Fagligt stærk teamkoordinator til effektivisering af kontraktstyring og udbudsprocesser i stort it-program

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kongens Lyngby

Vil du stå i spidsen for at drive et udbudsteam, som i fællesskab skal sikre compliance af kontraktporteføljen i et stort og komplekst it-program? Og er du klar på en hverdag, hvor dagene sjældent ligner hinanden? Så er det lige dig vi har brug for som teamkoordinator i Økonomi- og Ledelsessekretariatet.

Vi leder efter dig, der har erfaring med miniudbud, SKI-tildelinger og/eller kontraktstyring, og som er god til at bevare overblikket, skabe struktur og koordinere på tværs af interesser og forretningsbehov.

Du bliver en del af et Økonomi- og Ledelsessekretariat, som understøtter det store it-program, der udvikler et nyt samlet system til vurdering af ejendomme i Danmark. Vi er et nyt kontor med 15 kolleger, hvor vi i tæt samarbejde og på tværs i programmet løfter en bred vifte af centrale opgaver. Vi hjælper hinanden og lægger vægt på at have det sjovt, og vi har en afslappet og uformel tone i kontoret.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen (UFST) er en af de syv styrelser i Skatteforvaltningen. Vi understøtter vores kolleger i Skatteforvaltningen i et partnerskab om drift og videreudvikling af en stor it-portefølje og udvikling af nye it-løsninger i spændvidden fra mindre projekter til en række store programmer i milliardklassen.

Som teamkoordinator for udbudsteamet får du et stort ansvar og rum til udvikling

For at udvikle store og komplekse it-systemer, er der behov for ekstern bistand og serviceydelser. Derfor gennemføres der løbende miniudbud på både leverancer og konsulentbistand via koncernens egne rammeaftaler og SKI. Vi har netop gennemgået en gennemgribende omorganisering af vores kontraktportefølje, og nu skal vi sikre, at den løbende leverandørstyring bliver forankret og håndteret.

Derfor har vi brug for en kollega, som kan være kontorets fyrtårn, når det kommer til at sikre compliance af vores kontraktportefølje, og som kan sætte retningen for effektivt og smidigt indkøb i tæt samarbejde med resten af kontoret, ni kontorchefer i programmet og Center for Indkøb og Leverandørstyring, som står for juridisk rådgivning og sagsbehandling af udbud i UFST.

Du bliver teamkoordinator for et team bestående af tre medarbejdere, der arbejder med udbud, kontraktstyring og -opfølgning. Du vil i høj grad selv være med til at præge retningen for teamet og dine opgaver.

Dine overordnede mål vil være at:

  • sikre at kontoret løser udbudsopgaver i overensstemmelse med vores udbudsstrategier
  • sikre opbygning af metoder til at sikre compliance og optimal udnyttelse af kontraktporteføljen
  • arbejde aktivt med at opbygge og udbrede smidige processer i kontoret
  • være kontraktteamets kontaktpunkt og sikre fordeling og koordination af teamets opgaver i dialog med kontorchefen

Vi tilbyder en stilling med stort rum for udvikling og optimering af processer og arbejdsgange og gode muligheder for personlig udvikling og selvstyring. Du får en stor kontaktflade med kolleger i programmet og tæt samarbejde med indkøbsjurister i Center for Indkøb og Leverandørstyring.

Du er samarbejdende og tænker strategisk
Du har en faglig baggrund, hvor du har tilegnet dig relevant erfaring med udbud og kontraktstyring, gerne fra en politisk styret organisation eller offentlig styrelse. Du behøver ikke have konkret erfaring med indkøb af konsulentbistand, men hvis du har kendskab til en it-organisation, er det en fordel.

Du har ikke nødvendigvis erfaring som teamkoordinator, men du brænder for koordinering af både arbejdsopgaver, tidsplaner og interessenter, og du får energi af at sætte retning og drive processer. Da du bliver ansvarlig for at holde tråd i flere udbud, kontrakter og forespørgsler, skal du være proaktiv, struktureret og sætte en ære i at holde orden og overblik, samt samtidigt have øje for detaljen og være løsningsorienteret. Vi bruger Excel som styringsredskab. Erfaring med basale Excel-funktioner er derfor en fordel

I dit daglige arbejde vil du få en bred kontaktflade både internt og eksternt i organisationen, og jobbet stiller derfor store krav til dine samarbejdsevner og evner til at opbygge relationer. Du formår at være imødekommende og håndtere mange forskelligartede interesser og forretningsbehov - også i en til tider travl hverdag med korte deadlines, hvor mange kræver din opmærksomhed.

Ansøgning og ansættelsesvilkår
Ansøgning med CV og eksamenspapirer bedes sendt via nedenstående link senest den 2. marts. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte udbudskoordinator Charlotte Friis Klevenfeldt på 7237 4204 eller kontorchef Anders Lindbo Steffen på 7237 8002. Samtaler afholdes løbende.

Der kan blive gennemført tests som led i ansættelsesprocessen, og der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner og arbejdsstedet vil være Nybrovej 110-116, 2800 Kgs. Lyngby.

Læs mere om at arbejde i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på www.ufst.dk/job-og-karriere

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Kongens Lyngby.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Kongens Lyngby
  • Onsdag den 02. marts 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som jurister i Kongens Lyngby

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Kongens Lyngby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i Kongens Lyngby over tid

Dato Alle jobs som jurister
11. september 2024 1
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2
19. august 2024 2
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1