Skal du være vores nye kollega i København? Vi søger jurister med interesse for erhvervslejeret og forhandling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Ser du dig selv arbejde med forhandling af lejekontrakter og kontraktfortolkning af juridiske problemstillinger, og søger du ansvar og muligheder? Så har vi i Team Private Lejemål i Bygningsstyrelsen lige nu to ledige stillinger i København!

Hvad indebærer stillingen?
I stillingen hos os får du en stor berøringsflade til det private ejendomsmarked. Du vil blive ansvarlig for indgåelse af lejekontrakter med de største private aktører på det danske marked, hvor du skal varetage juridiske såvel som kommercielle hensyn på vegne af staten.

Du får mulighed for at bringe al din faglighed i spil, når du skal omsætte resultatet af dine forhandlinger til endelige kontrakter, eller når du skal fortolke allerede gældende aftaler. Derudover vil du særligt i den ene stilling også skulle forestå udlejning af lejemål i Bygningsstyrelsens egne ejendomme, og derved hoppe over på udlejersiden.

Som Daniel, der er jurist i Team Private Lejemål, udtrykker det: "Som jurist i teamet er der behov for, at vi finder praktiske og juridiske løsninger på ofte meget komplicerede problemstillinger, og jeg kan tydeligt se at mine beslutninger har direkte indflydelse på vores kunders mulighed for at varetage deres kerneopgaver".

Som Daniel nævner, er nogle af de konkrete opgaver, som du vil kunne komme til at arbejde med:

  • Forhandling og genforhandling af erhvervslejekontrakter
  • Udarbejdelse af lejekontrakter
  • Kontraktfortolkning og vurdering af juridiske problemstillinger
  • Afsøgning af udlejningsmarkedet i forbindelse med konkrete kundebehov
  • Kontraktlig håndtering af driftsproblemer
  • Udlejning af erhvervslejemål og antennepositioner

Vi sørger selvfølgelig for, at du får den oplæring der skal til for, at du bliver i stand til at varetage dine sager, og du vil løbende få tildelt ansvar og opgaver, der matcher dine kompetencer. Teamet består af nogle af branchens mest kompetente forhandlere, som du altid har mulighed for at sparre med – og de med dig. Som en kollega i teamet understreger: "Alle bidrag til sparringen gør os klogere, og vi glæder os til en ny kollegas spørgsmål og inputs". Marianne, Chefkonsulent i Team Private Lejemål.

Vi har de seneste år bl.a. været involveret i etablering af nye skattecentre og bistået med at implementere energisparetiltag. For øjeblikket er vi bl.a. i gang med at forhandle med en række udlejere om udfasning af olie-og gasfyr og skift til en grønnere energiforsyning.

Hvad kan du forvente af dine nye kollegaer og Bygningsstyrelsen?
Vi ved det ikke kun er os, der skal vælge dig, men også dig, der skal vælge os. Som vores nye kollega vil du få din daglige gang på vores kontor i København – tæt på Dybbølsbro station. Der vil også være samarbejde med den del af teamet, der sidder på vores kontor i Skanderborg. Heldigvis er der gode muligheder for at mødes online, hvilket vi prioriterer at gøre. I teamet arbejder vi fleksibelt og tager ansvar for at få opgaveløsningen til at hænge sammen. Som en kollega fra teamet udtrykker det: "Vi er gode til at hjælpe og støtte hinanden i teamet og sparrer på kryds og tværs" Marianne, Chefkonsulent i Team Private Lejemål.

På kontoret har vi mulighed for at sparre med kollegaer i det åbne rum, men vi kan også gå ind i lokaler med mulighed for fordybelse, når opgaven kræver det. Derudover er vi positive over for hjemmearbejde, når særlige opgaver kræver det.

Værdien i det udtrykker Daniel, der er jurist i teamet, således: "Jeg oplever fleksibiliteten i mit arbejde ved, at jeg i pressede perioder kan tilrettelægge mit arbejde. Det giver mig mulighed for at planlægge hjemmearbejdsdage, de dage hvor jeg skal fordybe mig i komplicerede problemstillinger, og derfor skal sidde uforstyrret i længere tid af gangen".

Du vil foruden Daniel og Marianne, som dine nye kollegaer få tilknyttet en faglig mentor, der vil bistå med opgaveløsningen, og du vil få tilknyttet en social mentor, der vil sørge for, at du falder godt til på kontoret, og som samtidig vil give dig mulighed for at sparre med og lære øvrige afdelinger i Bygningsstyrelsen bedre at kende.

Foruden mentorer kan du forvente et team og en arbejdsplads, der vægter vidensdeling højt, så vi løbende forbedrer og udvikler både kompetencer og værktøjer. Vigtigst af alt vil du blive en del af et team og en styrelse, hvor vi imellem ansvar og ambitioner har plads til det kollegiale fælleskab.

Hvad forventer vi af dig?
Du er formentlig cand. jur. og har opnået relevant erfaring fra andre lignende stillinger. Vi ser gerne, at du har et par års erhvervserfaring, men nyuddannede med erfaring fra studierelevante ansættelser kan også komme i betragtning.

Du formår at sætte din faglighed i spil og har gennemslagskraft, så dine sager altid følges til dørs. Du bider dig fast i de juridiske problemstillinger der måtte opstå og evner at finde de løsninger, der sikrer fremdrift i en varieret sagsportefølje.

Bygningsstyrelsen sørger for, at du får den nødvendige oplæring. Kendskab til ejendomsmarkedet og erhvervslejeretten er derfor ikke et krav, men en fordel.

Derudover lægger vi vægt på, at du:

  • Har interesse for erhvervslejeret og motiveres af at løse opgaver inden for det felt
  • Arbejder analytisk, grundigt og selvstændigt og kan drive egne opgaver fremad
  • Arbejder løsningsorienteret med forståelse for processer i en statslig styrelse
  • Formulerer dig klart i både skrift og tale – da skriftlig kommunikation og dokumentation er særlig vigtigt i jobbet
  • Fremtræder professionel og imødekommende over for vores kunder og samarbejdspartnere

Derudover er det vigtigt, at du trives i en stor organisation, hvor hverdagen ofte er tempofyldt og præget af de aktuelle politiske behov.

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til overenskomst mellem staten og Akademikernes Centralorganisation. Bygningsstyrelsen er en styrelse under Transportministeriet, og dit ansættelsesområde vil derfor være ministeriet med de til enhver tid tilhørende styrelser. Dit arbejdssted vil være Carsten Niebuhrs Gade 43 i København V.

I Bygningsstyrelsen arbejder vi aktivitetsbaseret. Vi har valgt den aktivitetsbaserede indretning og en positiv tilgang til delvis hjemmearbejde, fordi vi ønsker at styrke vores samarbejde og videndeling, skabe bedre mulighed for fordybelse samt understøtte et godt arbejdsmiljø med høj trivsel og fleksibilitet i hverdagen. Du kan læse mere om det HER.

Interesseret?
Vi ved at et jobskifte kræver overvejelse og at det tager tid og kræver energi at sende en ansøgning. Skulle du derfor være nysgerrig efter at høre mere eller har du yderligere spørgsmål til stillingen? Så er du mere end velkommen til at kontakte teamleder Christina Borggaard Thomsen på tlf.: 41 70 13 07.

Passer profilen på dig? Så hører vi meget gerne fra dig. Send os din ansøgning, CV og eksamenspapirer senest mandag den 30. september 2024 kl. 12:00. Du søger stillingen på www.bygst.dk/job/ eller via linket til højre side. Du vil modtage en kvittering, når vi har modtaget din ansøgning. Vi forventer at afholde samtaler i uge 40 og 41 og håber at kunne byde dig velkommen pr. 1. december 2024 eller efter aftale.

Om os
Bygningsstyrelsen er en ejendomsvirksomhed og bygherre for staten og universiteterne. Vi har ansvar for at levere attraktive og veldrevne arbejdspladser, så vores kunder – universiteterne, politiet, domstolene og centraladministrationen – kan koncentrere sig om kerneopgaverne. Vil du læse mere om, hvem vi er, og hvad vi gør, kan du gøre det HER, og du kan ligeledes læse om vores medarbejderes karrierehistorier HER.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.9.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • 09.09.2024
  • Jurist
  • København V
  • Mandag den 30. september 2024

Lignende jobs

  • Engageret jurist/advokat til Erhvervsjuridisk Rådg...

    Fri kontakt
    Er du en dygtig jurist eller advokat med passion for entrepriseret? Har du lyst til at blive en del af et stærkt fagligt miljø i DI Byggeri? Så har vi en tidsbegrænset stilling til juli 2025, der kunne være noget for dig! Om jobbet. Vi søger en engageret kollega med erfaring inden for entrepriseret.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Personalejuridisk koordinator med interesse for Pe...

    Fri kontakt
    Bliv en uundværlig del af vores supportteam. Trives du med at være et centralt omdrejningspunkt i en dynamisk organisation? Har du et skarpt øje for detaljer, og et talent i at holde styr på frister og deadlines? Så er vi på udkig efter dig som vores nye koordinator i Supportteam for Personalejura i Dansk Industri.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Jura- eller erhvervsjurastuderende til juridisk rå...

    Fri kontakt
    Vil du have et af Danmarks bedste og mest udviklende juridiske studiejobs? Så har du nu mulighed for at blive juridisk rådgiver i DI Personalejura. Du kommer med helt i front, når danske virksomheder har brug for ansættelses- og arbejdsretlig rådgivning.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • CLOSED - Contract Manager

    Are you skilled within contract management with a robust legal background? Do you possess a unique blend of commercial acumen and legal expertise, ready to make impactful business decisions? If so,.
    • Jurist
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i København V over tid

Dato Alle jobs som jurister
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0