Jurist, der brænder for overenskomster og rammevilkår

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

Er du en ambitiøs jurist, der har styr på overenskomster, løn og andre løndele – og kan du omsætte din viden til kvalificeret rådgivning og klare anbefalinger? Har du mod på at være involveret i forhandling af lokalaftaler? Vil du have medindflydelse på politikker, praksis og retningslinjer, der sætter rammerne for løn, vilkår og meget mere? Som juridisk konsulent i HR i PFA får du en karriere med mere mening i en organisation, der vægter samfundsansvar.

Du skal være PFA’s juridiske konsulent

Du bliver en del af HR Service, der bl.a. har ansvar for alle administrative opgaver indenfor HR, herunder uddannelse, løn og andre løndele såsom bonus, samt udviklingsopgaver i relation til dette og kontroller. Som teamets juridiske konsulent bliver du bl.a. ansvarlig for PFA’s aflønningsregler og -praksis, samt andre rammevilkår. Du får et særligt tæt parløb med erfarne jurister i HR Vilkår & Arbejdsret og Direktionsstaben, samt HR-partnere og vores HR Controller, der er uddannet økonom. Du kan se frem til et job med variation, stort ansvar, selvstændighed og tæt samarbejde med HR-kolleger og PFA’s forretning.

Dine nøgleopgaver er at:

  • varetage ansvar for PFA-koncernens lønpolitik og aflønningspraksis inkl. lovovervågning på området, samt retningslinjer for efterlevelse af lønpolitikken
  • medvirke til at implementere aflønningspolitikken og retningslinjerne, herunder rådgivning og vejledning af HR-partnere og juridiske partnere i HR, samt de faglige foreninger i PFA og forretningsområder
  • beskrive kontroller på væsentlige risikoområder identificeret i politikken/retningslinjerne
  • deltage i forhandlinger af overenskomster og lokalaftaler, herunder bonusforhandlinger
  • udarbejde materiale til PFA’s aflønningsudvalg og bestyrelser i PFA-koncernen, herunder lovændringer, opdatering af politik/retningslinjer, udpegning af væsentlige risikotagere og fortegnelse over ansatte i kontrolfunktioner
  • varetage ansvar for retningslinjer for, at PFA overholder persondataforordningen inden for bl.a. rekruttering, ansættelse, uddannelse og lederes håndtering af medarbejderdata
  • sikre overblik over betydningen af regelsættet i den finansielle lovgivning, herunder krav til certificering af medarbejder IDD og Mifid o.a.

Her er en unik mulighed for dig, der vil bruge din juridiske indsigt i hverdagen, og vil stortrives med at være dybdeborende og detaljeret såvel som pragmatisk. Du får en bred kontaktflade i organisationen, tæt samarbejde med andre jurister og udviklingsmuligheder,” siger Jacob Ringsing Jensen, der er chef for HR Service.

Du har allerede erfaring – og er sulten efter mere

Vi søger dig, der:

  • er uddannet jurist eller erhvervsjurist
  • har erfaring fra en større virksomhed, arbejdsgiver- eller erhvervsorganisation, eller finansiel virksomhed
  • har mindst tre-fem års erfaring med overenskomster, løn og andre løndele, fx bonus og sammenhængen til at nå forretningsmæssige mål, samt personalegoder
  • har viden om – eller lyst til at få viden om – finansiel lovgivning, aflønningsreglerne i finansiel sektor med afsæt i EU regler og national lovgivning, samt persondataforordningen
  • brænder for at anvende din viden om overenskomster og aflønning
  • er vandt til at anvende de love og regler, der er relevante for den enkelte opgave, og afslutter dine arbejdsopgaver i høj kvalitet og til tiden
  • trives med fordybelser i juridiske problemstillinger, har blik for forretningen, økonomisk sans og konsekvenserne af dine løsninger
  • er analytisk, undersøgende, god til at strukturere opgaver og kan formidle komplekse emner enkelt.

Det er et plus, men ikke et krav, hvis du har kendskab til overenskomsterne i den finansielle branche.

Dit nye team har et godt samarbejde

Du kan glæde dig til at møde dine dygtige og imødekommende kolleger. Teamet har et godt samarbejde med de i alt 25 kolleger i HR, og med ledere og medarbejdere i resten af organisationen. Du får også et samarbejde med Intern Revision, Compliance, Finance, de faglige foreninger i PFA og PFA’s arbejdsgiverorganisationer. PFA er en ambitiøs virksomhed, hvor vi med afsæt i dyb faglighed hele tiden stræber efter at gøre det bedste for vores kunder. Vi prioriterer det gode kollegaskab i det daglige og på at skabe gode langsigtede rammer for at gøre vores bedste.

Vil du være en del af holdet?

Send din ansøgning hurtigst muligt og senest den 21. april 2021. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Jacob Ringsing Jensen, der er chef for HR Service, på tlf.: 31 36 09 31.

#LI-MA1

En karriere med mere mening

PFA er et pensionsselskab, men vi er meget mere end det. Udover pension og forsikring tilbyder vi i dag også opsparing for privatkunder og en række løsninger inden for blandt andet sundhed og boliger. Vi er ejet af vores kunder, og vi blev stiftet i 1917 for at sikre danskerne frihed til at leve det liv, de ønsker. Det er derfor en del af vores DNA at bidrage til en positiv samfundsudvikling. I dag har vi mere end 1,3 millioner kunder, og vi arbejder hårdt hver eneste dag for at leve op til vores kundeløfte: Mere til dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 18.2.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • København

Lignende jobs

  • Engageret jurist/advokat til Erhvervsjuridisk Rådg...

    Fri kontakt
    Er du en dygtig jurist eller advokat med passion for entrepriseret? Har du lyst til at blive en del af et stærkt fagligt miljø i DI Byggeri? Så har vi en tidsbegrænset stilling til juli 2025, der kunne være noget for dig! Om jobbet. Vi søger en engageret kollega med erfaring inden for entrepriseret.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Personalejuridisk koordinator med interesse for Pe...

    Fri kontakt
    Bliv en uundværlig del af vores supportteam. Trives du med at være et centralt omdrejningspunkt i en dynamisk organisation? Har du et skarpt øje for detaljer, og et talent i at holde styr på frister og deadlines? Så er vi på udkig efter dig som vores nye koordinator i Supportteam for Personalejura i Dansk Industri.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Jura- eller erhvervsjurastuderende til juridisk rå...

    Fri kontakt
    Vil du have et af Danmarks bedste og mest udviklende juridiske studiejobs? Så har du nu mulighed for at blive juridisk rådgiver i DI Personalejura. Du kommer med helt i front, når danske virksomheder har brug for ansættelses- og arbejdsretlig rådgivning.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Studentermedhjælpere til Jura, Skattefaglig afdeli...

    Kan du arbejde selvstændigt og struktureret med stor fokus på detaljerne? Så er det måske dig, vi leder efter. Skattefaglig afdeling er lige nu på udkig efter dygtige og engagerede studenterm..
    • Jurist
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i København

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister i København.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i København over tid

Dato Alle jobs som jurister
18. september 2024 89
17. september 2024 84
16. september 2024 79
15. september 2024 79
14. september 2024 81
13. september 2024 83
12. september 2024 74
11. september 2024 81
10. september 2024 76
9. september 2024 76
8. september 2024 81
7. september 2024 81
6. september 2024 85
5. september 2024 82
4. september 2024 84
3. september 2024 89
2. september 2024 89
1. september 2024 84
31. august 2024 91
30. august 2024 90
29. august 2024 85
28. august 2024 85
27. august 2024 85
26. august 2024 84
25. august 2024 81
24. august 2024 86
23. august 2024 84
22. august 2024 82
21. august 2024 87
20. august 2024 78
19. august 2024 83

Værd at vide når du søger job som jurist i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer