Focus Advokater søger 2 jurister

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense C

Focus Advokater søger 2 jurister med tiltrædelse snarest, og tilbyder to udfordrende og spændende stillinger i et inspirerende fagligt miljø med gode udviklingsmuligheder. Vi har en flad struktur og åbne døre, hvor vi hver dag forsøger at spille hinanden gode. Samtidig tilbyder vi fleksibilitet og frihed underansvar i din hverdag. Du vil få mulighed for en langsigtet karriereplanlægning med gode muligheder for efteruddannelse. Udover attraktive ansættelsesvilkår, der modsvarer dine kvalifikationer, tilbyder vi en god løn med bonusordning, pensionsordning og sundhedsforsikring.

For begge stillinger er det vigtigt, at du har gennemslagskraft, er troværdig og god til at kommunikere. Du skal kunne arbejde selvstændigt og have en struktureret tilgang til opgaverne. Samtidig forventer vi, at du er en god teamspiller og trives i et arbejdsmiljø med forventninger til høj faglighed.

Det er en fordel, hvis du har erfaring med undervisning eller præsentationsteknik og er god til at møde kunder. Vi lægger stor vægt på ekstern profilering og forventer, at alle vores jurister deltager aktivt i netværksarbejde og afholdelse af kundearrangementer.

De to stillinger er nærmere beskrevet herunder:

…ooo000ooo…

STILLING 1: SKATTE- OG PROCESADVOKAT

Focus Advokaters afdeling for selskabs- og skatteret søger en ny skattejurist til skattesager og tungere rets- og voldgiftssager i øvrigt. Er du teoretisk velfunderet med stor interesse for skat og førelse af rets- og voldgiftssager, og har du fingeren på pulsen inden for dit felt, så er denne stilling måske noget for dig.

Om stillingen som skatte- og procesadvokat

Du vil blive tilknyttet en fagafdeling med et godt socialt arbejdsmiljø, bestående af 9 jurister og to sagsbehandlere, der alle arbejder med selskabsret og transaktioner. Dit arbejdssted vil være vores kontor i Odense.

Dine primære arbejdsopgaver vil være at yde skatterådgivning og herunder være underleverandør på det skatteretlige område til andre i virksomheden. Videre vil du skulle varetage skatteprocesser samt føre rets- og voldgiftssager på andre retsområder.

Som et led i skatterådgivningen forventes du at kunne gennemføre transaktioner vedrørende omstruktureringer og generationsskifter, samt udføre tilknyttede opgaver på det selskabsretlige og andre beslægtede områder.

Dine arbejdsopgaver vil være afvekslende og kan involvere andre afdelinger i huset, hvorfor du kan komme til at arbejde team-orienteret med kolleger inden for andre fagområder. Du skal derfor også være indstillet på, at din arbejdsfordeling vil være med hovedvægten på skat men også med andre opgaver.

Dine kvalifikationer

Vi forestiller os, at du er en erfaren skattejurist og har en del procedureerfaring. Det er en fordel, at du har solid praktisk erfaring fra andet større advokat- eller revisionsfirma. Vi forventer, at du er teoretisk velfunderet, særlig inden for de formueretlige fag og har erfaring med et eller flere fagområder inden for selskabsret.

Udover at have interesse for skat og proces, skal du være resultatorienteret, effektiv og forstå at kombinere din faglige kompetence med en høj grad af forretningsforståelse.

Start: Efter sommerferien 2021.

Ansøgningsfrist: Den 15.7.2021, men vi afholder samtaler løbende.

Såfremt du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakt afdelingsleder, advokat Hans Henrik Banke på tlf. 63 14 20 24.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning samt CV.

…ooo000ooo…

STILLING 2: ADVOKAT ELLER ADVOKATFULDMÆGTIG TIL KONTRAKTRET, COMPLIANCE OG KOMPLEKSE RETSFORHOLD

Focus Advokaters afdeling for kontraktret søger en erfaren jurist til at arbejde med kontraktret, compliance og komplekse retsforhold, herunder rets- og voldgiftssager. Er du teoretisk velfunderet med praktisk forståelse for virksomheders forhold, herunder interesse for kontrakter, compliance og principielle, komplekse og internationale problemstillinger, så er denne stilling måske noget for dig.

Om stillingen som kontrakt- og procesadvokat (eller fuldmægtig)

Du vil blive tilknyttet en fagafdeling med et godt socialt arbejdsmiljø, bestående af 8 jurister og to sagsbehandlere, der alle arbejder med kontrakter og retssagsførelse. Herudover har hver jurist eget kernekompetenceområde, der vedrører hovedparten af vedkommendes arbejde. Dit arbejdssted vil være vores kontor i Odense.

Dine primære arbejdsopgaver vil være at yde rådgivning om kontrakter og komplekse retsforhold, herunder være underleverandør på større sagskomplekser til andre af Focus’ afdelinger. Du vil også skulle bistå med etablering af complianceprogrammer samt føre rets- og voldgiftssager på andre retsområder.

Som et led i arbejdet forventes du at kunne gennemføre – både på dansk og engelsk – kontraktforhandlinger, kontraktudarbejdelse samt føre rets- og voldgiftssager herom.

Dine kvalifikationer

Vi forestiller os, at du er 2.-3. års fuldmægtig eller 1-3 års advokat, og har solid praktisk erfaring fra tidligere advokat eller advokatfuldmægtigarbejde. Du har også erfaring i forhold til rets- og voldgiftssager og kontraktforhold. Vi forventer, at du er teoretisk velfunderet, særlig inden for international ret og de formueretlige fag og har erfaring med et eller flere af afdelingens fagområder. Vi forventer samtidig at du behersker engelsk i både skrift og tale.

Start: Hurtigst muligt.

Ansøgningsfrist: Den 15.7.2021, men vi afholder samtaler løbende.

Såfremt du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakt afdelingsleder, advokat Hans Henrik Banke på tlf. 63 14 20 24.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning, CV samt eksamensbevis for både bachelor og kandidatuddannelsen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Odense C
  • Torsdag den 15. juli 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som jurister i Odense C

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Odense C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i Odense C over tid

Dato Alle jobs som jurister
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1