Engageret jurist/chefkonsulent til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Odense C

Ønsker du et meningsfuldt arbejde, hvor du hjælper og gør en forskel for mange mennesker i din hverdag? Så søger A-kassen Frie lige nu en professionel og dygtig jurist/chefkonsulent, der kan være med til at understøtte vores professionelle sagsbehandling og servicering af medlemmerne.

Du bliver en del af et lille team, der servicerer og er til rådighed for a-kassens medarbejdere med sparring og fortolkning af lovgivning og sagsløsning. Vi er fleksible i forhold til arbejdssted - du kan enten arbejde i Odense, Taastrup eller evt. hjemmearbejdsplads.

Opgaver:

Du kommer til at arbejde bredt med reglerne inden for arbejdsløshedsforsikringen.

Af arbejdsopgaver kan f.eks. nævnes:

  • Løsning af komplekse sager – både selvstændige og lønmodtagere
  • Behandling af klagesager og sagsforberedelse til CKA, medvirke ved udredning af indberetninger til STAR og evt. politianmeldelse ved svigs sager.
  • Fungere som a-kassens repræsentant ved evt. sager i retten – både selvstændig- og lønmodtagersager, samt ved forskellige fora, efter aftale med a-kassechefen
  • Udarbejde artikler, notater m.v. til nyhedsbreve, hjemmesiden, bestyrelsesmateriale m.v.

Din faglige profil:

  • Du har en akademisk uddannelse indenfor jura, eller anden relevant videregående uddannelse, samt indgående kendskab til a-kasselovgivningen på lønmodtager- og selvstændigdelen.
  • Du kan hurtigt skabe dig et overblik over en juridisk problemstilling, og har evnen til at vurdere det rette detaljeniveau i din formidling.
  • Du har skarpe kommunikative evner skriftligt, såvel som mundtligt.

Din personlige profil:

  • Du er engageret i dit arbejde og sætter en ære i at levere en effektiv og driftssikker indsats inden for div. deadlines.
  • Du skal kunne arbejde selvstændigt og samtidig agere ansvarsfuldt, fleksibelt og velvilligt i forhold til prioritering/fordeling af de mange opgaver i et lille team
  • Du skal være dygtig til at samarbejde, samt have en løsningsorienteret og positiv indstilling

Vi tilbyder:

Et spændende og afvekslende job blandt dygtige og kompetente kolleger med stor fleksibilitet og indflydelse. Arbejdsdagen er travl og varieret - med plads til udvikling og godt humør.

Du bliver en del af en virksomhed, der arbejder hårdt for vores medarbejderes trivsel og udvikling. Vi er ca. 140 medarbejdere, men selvom vi er flere forskellige virksomheder under Frie navnet, føler vi os til dagligt som én stor familie. Vi vægter anerkendelse og kreativitet højt og tror på, at begejstring smitter.

Tiltrædelse

Hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette.

Vil du vide mere?

Ønsker du at høre mere om stillingen, er du velkommen til at skrive til a-kassechef Helle Banggaard Hansen: [email protected], hvorefter du vil blive kontaktet.

Interesseret?

Har jobbet fanget din interesse, så send en motiveret ansøgning med CV ved at klikke på "Send ansøgning". Vi inviterer til samtaler løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt.

Jobopslaget bliver fjernet, når vi har fundet vores nye kollega.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Odense C
  • Fredag den 15. april 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som jurister i Odense C

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Odense C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i Odense C over tid

Dato Alle jobs som jurister
7. september 2024 4
6. september 2024 3
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1
15. august 2024 1
14. august 2024 2
13. august 2024 2
12. august 2024 2
11. august 2024 2
10. august 2024 2
9. august 2024 2
8. august 2024 2