Gældsstyrelsens jurakontor søger jurister

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Middelfart

Er du en faglig stærk jurist, med et skarpt analytisk blik, og har du lyst til at være i en kultur, der er båret af faglighed, ansvarlighed, udsyn og samarbejde? Så kan det være dig, der skal være vores nye jurist i Gældsstyrelsen, og som skal være med til at sikre lovlig inddrivelse af gæld til det offentlige.

Gældsstyrelsen er en del af Skatteforvaltningen og har ansvar for at inddrive gæld til det offentlige. Det er en opgave, der har stor betydning for samfundet og finansieringen af vores fælles velfærd. Vi søger nu tre jurister, gerne med erfaring og som formår at arbejde ud fra forretningens behov med fokus på styrelsens opgaver og strategiske mål.

Jurakontoret har ansvaret for at sikre, at Gældsstyrelsens inddrivelse af gæld til det offentlige sker lovligt og med respekt for retssikkerheden. Vi arbejder i fire teams der har hvert sit faglige ansvarsområde, hhv. personskyldnere, foged, insolvensbehandling og pengestrømme/udland. På tværs af teams varetager vi spørgsmål, der dækker alle teams, fx forældelse og spørgsmål med relation til de fordringshavere, Gældsstyrelsen inddriver for.

Central og specialiseret rolle for jurist med interesse for inddrivelsesområdet
Du får en helt central rolle med at bidrage til at levere juridisk støtte til Gældsstyrelsen, og du vil være med til at sikre en inddrivelse med fokus på lovlighed, ensartet og kvalificeret sagsbehandling samt skyldneres retssikkerhed.

Dine opgaver vil bl.a. indebære:

  • Generel og konkret lovfortolkning (fx af gældsinddrivelsesloven, konkursloven, retsplejelovens bestemmelser om udlæg, forældelsesloven eller internationale inddrivelsesaftaler)
  • Juridisk sparring og rådgivning til kolleger i andre kontorer og direktionen på inddrivelsesfaglige og strategiske problemstillinger
  • Lovforberedende arbejde, både i forbindelse med lovhøringer og forberedelse af Gældsstyrelsens lovgivningsønsker
  • Udarbejdelse af juridiske svar og notater
  • Undervisning i fx forvaltningsret, forældelsesregler eller inddrivelsesfaglige regler
  • Ajourføring af Den juridiske vejledning (vejledning indeholdende Skatteforvaltningens opfattelse af gældende praksis)


Du vil skulle varetage en koordinerende rolle på tværs af organisationen, og du får en bred kontakt- og samarbejdsflade med Gældsstyrelsens ledelse, specialiserede faglige eksperter og sagsbehandlere i styrelsen. Herudover vil du skulle samarbejde med andre styrelser i Skatteforvaltningen. Det er er derfor afgørende, at du kan samarbejde og skabe gode relationer både i dit team, Jurakontoret, Gældsstyrelsen og på tværs af hele Skatteforvaltningen.

Jurist, gerne med erfaring fra større politisk organisation
Du har en juridisk uddannelse som cand.jur. eller cand.merc.jur. og det vil være en fordel, at du har kendskab til lovgivning, der er relevant for inddrivelsesområdet, men det er ikke afgørende. Det er vigtigt, at du trives i en organisation, hvor forandringer er konstante og har den grundighed, der er nødvendig for at sikre leverancer af høj kvalitet i samarbejde med såvel interne som eksterne samarbejdspartnere.

Vi lægger meget stor vægt på, at du matcher Gældsstyrelsens DNA. Det betyder, at du skal være foregangsperson for en kultur, der er båret af ordentlighed og ansvarlighed. Da vi arbejder i teams, skal du have lyst til at arbejde i et miljø, hvor vi løfter sammen og understøtter hinanden – både i jurakontorets interne teams og på tværs af organisationen

Du kan se frem til at komme ind i en organisation i en spændende udvikling. Du får et job med mulighed for stort ansvar og faglig udvikling, mulighed for at gøre en forskel, med attraktive ansættelsesforhold og en god balance mellem arbejde og fritid.

Kontoret for Jura i Gældsstyrelsen – din nye arbejdsplads
Du vil blive en del af Jurakontoret, som er placeret i Gældsstyrelsens Stab. Stab har til huse i Teglgårdsparken i Middelfart, hvor Gældsstyrelsens hovedsæde er placeret. Stab varetager en bred portefølje af opgaver. Udover Jura inkluderer disse blandt andet HR og Økonomi. Du vil komme til at referere til kontorchefen for Jura, der har 12 medarbejdere.

Ansøgning og yderligere oplysninger
Ønsker du at vide mere om stillingen eller processen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Lene Rytter på telefon 7238 7344 eller via mail: [email protected].

Finder du stillingen interessant, ser vi frem til at modtage din ansøgning sammen med CV, eksamenspapirer og evt. yderligere materiale senest Søndag den 24. maj 2020 kl. 24:00 via linket ”søg stillingen”.

Vi forventer at afholde 1. samtalerunde 2.-3. juniog 2. samtalerunde 8.-9. juni 2020med forventet ansættelse primo august 2020. For de ansøgere, der går videre til 2. samtalerunde, vil der i rekrutteringsforløbet indgå en personprofilanalyse og en logisk test.

Der vil forud for ansættelse indhentes restanceoplysninger og straffeattest.

Dit arbejdssted vil indtil videre være Teglgårdsparken 26, 5500 Middelfart.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende AC- eller DTS-overenskomst.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet, og ansættelsesområdet afhænger i øvrigt af ansættelsesformen.

Bor du ikke i forvejen i nærheden af Middelfart, kan du kontakte en bosætningskonsulent, som kender områdets skoler, lokalmiljø, ejendomsmæglere mv. Bosætningskonsulenten Anne Marie Klausen kan kontaktes på tlf. 2240 0049 eller [email protected] og du kan læse mere på www.flyttilmiddelfart.dk.

Om Gældsstyrelsen
’Vi hjælper borgere og virksomheder med at betale deres gæld til det offentlige’

Gældsstyrelsens mål er, at så mange som muligt betaler deres gæld. Vi samarbejder med de offentlige kreditorer om at forebygge, at ny gæld opstår. Vi arbejder med klare præstationsmål og transparens. Det gør vi, fordi vi er drevet af at inddrive mest mulig gæld til det offentlige. Vi lykkes med vores opgave, fordi Gældsstyrelsens ledere og medarbejdere har en høj grad af faglig dedikation og stor viden på deres område.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Gældsstyrelsen på www.gaeldst.dk.
Du kan se en lille film om Gældsstyrelsen på dette link.

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Middelfart.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Middelfart
  • Søndag den 24. maj 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som jurister i Middelfart

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Middelfart over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i Middelfart over tid

Dato Alle jobs som jurister
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0