Erfaren juridisk konsulent til Socialforvaltningen i Kolding Kommune - 6000

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kolding

Vil du, med de juridiske briller på og med udgangspunkt i borgerens centrum, være med til at udvikle Kolding Kommunes Socialområde?

Kan du lide at yde juridisk rådgivning, hvor du ser muligheder frem for begrænsninger?

Kan du skabe en let forståelig rød tråd, når lovgivning og afgørelser skal omsættes til vejledning og sparring. Så er du måske den juridiske konsulent, vi søger.

Om jobbet

Vi leder efter en selvstændig og proaktiv konsulent, der får energi af at have fingeren på pulsen i forhold til, hvad der rører sig på det sociale område, og hele tiden anvender denne viden til at understøtte forvaltningens medarbejdere og ledere med et nuanceret blik på de mange interesser, initiativer og konkrete sager.

Det er afgørende, at du har forståelse for at arbejde med udgangspunkt i det, der giver mening for de borgere, som vi samarbejder med og hjælper i Socialforvaltningen – borgere, som er socialt udsatte, handicappede eller ude af balance i en periode i deres liv.

Dine primære arbejdsopgaver og ansvarsområder bliver at rådgive ledere og medarbejdere i Socialforvaltningen, men med særlig vægt på rådgivning til Handicap- og Psykiatriområdet.

Du får ansvaret for rådgivning i sager, som bl.a. magtanvendelse, flyttesager, værgemål, samt mellemkommunal refusion, ligesom du får ansvaret for at understøtte områderne i kontrakts- og takstforhandlingerne med eksterne leverandører. Derudover vil du skulle yde sekretærbistand til Børn- og Ungeudvalget og altid være klar til at løse ad hoc opgaver, der flyver ind fra højre fra forvaltningsledelsen.

Du skal kunne navigere i farvandet mellem politik og jura, når juraen lander i gråzoner. Sidst, men ikke mindst, skal du være god til at understøtte implementering af lovændringer og kunne forestå intern undervisning/formidling af juridisk stof.

Hvem er du?

Du er uddannet cand. jur. og har styr på socialretten og den grundlæggende forvaltningsjura samt databeskyttelsesloven. Du er vant til at arbejde tæt på ledelsen, gerne fra en tilsvarende stilling og gerne fra et arbejde i en politisk styret organisation. Herudover lægger vi vægt på, at du:

  • arbejder systematisk og effektivt og er drevet af at levere resultater sammen med andre,
  • har en skarp pen og er god til at kommunikere mundtligt og skriftligt,
  • kan arbejde under tidspres og er villig til at gøre en ekstra indsats, når det kræves,
  • kan håndtere fokus både på faglighed og økonomi

Vi tilbyder:

Hos os vil du få en afvekslende hverdag, hvor du kommer til at samarbejde med alle ledelseslag i forvaltningen. Det giver dig mange spændende samarbejdspartnere og en bred forståelse for velfærdsområdet.

Du får et selvstændigt job med både variation, udfordringer og gode muligheder for at præge din opgaveportefølje. Du vil indgå i et tæt samarbejde med den strategiske ledelse og referere til Administrationschefen. Stillingen er placeret i Stabsfunktionen "Administration og Jura" i Socialforvaltningen, hvor du bliver kollega og deler kontor med forvaltningens anden juridiske konsulent.

Vi har et godt arbejdsmiljø og en humoristisk omgangstone med engagerede og hjælpsomme kollegaer. Et arbejdsmiljø, hvor der er plads til nye tanker og løbende sparring for at finde løsninger til de mange udfordringer, som venter os i de kommende år. Der er et højt fagligt niveau, og vi komplementerer hinanden med specialviden og er klar til at hjælpe hinanden med at løse konkrete opgaver, "der hvor det brænder". Vi prioriterer rum til gensidig sparring og vidensdeling og et tæt samarbejde med andre afdelinger i kommunen, private leverandører og andre samarbejdspartnere.

I Socialforvaltningen har vi en klar vision: "Selvværd og Sammenhæng i alt hvad du siger og gør".

Det er en vision vi kan opfylde ved altid at have en adfærd, der afspejler forvaltningens leveregler, som er:

  • Tal et sprog alle mennesker forstår
  • Alt indenfor din radar er dit ansvar
  • Det er borgerens plan/aftale
  • Sæt fællesskabet i spil
  • Gå borgeren i møde

Praktiske oplysninger om ansøgningsprocessen

Ansøgningsfristen er fredag den 17. juni 2020 inden kl. 12.00.

Stillingen ønskes besat den 1. august 2020.

Kandidater, der bliver indkaldt til samtale, får besked den 19. juni 2020.

Vi afholder 1. samtalerunde den 22. juni 2020 og 2. samtalerunde afholdes den 25. juni 2020, hvor der også vil blive forelagt en case.

Profilanalyse kan indgå i rekrutteringen, og der vil blive trukket referencer.

Mere information om stillingen:

Hvis du ønsker yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte administrationschef Inge Holberg Lehmann på tlf. 79 79 25 10 / [email protected] eller juridisk konsulent Anne Aamand på telefon 79 79 29 12 / [email protected]

Forud for ansættelsen indhenter Kolding Kommune straffeattest/børneattest, når loven kræver det, eller stillingen i øvrigt berettiger til det.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=4717c8a2)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Kolding
  • Onsdag den 17. juni 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som jurister i Kolding

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Kolding over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i Kolding over tid

Dato Alle jobs som jurister
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1