Rigspolitiets Center for Legacy søger en erfaren jurist til arbejdet med moderniseringen af politiets it-portefølje

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

København

Vil du være med til at sikre, at moderniseringen af politiets legacy-portefølje kan gennemføres i takt med den gældende lovgivning? Har du kendskab til straffesagskæden og retsplejeloven? Og drømmer du om en spændende hverdag med varierende opgaver i et stærkt fagligt miljø med dygtige og engagerede kollegaer? Så har vi en spændende mulighed til dig.

Om jobbet
I Rigspolitiets Center for Legacy vil du fra første dag få meningsfulde og vigtige opgaver, der gør en forskel i dine kollegaers hverdag i politikredsene.

Vi forventer, at du er i stand til at levere skriftligt materiale af høj kvalitet, og det er en fordel, hvis du har erfaring fra et departement, og dermed har erfaring med og forståelse for arbejdet mellem en styrelse og et departement.

Du skal som vores nye kollega bl.a. være med til at:
- Sikre at transformationer af politiets legacy-portefølje er ajourført jf. gældende lovgivning
- Sikre gode samarbejdsrelationer med vores juridiske afdeling i Politiområdet
- Bistå i arbejdet med Justitsministeriet og Rigsadvokaten i udformningen af ny lovgivning, der vedrører politiets sagsbehandling
- Indgå som vores repræsentant i samarbejdsfora med politiområdet og Rigsadvokaten, hvor opgaven er af særlig juridisk karakter

Som vores juridiske konsulent skal du også kunne indgå i dialog med politikredsenes ledelse om deres involvering i moderniseringen og samtidig bistå dem med viden og støtte i processen.

Vi leder efter dig som:
- Er uddannet cand.jur
- har erfaring med at bidrage til lovarbejde
- det er en fordel, hvis du har demonstreret erfaring med at udforme lovtekst
- det er en fordel hvis du har erfaring med eller kendskab til at planlægning af lovprogram og implementere det i et årshjul
- besidder gode samarbejdsevner og en høj faglig og personlig integritet med fokus på kvalitet og legalitet
- kan arbejde selvstændigt med både konkrete og generelle juridiske spørgsmål
- kan yde faglig sparring med dine kolleger og bidrage til deres opgaveløsning – særligt, når de står over for beslutninger om politifaglig sagsbehandling med afsæt i retsplejelovens bestemmelser samt iværksætte rette fagligheder til at kunne konstatere og fastsætte (nye) regler for anvendelsen af legacy-porteføljens systemer
- er udadvendt og meget serviceminded
- trives med mange bolde i luften, og som ønsker at bidrage ud over eget fagområde
- forstår at systematisere opgaver og prioritere dem

Vi tilbyder:
- Mulighed for faglig fordybelse og talentudvikling. Vi sørger for, at du holdes skarp inden for udviklingen af dit fagområde. Vi går op i kvalitet, og du får derfor rig mulighed for at fordybe dig i de områder, der arbejdes med og får sparringspartnere af høj kvalitet hos både Rigsadvokaten, Justitsministeriet og Rigspolitiet.
- En fleksibel arbejdsplads. Vi arbejder med frihed under ansvar og har tillid til, at du som medarbejder selv kan planlægge din arbejdsdag ud fra behov. Der er derfor både muligheder for at både møde tidligt eller sent og have en ugentlig hjemmearbejdsdag mv.
- En arbejdsplads med god humor og godt fællesskab. Vi kære os om hinanden, og der værnes om trivsel både ift. opgaver men også det sociale.
- Mulighed for masser af ansvar og indblik i hele straffesagskæden.

Da vi er et forholdsvis ung center med et stort efterslæb inden for vores område, har vi de seneste år haft vokseværk i både vores opgaveportefølje og medarbejderstab. Du kommer derfor ind i et center, der forsat er i udvikling, og hvor du får rig mulighed for selv at sætte præg på dine opgaver og ansvarsområder.

Løn- og ansættelsesvilkår

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til de til enhver tid gældende aftaler mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation. Du bliver indplaceret på baggrund af kvalifikationer.

Dit arbejdssted bliver Rigspolitiet med adresse Polititorvet 14, København K. Det er vigtigt, at du er indstillet på en del rejseaktivitet, fordi centeret på vegne af Koncern IT dækker hele landet og dermed har med- ansvaret for moderniseringen af legacy-porteføljen i hele dansk politi. Det forventes ligeledes, at du til en vis grad er fleksibel på at møde ind på alle Rigspolitiets adresser i Storkøbenhavn – der er mulighed for at benytte tjenestebiler mellem lokationerne.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Kontakt og ansøgning

Hvis du har spørgsmål til stillingen kan du henvende dig til fg. sektionsleder, Johanna Davidsen på 5124 7755.
Du kan finde generel information om politiet på www.politi.dk

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV, bedes du uploade dit eksamensbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Vi forventer at afholde samtaler løbende.

Ansøgningsfrist: 13. februar 2024

I politiet arbejder vi alle sammen for tryghed og sikkerhed

I politiet arbejder mere end 16.000 medarbejdere sammen om at forebygge og forhindre kriminalitet. Vi er alle dybt engagerede i at sikre, at Danmark er et trygt og sikkert sted at bo og leve – uanset om vi arbejder med den nære politiindsats som betjent, som efterforsker eller om vi bidrager til en af de mange andre vigtige funktioner i politiet.

Rigspolitiet er politiets øverste myndighed og har det overordnede ansvar for Danmarks i alt 15 politikredse fordelt på 12 kredse i Danmark, politiet i Grønland og på Færøerne samt National enhed for Særlig Kriminalitet (NSK). I Rigspolitiet udvikler vi strategier, koordinerer politiets arbejde på landsplan og arbejder med en lang række opgaver blandt andet økonomistyring, it-udvikling, juridisk rådgivning, presse og kommunikation, politisk betjening, indkøb af politiets udstyr og køretøjer samt HR-opgaver.

Lær os bedre at kende på www.jobipolitiet.dk


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • København V
  • Tirsdag den 13. februar 2024

Lignende jobs

  • Personalejuridisk koordinator med interesse for Pe...

    Fri kontakt
    Bliv en uundværlig del af vores supportteam. Trives du med at være et centralt omdrejningspunkt i en dynamisk organisation? Har du et skarpt øje for detaljer, og et talent i at holde styr på frister og deadlines? Så er vi på udkig efter dig som vores nye koordinator i Supportteam for Personalejura i Dansk Industri.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Jura- eller erhvervsjurastuderende til juridisk rå...

    Fri kontakt
    Vil du have et af Danmarks bedste og mest udviklende juridiske studiejobs? Så har du nu mulighed for at blive juridisk rådgiver i DI Personalejura. Du kommer med helt i front, når danske virksomheder har brug for ansættelses- og arbejdsretlig rådgivning.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Studentermedhjælpere til Jura, Skattefaglig afdeli...

    Kan du arbejde selvstændigt og struktureret med stor fokus på detaljerne? Så er det måske dig, vi leder efter. Skattefaglig afdeling er lige nu på udkig efter dygtige og engagerede studenterm..
    • Jurist
    • København S
    Få mere info
  • Visionær og retningssættende chef til GDPR-kontor

    Er du ligesom os optaget af, hvordan vi får den offentlige forvaltning til at fungere bedst muligt? Vil du have en alsidig hverdag som leder af et dynamisk kontor, der både arbejder med rammesætten..
    • Jurist
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i København V over tid

Dato Alle jobs som jurister
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0