Brænder du for jura og teamledelse?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Næstved

Kontoret for Pas og Udvisning i Udlændingestyrelsen søger til udvisningsområdet en teamkoordinator, der har flair for juridiske opgaver og motiveres af at få alle teamets styrker frem.

Lidt om alt det vi tilbyder
Kontoret for Pas og Udvisning er organisatorisk placeret under Udlændingestyrelsens Center for Familie og Besøg. I kontoret er vi opdelt i to teams, hvoraf det ene team behandler sager om fremmed- og konventionspas, og det andet team varetager udvisningsområdet og en række andre mindre sagsområder. Du vil blive teamkoordinator for det team, der varetager udvisningsområdet.

Der vil være en del generelle koordinationsopgaver for teamet, herunder planlægning af teamets arbejdsopgaver og fordeling og prioritering af konkrete opgaver.

Dine primære arbejdsopgaver vil derudover være at:

  • modtage forelæggelser fra teamet bl.a. vedrørende administrativ udvisning af udlændinge og udtalelser til anklagemyndigheden til brug for vurdering af spørgsmålet om udvisning i forbindelse med straffesager mod udlændinge ved domstolene.
  • godkende diverse afgørelser mv. i teamet, herunder også indstillinger vedrørende mulig optagelse på den nationale sanktionsliste
  • tage del i besvarelse af høringer mv. til navnlig Udlændinge- og Integrationsministeriets departement.

Du vil i dit arbejde i teamet skulle foretage komplekse juridiske vurderinger, bl.a. i relation til Danmarks internationale forpligtelser, og du vil også skulle foretage visse strafferetlige vurderinger i forbindelse med udvisningssagerne.
Teamet har et tæt samarbejde med anklagemyndigheden og særligt med politiet, som du forventes at blive en vigtig del af.
Endelig vil du sammen med teamets faglige konsulent være med til at sætte retningen for teamets daglige arbejde, bevare overblikket over sagsområderne og holde jer opdateret på ændringer i lovgivning og praksis.

Du vil få ca. 65 engagerede kolleger med forskellige erfaringer, uddannelser, perspektiver og opgaver. Vi er kendetegnet ved at være et fællesskab, hvor fagligheden er i højsædet. Vores hverdag er præget af en uformel omgangstone, og viden er noget, vi deler.

Vores forventninger til dig
Du er cand.jur. og har gerne nogle års erfaring med juridiske opgaver. Det vil være en fordel, men ikke et krav, hvis du har erfaring med sagsbehandling på udlændingeområdet, inden for det strafferetlige område eller har arbejdet i en politisk styret organisation.

Du bliver en del af et travlt og foranderligt miljø, hvor du udfordres fagligt og personligt, og hvor vi forventer, at du:

  • er effektiv og leverer høj kvalitet i dit arbejde – også når det skal gå stærkt
  • arbejder resultatorienteret og kan prioritere i hastende opgaver
  • trives med udviklingsopgaver for medarbejderne i teamet
  • er ansvarsfuld og udviser modenhed og professionalisme i din optræden
  • er rollemodel for det gode kollegaskab i teamet
  • er stabil, omgængelig og kan bibeholde det gode humør i en foranderlig hverdag.

Yderligere information
Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Politiets Efterretningstjeneste vil gennemføre en registermæssig undersøgelse af din person, så vi i Udlændinge- og Integrationsministeriet kan vurdere, om du er egnet til at varetage stillingen. Du skal løbende kunne bestå en registermæssig undersøgelse under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her.

Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte kontorchef Pernille Piel-Steenberg på telefonnummer 20 66 50 75 eller på e-mail [email protected].

Søg stillingen
Klik på knappen i højre side og upload din ansøgning, eksamensbevis mv. senest torsdag den 6. januar 2022, kl.12.00.

Vi forventer at holde samtaler i uge 2. Der vil være en skriftlig test i forbindelse med samtalen, hvor vi tester dine skriftlige danskkundskaber. Testen tager cirka et kvarter og skal løses uden hjælpemidler.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Nydansker.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Næstved.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Næstved
  • Torsdag den 06. januar 2022

Lignende jobs

  • Jurist på Sydsjælland

    Dine arbejdsopgaver:før-/og eftersagsbehandling af butikkens sagerudarbejdelse af købsaftalerevt. berigtigelses-/og tinglysningsmæssige ekspeditionerforefaldende kontoropgaverVi forve..
    • Jurist
    • Sydsjælland
    Få mere info
  • Jurist i Næstved

    Vi søger energiske og selvstændige jurister, der har opbygget en væsentlig erfaring inden for familie- og arveret, og som er uddannet cand.jur. eller cand.merc.jur. Erfaring med familie- og ar..
    • Jurist
    • Næstved
    Få mere info
  • Jurist i Vordingborg

    Vi søger energiske og selvstændige jurister, der har opbygget en væsentlig erfaring inden for familie- og arveret, og som er uddannet cand.jur. eller cand.merc.jur. Erfaring med familie- og ar..
    • Jurist
    • Vordingborg
    Få mere info
  • Jurist i Hele Danmark

    Jurist søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • Jurist
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i Næstved

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Næstved over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i Næstved over tid

Dato Alle jobs som jurister
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1