er du også med til at forhandle sagen med den faglige organisation. Du vil også håndtere sager om aktindsigt i personalemapper og komplicerede juridiske problemstillinger vedr. individuel arbejdsret.

Vi har ansvaret for at håndtere alle personalesager for polititjenestemænd i hele politiet, fx disciplinærsager og sygesager. Derudover behandler Personalejura personalesager for alle personalegrupper i Rigspolitiet samt politiet på Færøerne og i Grønland. Opgaverne varierer inden for personalejuraen og kan fx være en personalejuridisk vurdering af, om der er tale om en væsentlig stillingsændring eller håndtering af de personalejuridiske spørgsmål, der følger af politiske aftaler, fx en flerårsaftale eller en ressortomlægning.

HR Forhandling
Sektionen har ansvaret aftale- og forhandlingsområdet (løn- og ansættelsesvilkår) i dansk politi. Du vil derfor overordnet arbejde med fortolkning og formidling af regler og problemstillinger relateret til overenskomster og aftaler for ansatte i politiet. Det kan både være centrale aftaler samt lokale aftaler, ligesom du er garant for at disse bliver korrekt implementeret. I den første tid vil der være fokus på arbejdstidsaftaler og OK24.

Du vil også skulle håndtere sager med juridiske problemstillinger vedr. kollektiv arbejdsret og diverse personalejuridiske ad hoc opgaver.

Sektionen står endvidere for indgåelse og forhandling af åremålsansættelser i politiet, visse erstatningssager samt fastlæggelse af ansættelsesvilkår for medarbejdere, der udsendes i international tjeneste.

Om os
Du bliver en del af Center for Personalejura og data i Rigspolitiets Koncern HR.

Vi arbejder i faglige teams, som understøtter kompetenceudvikling og den faglige sparring, og vi sætter en ære i effektiv opgaveløsning af høj kvalitet. Vi hjælper hinanden og har et uhøjtideligt og godt arbejdsmiljø med plads til grin og sociale arrangementer.

Rigspolitiets Koncern HR varetager HR-opgaver for hele politiet, herunder politiet i Grønland og på Færøerne. Vi har bl.a. det overordnede ansvar for løn- og personaleadministrationen af politiets mere end 17.000 ansatte, hvoraf ca. 11.000 er polititjenestemænd.

Der er mulighed for hjemmearbejde afhængig af dine ønsker og behov under hensyntagen til opgavevaretagelsen.

Om dig
Vi forestiller os, at du er uddannet jurist fx cand.jur. Du kan være nyuddannet eller have erfaring med personalesager fx fra et departement, en styrelse eller lignende. Har du erfaring med tjenestemandsloven, kollektiv eller individuel arbejdsret, vil det være en fordel.

Du har gode analytiske evner og er hurtig til at gennemskue komplekse problemstillinger. Du løser dine opgaver med høj kvalitet og er god til at omsætte din faglige viden til konkrete resultater. Du er velformuleret og evner at tilpasse både din skriftlige og mundtlige kommunikation til den konkrete modtager. Du arbejder struktureret, effektivt og selvstændigt og sikrer fremdrift i opgaveløsningen. Du er god til at samarbejde og hjælper dine kolleger, når de har brug for det. Du har en helhedsorienteret tilgang til opgaveløsningen og er i stand til at tænke ud over egne opgaver.

Løn- og ansættelsesvilkår

Du bliver ansat på den til enhver tid gældende overenskomst mellem Finansministeriet og en række akademikerorganisationer for akademikere i staten.

Du bliver indplaceret som fuldmægtig eller specialkonsulent på baggrund af din erfaring og kvalifikationer. Er du anklager, kan du fortsætte på Justitsministeriets vilkår.

Dit arbejdssted bliver Rigspolitiet med adresse på Polititorvet 14, 1780 København V.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, og du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Kontakt og ansøgning

Vi ser frem til at modtage din ansøgning, og har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte sektionsleder Line Thornbjerg på 4045 9340 eller Birgitte Wenckheim på 2516 0983. Du kan finde generel information om politiet på www.politi.dk og om politiet som arbejdsplads på www.jobipolitiet.dk.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV bedes du uploade dit eksamensbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 45, dog indkalder vi til samtaler løbende

Ansøgningsfrist: 6. november 2023

I politiet arbejder vi alle sammen for tryghed og sikkerhed

I politiet arbejder mere end 16.000 medarbejdere sammen om at forebygge og forhindre kriminalitet. Vi er alle dybt engagerede i at sikre, at Danmark er et trygt og sikkert sted at bo og leve – uanset om vi arbejder med den nære politiindsats som betjent, som efterforsker eller om vi bidrager til en af de mange andre vigtige funktioner i politiet.

Rigspolitiet er politiets øverste myndighed og har det overordnede ansvar for Danmarks i alt 15 politikredse fordelt på 12 kredse i Danmark, politiet i Grønland og på Færøerne samt National enhed for Særlig Kriminalitet (NSK). I Rigspolitiet udvikler vi strategier, koordinerer politiets arbejde på landsplan og arbejder med en lang række opgaver blandt andet økonomistyring, it-udvikling, juridisk rådgivning, presse og kommunikation, politisk betjening, indkøb af politiets udstyr og køretøjer samt HR-opgaver.

Lær os bedre at kende på www.jobipolitiet.dk


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • København V
  • Mandag den 06. november 2023

Lignende jobs

  • Personalejuridisk koordinator med interesse for Pe...

    Fri kontakt
    Bliv en uundværlig del af vores supportteam. Trives du med at være et centralt omdrejningspunkt i en dynamisk organisation? Har du et skarpt øje for detaljer, og et talent i at holde styr på frister og deadlines? Så er vi på udkig efter dig som vores nye koordinator i Supportteam for Personalejura i Dansk Industri.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Jura- eller erhvervsjurastuderende til juridisk rå...

    Fri kontakt
    Vil du have et af Danmarks bedste og mest udviklende juridiske studiejobs? Så har du nu mulighed for at blive juridisk rådgiver i DI Personalejura. Du kommer med helt i front, når danske virksomheder har brug for ansættelses- og arbejdsretlig rådgivning.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Jurister til forvaltningsretlig rådgivning på digi...

    Har du gode formidlingsevner, og vil du være med til at udbrede en god forvaltningskultur i Danmarks største styrelse? Har du samtidig lyst til at bidrage til, at [xxxxx] udvikler it-løsn..
    • Jurist
    • København S
    Få mere info
  • Jurist til spændende opgaver i velfærdsstatens mas...

    Vil du være en del af statens maskinrum, hvor vi sikrer finansieringen af velfærdssamfundet? Trives du i en juridisk rådgivende rolle med en stor kontaktflade, hvor du hjælper dine kollegaer, når d..
    • Jurist
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i København V over tid

Dato Alle jobs som jurister
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0